A s tymi cinanmi si mimo, sice ho kupili ale nemaju s tym nic spolocne. ked tak, tak este stale spolupracuju s fordom. a k tej zaruke, toho sa neboj, vydel si niekedy hrdzave volvo? vies kto ma najkvalitnejsiu ocel? nemusim napovedat

Sorry, ale toto si dam asi zaramovatMatoji píše:A s tymi cinanmi si mimo, sice ho kupili ale nemaju s tym nic spolocne. ked tak, tak este stale spolupracuju s fordom. a k tej zaruke, toho sa neboj, vydel si niekedy hrdzave volvo? vies kto ma najkvalitnejsiu ocel? nemusim napovedat
Volvo S60 2.0T 149kW (203PS) - zrychlení 0-100 za 7,7sCommonUser píše:Benzin turbo 200 PS mal realne zrychlenie z 0-100 za 9,5s. Hmm asi su tie kone cinske. Este mensie ako japonske, ked T27 1,8 147 PS to ma za ten isty cas.
Já korodující Volvo viděl a to několik když jsem byl ve Švédsku. On totiž ten slaný mořský vzduch je pěkná ku..vaMatoji píše: toho sa neboj, vydel si niekedy hrdzave volvo? vies kto ma najkvalitnejsiu ocel?
Tak dajme veci do poriadku:saab píše:Volvo S60 2.0T 149kW (203PS) - zrychlení 0-100 za 7,7sCommonUser píše:Benzin turbo 200 PS mal realne zrychlenie z 0-100 za 9,5s. Hmm asi su tie kone cinske. Este mensie ako japonske, ked T27 1,8 147 PS to ma za ten isty cas.
Toyota Avensis 1.8 108kW (147PS) - zrychlení 0-100 za 9,7s
Číňani vlastní Volvo teprve pár týdnů, takže na současnou produkci nemají vliv vůbec žádný.
Matoji, kde si ?manager1 píše:A je to tady...auto stare jen 2 mesice najeto 7500km a uz vrze stredovy panel,jak je rchlostni pakavubec nejsem happy
tak ale ty mas najazdene len 5400 km. to je nic. planujem mat to auticko dlhsie, a bol by som nerad keby bolo ako hrkalka po 3-5 rokoch. ale suhlasim, ze aj tu hra urcitu mieru nahoda, ako pri kazdom aute. kamarat ma tourana a stredova konzola je nieco katastrofalne, hlavne co sa tyka laktovej opierky a schranky pod nou.CommonUser píše:Ja zatial nemam ziadny problem ...joeqr píše:tak to mi ani nehovorte