E11 - prasklej rozvodovej řemen
to dělal jinaj fachman, ale ten mi zase nalil o 1 litr oleje víc než mělo bejt, vždyť přece všechny auta mají náplň ke 4 litrůmRampa89 píše:Beaver> Spíš jestli ty rozvody dělal ten samej mechanik, co mu teď diagnostikoval potkanej motor.... nedivil bych se ničemu
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
nemáte někdo skušenost s řemenama OYODO, konkrétně se mi líbí toto
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... _id=456045
vychází to docela levně, teda jestli je to komplet jako na fotce
Ps. prasklej řemen byl conti
arcci
- Ahold
- Věčnej rejpal
Tohle přesně dělali sousedovy v autorizovaném servisu Renault. Dojel tam s tím že mu praskl řemen. 4x zkusili nastartovat, řekli že tam není komprese a že to je pravda. Pak jěště zařadili 1 a auto roztlačeli.krosmen píše:16V se potká téměř každej....nějak mi není jasné jak ten "mechanik" změřil kompresi když bez rozvoďáku nemůže s motorem startovat když mu budou pořád zůstávat otevřenýá ventily a nebude se točit vačka - stejná věc jako když se ti to za jízdy potkalo....
nechceš to dát raději někomo kdo se v tom opravdu vyzná? .....
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Myslíš hlavní tavnou pojistku v manuálu Jak na to je označena 5Jimmi píše:Já mám pocit, že se vyndá pojistka head a nemusí se šahat do zásuvky. Tam se naopak šahá, když chceme, aby čerpadlo běželo už se zapalováním.
nebo relé vstřikování paliva označeno C
arcci
arcci píše:to dělal jinaj fachman, ale ten mi zase nalil o 1 litr oleje víc než mělo bejt, vždyť přece všechny auta mají náplň ke 4 litrům
Koukám, že dneska člověk narazí na hodně expertůAhold píše:Tohle přesně dělali sousedovy v autorizovaném servisu Renault. Dojel tam s tím že mu praskl řemen. 4x zkusili nastartovat, řekli že tam není komprese a že to je pravda. Pak jěště zařadili 1 a auto roztlačeli.krosmen píše:16V se potká téměř každej....nějak mi není jasné jak ten "mechanik" změřil kompresi když bez rozvoďáku nemůže s motorem startovat když mu budou pořád zůstávat otevřenýá ventily a nebude se točit vačka - stejná věc jako když se ti to za jízdy potkalo....
nechceš to dát raději někomo kdo se v tom opravdu vyzná? .....
Holomek!
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Cena je to zajímaví každopádne značka nežznámá. Za +- stejnou cenu máš prvovýrobové díly :arcci píše:nemáte někdo skušenost s řemenama OYODO, konkrétně se mi líbí toto
řemen Mitsuboshi 769,-, kladka vodící GMB 465,- , kladka napínací 539,-
Pokud bude zájem písni SZ.
Tak pánové až teď jsem to dořešil, narodilo se mi dítě, takže nebyl čas.....,
Nahodil se novej řemen + kladky a motor jede jako hodinky. Nevim jestli je to jenom náhoda nebo je ten motor skutečně tak dobře postavenej, ale nepotkalo se to
, mechanici v dílně se na to chodili dívat jak na svatej obrázek a všichni řikali že to není možný
(holt ještě neměli corollu).
Ps. přesto nedoporučuju řemen moc přetáčet... není moc dobrý stát u cesty a čekat až tě někdo odtáhne...
Nahodil se novej řemen + kladky a motor jede jako hodinky. Nevim jestli je to jenom náhoda nebo je ten motor skutečně tak dobře postavenej, ale nepotkalo se to
Ps. přesto nedoporučuju řemen moc přetáčet... není moc dobrý stát u cesty a čekat až tě někdo odtáhne...
arcci