Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
Povoluje se jen pauza na pul cigara...(to aby se neridilo pod vlivem drog

S tím motorem narážíš na měKysi píše:i pro ty s vylagrovanym motorem. Ostatni ''mladi rebelove v silnych autech'' si muzou dat oblibene useky cesty treba dvakrat
).
Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
Povoluje se jen pauza na pul cigara...(to aby se neridilo pod vlivem drog)
A co umytí auta? Když jsme jeli na jaře na Bečvu tak si "někdo" musel na benzince natankovat (asi Spookey) a někdo prohnat auto myčkou - KYSIKysi píše: Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
no jedinej co se komu muze co stat ses asi ty... ses na to expertczmk5 píše:S tím motorem narážíš na měKysi píše:i pro ty s vylagrovanym motorem. Ostatni ''mladi rebelove v silnych autech'' si muzou dat oblibene useky cesty treba dvakrat
).
Povoluje se jen pauza na pul cigara...(to aby se neridilo pod vlivem drog)
, já pevně věřím že dojedu tam i zpět, jen si hlídat olej. S tím odjezdem aj souhlasím, ale člověk nikdy neví co se kdy může stát. Cíga mi nevadí zapálím si v autě, ale co s pískem? to ho mám hodit do trenek?
PS: jako vždy určo někdo něco zapomene
No jooo, jenze kdyz tobe trva cesta z prdelovic do brna 200let a jedina poradna Benzina s myckou byla prave ve Slatine... ale tedkom uz je i v Bystrci, takze ja budu ready se vsim vsudypetiss2.0Gti píše:A co umytí auta? Když jsme jeli na jaře na Bečvu tak si "někdo" musel na benzince natankovat (asi Spookey) a někdo prohnat auto myčkou - KYSIKysi píše: Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!![]()
By mě zajímalo kdo na tebe a spookeyho naposled čekal asi půl hodiny u Lidlu a dojeli ste na Benzinu? Tak pomlčKysi píše: No jooo, jenze kdyz tobe trva cesta z prdelovic do brna 200let a jedina poradna Benzina s myckou byla prave ve Slatine... ale tedkom uz je i v Bystrci, takze ja budu ready se vsim vsudy
To zní rozumně, jezdím několikrát týdně Brno - Břeclav po staré s kamionem a je to pohoda cestastenky píše:alebo si kupim nalepku aspon na slovensku cast(tu lacnejsiu) dialnice a to by som mal za tie 2hodky stihnut. vyrazim zprace trocha skor a bude. najneskor tych 14.10 by som tam bol mozno
Ale kluci možná budou chtít do Hradce kousek po dálnicistenky píše:alebo si kupim nalepku aspon na slovensku cast(tu lacnejsiu) dialnice a to by som mal za tie 2hodky stihnut. vyrazim zprace trocha skor a bude. najneskor tych 14.10 by som tam bol mozno