Dva druhy předních nárazníků?
Dva druhy předních nárazníků?
Tady v čechách jsem narazil jen na ten první typ. Liší se to rokem, nebo jinej dovoz nebo proč jsou tuty dva nárazníky??
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
In 2003 the Celica received a face lift, with a revised front bumper, revised tail lights, and the addition of several new colors to the lineup. The GT-S was also now equipped with a drive-by-wire throttle body in the manual transmission model. Throttle drive-by-wire, while shortening throttle response, comprimises the ability to use an aftermarket ECU, thus limiting tuning potential
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Promin, myslel jsem že je to vtip, jinak po faceliftu auto šlo od 8.2002,myslim že se liši se ještě barvou přistrojovky, ale to bych kecal...každopadně podstatnější je motor...jak u silnějši tak i u slabši verzeWerewolf píše:Jestli je to odpověď, tak jsem ji nepochopil.....cera píše:
http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14144
Je to jedina slabina toho auta,
7g, ZZ231
černa
černa
Ufffff.... Tak jsem pročetl celý to téma a na konci zjistil, že ten problém se týká jen u silnější Já nechci rozebírat nějak ty motory, od toho je tamto téma, ale jen se chci ujistit, že to chápu správně:cera píše:Promin, myslel jsem že je to vtip, jinak po faceliftu auto šlo od 8.2002,myslim že se liši se ještě barvou přistrojovky, ale to bych kecal...každopadně podstatnější je motor...jak u silnějši tak i u slabši verzeWerewolf píše:Jestli je to odpověď, tak jsem ji nepochopil.....cera píše:
http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14144
Je to jedina slabina toho auta,
Plánuju koupit slabší 7g. Tam mě tento problém (šrouby, vyčka, řetěz, napínák....) vůbec trápit nemusí, nebo tam taky pozor na šrouby?
Omlouvám se, jestli se ptám jako tatar, ale radši budu tatar co se extra zeptá, než abych pak něco pokazil.
Nevím, ale asi bys ty motory trochu rozebrat měl. Slabší verze 105 kW má motor 1ZZ-FE, silnější 141 kW má 2ZZ-GE. Oba trpí nějakými neduhy, každý jinými. Je toho tady o tom popsáno hodně a klukama, kteří tomu rozuměj. Podstatný je, že prů*** s motorem 2zz-ge se dá pořešit někde kolem 30-35 tis.Kč, kdežto prů*** s motorem 1zz-fe Tě vyjde min 2x dráž, jestli jsem to dobře pochopil.
Přeju Ti, aby prů... nenastal , ale když si to tady pročteš, ...
Kk
Přeju Ti, aby prů... nenastal , ale když si to tady pročteš, ...
Kk
Celica 7g TS
Jak tu pročítám fóra, tak jsem teda dost znejistěl. Chci celicu a nechci jezdit s tim, že se musim bát, jestli dojedu. Chci jít do slabší (dle mého vkusu má výkonu více než dost a výkonější je o dost dražší) Ta nejhorší vada u 1zz, o které se tu píše, je aspoň tato na tom líp u novějších ročníků? V čr není k sehnání od 2003. Mám si teda dovézt auto z de, nebo koupit zde starší (jednu mám vyhlídnutou, co vypadá suprově), zajet do dobříše nechat to prohlídnout a pak jezdit v klidu?
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To je dost zajimava otazka, jak to vubec je se skrytymi vady na autechWerewolf píše:Jak tu pročítám fóra, tak jsem teda dost znejistěl. Chci celicu a nechci jezdit s tim, že se musim bát, jestli dojedu. Chci jít do slabší (dle mého vkusu má výkonu více než dost a výkonější je o dost dražší) Ta nejhorší vada u 1zz, o které se tu píše, je aspoň tato na tom líp u novějších ročníků? V čr není k sehnání od 2003. Mám si teda dovézt auto z de, nebo koupit zde starší (jednu mám vyhlídnutou, co vypadá suprově), zajet do dobříše nechat to prohlídnout a pak jezdit v klidu?
Priklad: kollega koupi celicu s 1ZZ v bazaru, najednou mu odchazi polomotor, auto se prodavalo bez vady na motoru, je šance takove auto vratit?
P.S. Jestli to spravně chapu tak nechceš investrovat do auta vic než 130000kč, pak myslim že koupě v zahraniči ročniku 2004-2005 (auta jakoby po odstraněni vyrobni vady na motoru), nepřipada v uvahu
7g, ZZ231
černa
černa