PZ brzdovy strmen mi nebrzdi celou plochou dosticky. pri pohlade na kotuc je vidiet ze je zodraty len po vnutornom obvode (blizsie k bubnu) a okraj je nezbruseny.
Proces bol taky ze prvy mechanik co menil kotuce a dosticky mi vravel ze na PZ strmeni je fialove prehriate voditko a ze je ohnute tak ho narovnal. Po zlozeni to zacalo za jazdy piskat a pridierat. Jadou na dialnici sa mi kotuc rozpaloval do nepricetna
Tak sa menilo voditko za nove z Toy (20ojro za kovovy valcek ale budiz...)
Piskat to prestalo... vpodstate. ale nasledok je taky ze strmen tlaci na dosticku iba jednym palcom. pod druhym je vola asi 1mm.
ja si myslim ze to krive voditko bolo akosi po dlhodobom zanedbavani v symbiozne s kryvym palcom na stmeni (asi sa to dlhodobym jazdenim prehrievanim ako celok pokrutilo a otlacilo do kriva) takze ja som dal rovne voditko ale strmen ma jeden palec odtlaceny.
otazka znie> da sa ten palec volako narovnat? za tepla, alebo za studena. je to predsalen liatina tak sa bojim ci to nepraskne, ale zasa ked sa to dostalo samovolne do takeho stavu mohlo by to ist aj nazad nie?
vymena by bola ovsem jednoduchsia. mal som uz jeden s trmen z GTi vybaveny od kamarata, dokonca zadarmo. co cert nechcel, PO FACELIFTE (zacinam ten facelift neznasat co sa dielov z donorov tyka

zaroven je to prosba ci dakto nema alebo nevie o lacnom dobrom GTi fejslift/GT4 strmeni