Minisrazek Brno

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Takze jelikoz se predbezne ozval jeden clen klubu ze Slovenska co by se k nam pristi patek pridal k odjezdu na celica meeting, tak po peclivem zvazeni vyhlasuji cas odjezdu z parkoviste u Ustredniho hrbitova (vsichni vime, ale pro jistotu... :-) http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=138129648@y=132722032@z=16 ) na 14:00h!!. Cesta do Hradce ma zhruba 150km a podle planovace by trvala dve hodky,ale vzhledem k tomu patecnimu provozu + neco pro jistotu k dobru, coz by melo bohate stacit jak pro ty co pojedou podle predpisu tak i pro ty s vylagrovanym motorem :-). Ostatni ''mladi rebelove v silnych autech'' si muzou dat oblibene useky cesty treba dvakrat :-)).

Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
Povoluje se jen pauza na pul cigara...(to aby se neridilo pod vlivem drog :-) )
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Kysi píše:i pro ty s vylagrovanym motorem :-). Ostatni ''mladi rebelove v silnych autech'' si muzou dat oblibene useky cesty treba dvakrat :-)).

Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
S tím motorem narážíš na mě :twisted: , já pevně věřím že dojedu tam i zpět, jen si hlídat olej. S tím odjezdem aj souhlasím, ale člověk nikdy neví co se kdy může stát. Cíga mi nevadí zapálím si v autě, ale co s pískem? to ho mám hodit do trenek?

PS: jako vždy určo někdo něco zapomene :twisted:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Kysi píše: Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
A co umytí auta? Když jsme jeli na jaře na Bečvu tak si "někdo" musel na benzince natankovat (asi Spookey) a někdo prohnat auto myčkou - KYSI :lol: :twisted:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

czmk5 píše:
Kysi píše:i pro ty s vylagrovanym motorem :-). Ostatni ''mladi rebelove v silnych autech'' si muzou dat oblibene useky cesty treba dvakrat :-)).

S tím motorem narážíš na mě :twisted: , já pevně věřím že dojedu tam i zpět, jen si hlídat olej. S tím odjezdem aj souhlasím, ale člověk nikdy neví co se kdy může stát. Cíga mi nevadí zapálím si v autě, ale co s pískem? to ho mám hodit do trenek?

PS: jako vždy určo někdo něco zapomene :twisted:
no jedinej co se komu muze co stat ses asi ty... ses na to expert :lol: proto se zacnes balit uz ve ctvrtek vecer po srazu na hrbitaku, abys to do odjezdu stihl :-) no a hlavne nezapomen ten stan a vsechny tycky a koliky k nemu...! :-) a co je to vubec za stan?
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

A je to venku :lol: a na nás zkouší fígli že se nebude nikde stavět. No sem zvědavej na tento odjezd, bude to moje první akcička na kterou se těším.

Mimochodem co tento čtvrtek?
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

petiss2.0Gti píše:
Kysi píše: Takze prijezd na parkec ocekavam v uplne pripravenosti a s natankovanym palivem!!
A co umytí auta? Když jsme jeli na jaře na Bečvu tak si "někdo" musel na benzince natankovat (asi Spookey) a někdo prohnat auto myčkou - KYSI :lol: :twisted:
No jooo, jenze kdyz tobe trva cesta z prdelovic do brna 200let a jedina poradna Benzina s myckou byla prave ve Slatine... ale tedkom uz je i v Bystrci, takze ja budu ready se vsim vsudy :twisted:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

orientacne cesta po dialnici trva Ba-Brno 1:20 mimo dialnice 2:40 :D
v praci budem do 12:00 takze mimo dialnice to asi nestiham.... na druhu stranu koli 70km slovenskej a 70km ceskej dialnice sa mi moc nalepka kupovat nechce. dvojmo :(

tudiz moj navrh je zcuk o 15.oo v brne + max 2h cesty Hradce, stale sme tam o 17.oo a mame este 30 minut k dobru :) ci to je moc na knap?
Obrázek
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Stan mám přesně tento i ty barvy sedí. http://www.youtube.com/watch?v=mS9M8I_IFTo
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

alebo si kupim nalepku aspon na slovensku cast(tu lacnejsiu) dialnice a to by som mal za tie 2hodky stihnut. vyrazim zprace trocha skor a bude. najneskor tych 14.10 by som tam bol mozno :)
Obrázek
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Kysi píše: No jooo, jenze kdyz tobe trva cesta z prdelovic do brna 200let a jedina poradna Benzina s myckou byla prave ve Slatine... ale tedkom uz je i v Bystrci, takze ja budu ready se vsim vsudy :twisted:
By mě zajímalo kdo na tebe a spookeyho naposled čekal asi půl hodiny u Lidlu a dojeli ste na Benzinu? Tak pomlč :lol: Ti to zas někdy připomenu až přijedeš opět pozdě, pač nepamatuju odjezd na který bys přijel se zpožděním :D :D
Jinak, užijte si to tam a pak podáš zprávu ;)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

stenky píše:alebo si kupim nalepku aspon na slovensku cast(tu lacnejsiu) dialnice a to by som mal za tie 2hodky stihnut. vyrazim zprace trocha skor a bude. najneskor tych 14.10 by som tam bol mozno :)
To zní rozumně, jezdím několikrát týdně Brno - Břeclav po staré s kamionem a je to pohoda cesta ;) Kus jsou teda panely, tak si vem chránič zubů :P Navíc u Rajhradu se napojíš na přivaděč do Brna a po něm pojedeš asi 10km pořád rovně a dojedeš přímo na parkec u hřbitova ;)
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

stenky píše:alebo si kupim nalepku aspon na slovensku cast(tu lacnejsiu) dialnice a to by som mal za tie 2hodky stihnut. vyrazim zprace trocha skor a bude. najneskor tych 14.10 by som tam bol mozno :)
Ale kluci možná budou chtít do Hradce kousek po dálnici :) Raději si to upřesněte :lol:
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

ne ne po dálnici ee. dáme okresky. :wink: , nebo aspoň doufám že se pojede okreskama
aczasa
Věčnej rejpal

okresky

Příspěvek od aczasa »

No, jde to po staré, ale je to děsnej (v)opruzzzz... :-) Dálnice je dobrá, rychlá, pohodlná a bezpečná.. :-)
Back in Czech.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Jasne, zkus to jak nejrychlejc budes moct... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“