7gen.GTS(141kw) - lze posunout otacky pro prepnuti vacek?
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
S tím se nedá než souhlasit. Ale co se motoru týká tak ten je co do konstrukce i naladění na tu dobu i teď porad ještě špička. To že se použily mizerné materiály ve snaze ušetřit je věc jiná. Pokud je odstranís(performance ojnice,vložky,vačky) tak jako to dělá lotus máš motor o špičkovém výkonu s dlouhou životnosti.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jasnacka - jen sezen nekoho tak aby se repas motoru vyplatil ale uvidime co prinese cas. Kazdopadne od 1999 > co mam echa se to tyka vsech automobilek takze jako Toyotaci nemusime veset hlavy a udajne od roku 2007 co prisla krize a Tata v indii vyjel se superlevnym farem je to komplet katastrofa a to mi rikali i kutlovni vyznavaci "DE" aut kteri by na v Cesku medii (kdyz jsou ceska media vlastne nemecka tak o jakych autech by meli psat ze jo?) tolik tlacene Bava, Faucka, Audiny nedali pred tim dopustit. Kamarad co ma dilnu mi ted vypravel storku o novem Passatu 2008 kde resil problem s uklepanym dratkem na cidle ktere odstavilo cele auto v zahranici na krajnici. A doslova mi rikal - kdybys videl ten kablik to byla tretinova tloustka toho co by si nekdo lajznul dat do auta pred 20lety...ale nevim nejsem mechanik jen mam par kamosu co maji servisy a nechci se do nikoho navazet spise jen okomentovat kam se to sune ---
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
7.gen gts 141 kw-lze posunout otáčky pro přepnutí vaček
Řešení je buď turbo,nebo kompresor,GTS nemá 141 kw,no na 2ZZ nenajedu tolik co na minulé generaci,ale určitě bych neměnil.
No nedá mi to, abych si nesmočil.... Podle mne je převodovka spočítaná naprosto přesně, pokud vytočíš jakýkoliv stupeň po omezovač a přeřadíš, dostaneš se těsně na lift, samozřejmě musiš řadit rychle. Ale chce to sledovat otáčky, řadit musiš těsně před omezovačem, ne čekat, až tě odpojí. Meziplyn pokládám při sportovní jízdě za naprostou samozřejmost, není problém ze 6ky při 80km/hod tam nacpat dvojku a dostaneš se na lift a můžeš vyrazit. A omezovač? Udělá přesně to, jako když najednou sundáš nohu z plynu, nic jiného, to motoru nemůže ublížit. A spotřeba oleje? Točím svojí holku takhle každej den a mezi výměnama oleje si nevezme skoro nic! Nemám žádné úpravy, pouze dobře udělaný motor a věřím, že to Japončíci vymysleli dobře a že motor svoje odjezdí. Jasně, že pokud mám nalítáno 150tis. a více, tak prostě musím počítat s GO motoru a když jí udělám - poctivě, mám na dalších 200 tis. vystaráno. A ta cena zase není tak drastická. Jak píše Libor, tyhle motory jsou pořád špička. Jediný, co mně na sedmě vadí, je chybějící paměť sedaček, to souhlas.
Tak doufám, že jsem vás všechny nadzvedl - ale na příštím srazu se můžem navzájem povozit a poměřit si svůj soulad s motorem VVTL -i.
Tak doufám, že jsem vás všechny nadzvedl - ale na příštím srazu se můžem navzájem povozit a poměřit si svůj soulad s motorem VVTL -i.
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Moc o motorech nevim, a muj mně stači, ale zajimlo by mně jak tohleto jede, a zna ti lidi vubec někdo...
http://www.sportovnivozy.cz/11435-toyot ... 0k-liberec
Nejdřive jsem myslel že je to překlep (nikdy jsem nepotkal info o kompressoru 231 co by daval vic než 250koni) ale prodava to nějak firma co ma vyhradně zastoupeni Švejcarskeho Bemani, k tomu pišou že jezdili rally s corollou, takže asi toyotam rozumněji,
http://www.nescarsport.cz/motorsport/
http://www.sportovnivozy.cz/11435-toyot ... 0k-liberec
Nejdřive jsem myslel že je to překlep (nikdy jsem nepotkal info o kompressoru 231 co by daval vic než 250koni) ale prodava to nějak firma co ma vyhradně zastoupeni Švejcarskeho Bemani, k tomu pišou že jezdili rally s corollou, takže asi toyotam rozumněji,
http://www.nescarsport.cz/motorsport/
7g, ZZ231
černa
černa
chapu ze je potreba sve kone hajit ale ... nevim jestli je opravdu dobre pravidelne tocit po omezovac...nevim tak dalece me znalosti nesahaji...uvazovat nad go ve 150 mi prijde zvracene - porad obcas jezdim 4th generaci kterou jsem si nechal jako druhe auti - najeto 250tis motor je v top stavu i pres to ze od 150 dostaval fest zabrat protoze v aute skoro bydlim coz obnasi sem tam rychlou jizdu ale hlavne celodenni provoz. vzdy kdyz sednu do "dědka" tak se prvnich par minut jen srovnavam s tim ze 7 je proste delana jinak. nemyslim to zle -bych jinak v 7 nejezdil a napada me ze se to tezko muze chapat tem kteri nemaji dukladnou zkusenost se starsi celicou. pokud nema gts 141 kw tak se omlouvam - stroju nad 100hp behem dne potkam vice a ztracim prehled a mozna i pamet starim ;o)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.