svetla sa daju zohnat za nejakych 2000kc/ks v gliwiciach (DEPO taiwan). je s tym roboty ako na kostole, snat stovky hodin. kym to tam napasujes aj zosedivies. prerobit klasicke svetla nieje az taky problem, ale prerobit mrkacky na klasiku
 nemas tam ani mm3 miesta na zvys, ale odmena stoji za to
 nemas tam ani mm3 miesta na zvys, ale odmena stoji za to   
 robi sa to snad po milimetroch, a ked si predstavis ze to bola moja prvotina.... inac posielam ti nejake fotecky 5gen. v foto sekcii.

jinak kola jsem chtěl dát podobne jako na tehle
 jinak kola jsem chtěl dát podobne jako na tehle vlastne ani si nemohol, bol som na nej iba raz v prahe, inac beham po BA,.... CelikaNR... taku farbu si uz vydel, tak sa netvar prekvapene, mne zase nesedi ta cervena.....
  vlastne ani si nemohol, bol som na nej iba raz v prahe, inac beham po BA,.... CelikaNR... taku farbu si uz vydel, tak sa netvar prekvapene, mne zase nesedi ta cervena..... 

ale funguji spiš koumam narvat do nich nějaké čočky nebo čirou optiku, ale to až posleze ted řešim spojku a vrzající podvozek
  ale funguji spiš koumam narvat do nich nějaké čočky nebo čirou optiku, ale to až posleze ted řešim spojku a vrzající podvozek
 Mě se líbí tahleta modifikace:
 Mě se líbí tahleta modifikace: