Global toxic biohazard manipulation vs. REAL quality! smoke

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jaja :lol: ano, je to podobný jako hulení... ovšem...
pavoB> podobný? každý jsou jiný Vasco da gama nedělá variantu vanilla v tomhle 10packu seriozním... a je třeba testovat- já už sem se párkrát spálil humusama- tak třeba dannemann voblož shit, nebo la-paz humus co smrdí jak fusekle 20 let mrtvýho dědka :lol: nebo některý panter zákeřný co útočej přímo na tvuj anální svěrač :-) WTF :-)

no ale každopádně sem přestal kouřit ty sračky... který mě ničily. Teď se jen tak pousmívám když už vim...

další doporučení malinko menší doutníčky než Vasco, ale ze stejný továrny "Arnold Andre company" ale pozor, tyhle jsou tak jemnýýýýý až je to k "nevíře"... opět tabák z javy/sumatry i když sem dneska viděl "výra" (živýho v mini zoo) a tak sme se na sebe dívali... on vyhrál... :lol: vydržel by mě hypnotizovat nonstop.

ultra jemný, že se daj i šlukovat, což už je na model bez filtru opravdu solidní mix tabáku... kvalitka, jen člověk nesmí začít pálit jedno cigarillo za druhým, jinak mu dojdou :twisted:
a aby to došlo i jiným... že alles gute! arnolde :-) doporučuju tedy začít s tímhle modelem... "classic handelsgold"
aneb jak se dostat z kolotoče sraček do víru poctivých vůní a chutí tedy požitků...relaxace, uvolnění ze zajetí BAT+PHILMOR+IMPERIAL+JTI definitivně.
Obrázek
Obrázek
a jeden vzkaz marketingovej pro výrobce kvalitního kuřiva- vyserte se na filtry! protože i ty normální maj filtr- přírodní napresovanej tabák a lepší filtr neni a nebude... váš Horst Fuchs :twisted: ps: je to jen o kvalitě a jen o kvalitě... ne o chemických filtrech! u kvality neni třeba filtr!!!!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jo tyhle znam, moc mi ale nejely - jeste tu 4 v krabicce mam - ale asi to bylo naladou kdyz sem je kuril , s tim testovanim mas pravdu - nektere jsou otresne , ale traba Moods "lehke" celkem ujdou, a po tech "pravych" vanilkovych stale patram - jednou sem je mel ale nemuzu si vzpomenout na znacku , snad je nekdy objevim , jestli je nezrusily
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

"Cigareta je modny doplněk, je uplně fuk co je uvnitř za tabak", s tim opravdove kuřaky asi nebudou souhlasit, tabak je prostě nejduležitějši, ale jedna takova sračka fakt existuje...
http://www.google.cz/search?hl=cs&sourc ... =&gs_rfai=
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavoB> nevim který ti zrovna zůstaly doma.... ale mně třeba panter holland sprint- to je sračkáááááá!!!! sem dal 2 a začalo mě bolet fest v zádech a měl sem chuť sprintovat na wc... ty holandský pantery jsou fakt lejna!!!! a jsou všude humuuuus!!!! nejen že jsou víc hranatý než kulatý!!!! varuju před nima!!!!

Já testuju jen ty natural- bez příchutí- takže i bez vanilek- vanilka mi začala nějak lézt krkem po black devilech.. chci jen čistej kvalitní tabák. kterej má právě i svý fantastický aroma- jako classic nebo vasco da gama.

Dneska sem testoval- piva a 2 doutníky 1 "vasco da gama" versus "neos selection presto" Arnold Andre germany versus neos belgium

Test probíhal jednoduše- pívo na baru a jakmile doutníček došel, pomlaskal sem si, vyměnil cca 4x a pochopil... neos byly mí první cigarilla co sem testoval- 20 kusů sumatra za 120,- jsou oproti vasco da gama nebo i handelsgoldům "suchý" prostě po napití piva a pokouření ti vyschne v hubě- jakoby zničí v ústech póry na tvorbu slin... jinak jsou ale super. jsou suchý, ale na rozdíl od některých modelů jsou pořád v pohodě "ve velký pohodě".
Obrázek

Panter shit holland 70,- -X/10 warning brutal ass attack penetration!
panter small 70,- 4/10 warning mini ass attack pene...
--------------------------------------------------------------------------
LA PAZ wilde 20ks/110,- 6.5-7/10 hmmm old socks smell, but taste fine
NEOS SELECTION PRESTO belgium 20ks/120,- 7.5/10 :wink:
HANDELSGOLD CLASSIC 10ks 70,- 8.8-8.9/10 :wink:
vasco da gama 10ks 75,- 10/10 respect! TOP serious smoke :wink: :idea:

a jak hodnotíš ty? ukaž... jestli tě to baví... třeba ty příchuťový... a nebo i tyhle co jsem uved... :wink:
www.etabak.com (tady najdeš to co bys moh najít ve svý trafice- ale ceny jsou někdy jiný i o 50,- nižší- doutníky a cigarilla nemaj totiž stanovenou žádnou pevnou cenu! takže o tom to je :lol:) cool
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

doporučuju ještě tyhle: vanilkový nejsou vůůůůbec špatný respektive nemaj chybu!, i moje máti- mi řekla v lese když jsme byli na houbách... tak tohle voní opravdu skvěle! tohle ti teda schvaluju... to je fakt rozdíl WOW a všimla jsem si, že ani tvý hadry už tak nesmrděj... jako předtim!.....když si hulil ty cíga

ps: velmi jemný, stejně jako classic... hoděj se na ráno ke kávě, až do večera... a večer a v noci jsou ale nej vasco da gama--- jen večer a v noci!!! na ty se nespěchá--- ty jsou silnější a potřebujou čas a klid... k pochopení...

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

:wink:
7g, ZZ231
černa
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Tonda píše:stále nekouřím :banana: :lol: a je mi líp - lepší pocit-víc času na práci,na sebe.........

kašlete na hulení :P
Furt zapominam zeptat, jak to dopadlo...ještě furt nekouřiš?
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Cera> ještě jednou díky za ten karton Cohiba, už si pochutnávám... je to bomba... nafotim pak mix cohiba + 2 modely celica to bude vypadat výýýborně... stejně je to ale zajímavý, že tenhle produkt neni na letištích všude... jen teda vídeň a istambul... že by Raul+Fidelio měl nějakej vztah zrovna s těmahle letištěma? nechápu...
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Jedině co mně napadfa že i tam i tam je hodně turku...
Jinak experiment pokračuje, v neděle prileti kamoš z Řecka...uvidime co najde v mistnich duty free :lol:
P.S. Mužeš pověsit na zed mapu světa a budeš tam davat špendliky...kde na letištich prodavaji cochibu...
P.P.S. V Kladně, prum. zoně na mně čumněli jako na debila, v tich brilich, co jsi mně dal... že by k služebni octavce se moc nehodily... :?
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

experiment končí :lol: ba ne pokračuje... nadále nekouřim cíga, i když jsem vyčadil všech 10 krabek od cery cohiba.... teď se k tomu vyjádřim: takže cohiba cigaretky jsou brutální marketingovej matroš, jak zmanipulovat obyčejný kuřáky cigaret. (1 příběh za všechny... přijel sem autem do servisu a syn majitele (tušim) nemáš cígo? jooo mam co to je za krabku???? to jsou kubánský cíga od kamaráda... on: to bude asi hodně silný co? já řikám no trošku jo... "jezdíš na tuning akce?" "ne to mě vůbec nezajímá...já jak sem to auto viděl, tak mě zaujal ten carbon na nádrži...to vypadá hustě... " jo to je imitace, celý tohle auto je jen taková imitace :-) ale zaujalo to... a jen o to jde... :-)

ale prostě muj definitivní závěr:
cohiba cigatery maj velkej potenciál pro mladou generaci-maj totiž nej nejbrutálnější design!!!!, i když maj nižší hodnoty než lucky strike, tak se jich lidi bojej... :lol: tabák je dobrej, výbornej, ale ale pro někho kdo už kouří doutníčky je to smetí... prostě smrdí to a hoří to tak brutálně rychle, že až hamba (jo sem zvyklej už na doutníčky, který "nečaděj" když zrovna nekouřim!!!!! a a a a ano o tom to je.... o tom to je celý..... cigarety i ty z kuby prostě čaděj.... i když je nikdo nekouří.... utrácej tim svý prachy!... ty si nemůžeš vybrat jak chceš kouřit rychle, jak si to chceš vychutnávat, ale diktujou ti... !kuř a pospíchej! a to je právě celý špatně... dneska sem kouřil doutníček vasco přes hodinu!!!! i když by se měl podle "stanov" zvládnout za 15 minut!!!! a ano o tom to je!!!!! dává ti na výběr.... můžeš pospíchat, nebo ne... ty doutníčky člověka nehoněj aby utrácel!!!!! a nesmrděj!!!! ano i ty cohiba cigarety smrděj... je mi líto...

teď sem zvědavej na test guantanamera 20 mini versus vasco da gama 10....
cuba versus java/sumatra TEST!!!! real test!!!!
]Obrázek
Obrázek

každopádně ale děkuju cerovi, že sem moh pochopit cohiba commerce cigarettes :lol: naprosto sem to pobral.... a pochopil to hlavně... je to marketingovej nářez, ale ne pro "radu starších" :lol: jen pro mladší cucače dudlíků a máček :lol: :lol:
ObrázekObrázekObrázek
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

m5T> no tak hnusný toje... ale pochybuju že bych po 10 letech měl tenhle humus v těle, přecejen sem to nikdy netahal až tak moc... takže mam třeba 1/2 kyblíku :lol: :lol:

no jinak guantanamera neni možný dát versus vasco da gama... velikostně jaksi neodpovídaj, to by byl podvod.
Nicméně mam slevovou kartu na doutníky -20kč z balení na jakýkoliv doutníčky... tomu se řiká marketing! ta sleva neni určená na cigarety, ale jen a jen na doutníčky... GECO... díky :lol:
Takže nebude už versus, ale musim poupravit předchozí hodnocení a absolutně sundat vanilkový handelsgold a i ty classic... už mě nebavěj...
guantanamera totiž jsou opravdu doutníčky mechanicky montovaný přímo na kubě a maj takovou prostě jinou chuť... dá se to přirovnat k rozdílu chuti piva obyčejnýho "bezchuti" gambrinus a třeba s granátem nebo kozlem 11... je tam najednou takovej ten "závěr" prostě chuť. Navíc každý cigarillo guantanamera je originál, ano, i když to dělá stroj, tak ten stroj je kubánskej... neni dokonalej, každej doutníček je originál!!!! každej hoří malinko jinak a každej má jiný kontury na povrchovým listu... každopádně je tam tajuplná zadní chuť, kterou nejde k ničemu přirovnat, jsou jemný a hoděj se i k ranní kávě... jedna nevýhoda je ale, chcípaj, a nelze jednoduše určit kde je konec a kde je začátek na doutníčku, :-) jsou trošku zábavný, člověk si je musí ošmatat, aby pak pochopil kde je konec a začátek... občas je to ale úplně jedno :-)
+ to že chcípaj, je ale i pozitivní, nenutěj tě kouřit tak rychle... takže vlastně +. žebříček tedy poupravim... ale ještě je čas... easy....
Obrázek

a další na test bude resp. je:
Obrázek
tohle je už ale opravdu tak jemný zboží, že fakt čumim... a hulim... :-) sumatra
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

pro Microna : chtěl bys :D Moldavsky cigára asi za 10 korun - težký jak červený máčka :D ale ještě jsem je neměl , brácha má ještě další druhy

Obrázek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavoB> moldavský? tak to rád ochutnám... ale jako jen tak pro srandu, když už mě zklamaly na starší 28letý kolena i cohiba cigarety, který mě kdysi braly... i když tělo kromě kolen vypadá tak na 20 :-) sexy modelky :lol: tak neodmítnu :lol:
No dneska sem postavil proti sobě LA-PAZ wilde www.world-of-lapaz.com a guantanamera... lapaz mi chutnaly, hořej perfektně, do auta okejjjj... ale jakmile lapaz típneš a dáš si guantanamera, pochopíš zadní nehoráznou příchuť... oba doutníčky jsou balený zajímavě... lapaz je údajně mix havana+brazil tabáku a obal má ze sumatry... cooooo? to je trochu moc na to abych tomu věřil... to je jak mixovat 5tý přes 9vátý... nechápu pointu...
jenže pak si dáš guantanamera kde máš kubánskej kolek, českej kolek... a chuť když si zamlaskáš, je, ano JE! la-paz nemá chuť... takže kecá! ale jako je to boj... oba doutníčky jsou zabalený podobným strojem... jenže výhoda pro la-paz je ta, že se dá kouřit v autě... nechcípá, a zapalovat si 6x za jízdy neni zrovna bezpečná záležitost... takže la-paz má + pro kvalitu hoření a zpracování... ale má -postrádá zadní chuť.

kdežto guantanamera jsou doutníčky s opravdu mega příjemnou zadní chutí, dokonce v kombinaci s pivem zlepšej i chuť piva... nevýhodu ale maj taky... chcípaj, ale zjistil sem proč.... jsou vlhký! i když maj bejt suchý.... !!!!! a v tom je problém... podle mě je brutální chyba v dopravě! cestujou sem po moři... a nejsou zabalený v alobalu, proto, jen proto, že tady nějaký hovada tam musej nalepit samolepky kouření škodí zdraví a českej kolek a až potom to zabalej do alobalu.... jenže!!!!! vy debilovéééééééééé ty doutníčky navlhnou po cestě a proto špatně hořej!!!! bych vám ty samolepky narval až do prdele.... jako dneska sem to pochopil... jsou prostě vlhký, i když maj bejt suchý doutníčky!!!! takže zkusim experiment, protože prostě ta zadní chuť za to stojí!!!! dát je do trouby, ano jako pizzu... nebo na topení... protože jsou znehodnocený dopravou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to sem dneska dostal dokonce special slevu 40kč za krabičku! což už je mazec... ale tohle co řikám je taky mazec, měli byste mi poslat karton zdarma blbouni....

mimochodem raul na kubě zrušil dotace/příděly kubánských cigaret pro domorodce... já řikám fain... zrušte všechny cigarety... ale dej jim guantanamera místo toho! už mam taky averzi vůči všem cigaretám, smrděj mi, cejtim jako že se něco pálí... něco hnusně toxickýho... dejte lidem na kubě místo cigaret 1/2 množství guantanamera v přídělech, a budeme kamarádi, i když já sem modrej camo :lol: ale volil jsem českou pirátskou stranu... protože sem věděl, že všichni lžou, a lžou.... kde jsou ty pracovní místa pro vysokoškoláky???? nikde... vyjebat s váma... zmrdi!!!! I see future error... brutal error brutal anti action from students!!!! system fucked US! NO MORE VOTES VIVA LA REVOLUCIONE!!!!!!! VOLUME II 89´ and NOW new 2010/2011 figt 4 your brains!!!!! system fatal error... we are not prisoners, and we will not work for shit money... we are not loosers.... YOU ARE!!!! and YOU WILL PAY 4 THIS FUCKIN MESS on US!!!!!! just wait... time will come... 2 pay back!!!!
ObrázekObrázekObrázek
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Kuuurňa...s těma Luckynama jsi mě dostal... Bafám je dlouho a občas si říkám, jestli v tom nejsou namletý nehty :? Tak teď si dám na ně bacha :evil:
Ještě že nemusím chodit hulit před barák a hulím v kanclu :wink:
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“