Koupil jsem Corollu Combi 2004, 1.6 VVT-i. Zatim ji mam tejden a maximalni spkojenost...jen jsem zpozoroval nasledujici a zadam o pomoc...
Levá strana u řidiče - těsnění okna u zpětného zrcátka se začalo kroutit a po stažení a vytažení okna se různě ohýbá a brání oknu ve vytažení...jinak jinde drží a nekroutí se...jen v těchto místech...nemá někdo zkušenost případně nevíte jaxe pohybuje cena + práce v autorizáku Toyoty???díky
Těsnění předních oken
-
malinkatej
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Těsnění předních oken
Nazdar malinkatej,
já jsem měl tuto Corollu pět let, najeto přes 300tisíc, maximální spokojenost do poslední chvíle, než jsem ji odevzdal.
Od úplného počátku jsem měl problém s těsněním předního levého okna, mezi 110-130km se rozvibrovalo, vyšší a nižší rychlosti nebyl problém, pomohla výměna a byl klid, to byla jediná závada v celé době mého používání.
Servis Zliner Zlín vřele doporučuji, perfektní přístup a nejsou "zlatokopové" , dnes tam jezdíme i se svým soukromým autem (malá Corolla Hatchback), to mluví za vše.
Přeji Ti spokojené km..
Jarda
já jsem měl tuto Corollu pět let, najeto přes 300tisíc, maximální spokojenost do poslední chvíle, než jsem ji odevzdal.
Od úplného počátku jsem měl problém s těsněním předního levého okna, mezi 110-130km se rozvibrovalo, vyšší a nižší rychlosti nebyl problém, pomohla výměna a byl klid, to byla jediná závada v celé době mého používání.
Servis Zliner Zlín vřele doporučuji, perfektní přístup a nejsou "zlatokopové" , dnes tam jezdíme i se svým soukromým autem (malá Corolla Hatchback), to mluví za vše.
Přeji Ti spokojené km..
Jarda
-
malinkatej
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
-
malinkatej
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: