Global toxic biohazard manipulation vs. REAL quality! smoke

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

cera> fain radio je v Praze? tedy v micronesii? :lol: nevim frekvenci já jedu jen svoje sety na minidiscích, nebo Radio1, nebo občas i radio spin, nebo radio classic :-) pro ten luxus jako i ty classic melodie se hoděj k celice... taková dokonalost jakoby :lol: a pak pro pobavení bbc, a ty jejich kecy... to je jak v gta san andreas/IV pak :lol:
ty reklamy winston jsou fakt povedený... a jsou další echt gut... počkej sem hodim jednu... no na winston sem nikde nenarazil, a ani sem skoro kromě jednoho člobrdy nenarazil že to někdo kouří... ale je to fakt v pohodě... za 66 si myslim že ten tabák je exklusivní... a lepší než Camel... kterej je dražší jen díky tomu, že je to známější značka tady. Kdežto winston byla značka jako 2. v emerice nejznámější... tady ale propagaci neměla což má výhodu pro mě/nás.

jinak sem našel tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=eR2IOT5MOug když si to pauzneš v 0:20/0:21 tak uvidíš na levo nahoře v okýnku muj karton... COHIBA i když se vlastně očima pohybuju MIMO ten elektronickej scanner... takže popírám absolutně popírám funkčnost tohodle debilního vynálezu... eye scanneru! tohle je shit dámy a pánové! a nebo moje oči jsou excellentní

jinak díky cera> třeba se najdou... i u nás... ale ve vídni jsou... to je jasný :lol: na ruzyň to mam 15min... jestli tam jsou? nebo budou? tak bych měl fakt radost... ale moc šancí tomu nedávám... korupce je a bude :lol: raul to nepošle je n tak někam i když máme podobný vlajky že :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=g1a86AdMdUo maximal perfectionist AD
http://www.youtube.com/watch?v=y8BTJx9JWqE a tenhle buroš je taky excelentní!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak co ty COHIBA???? chci vědět jen NE jsme neschopní a nebo ANO máme konexe... a máme skladem za... :lol: :lol:

+ novinka lucky strike předělali komplet design krabičky... co sem zjistil... teď se jen odvážit vyzkoušet, aby tam nebyl ten humus jako kdysi! :twisted: no doufejme, že ne???? už bylo na čase paka
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:Tak co ty COHIBA???? chci vědět jen NE jsme neschopní a nebo ANO máme konexe... a máme skladem za... :lol: :lol:

+ novinka lucky strike předělali komplet design krabičky... co sem zjistil... teď se jen odvážit vyzkoušet, aby tam nebyl ten humus jako kdysi! :twisted: no doufejme, že ne???? už bylo na čase paka
S tima cigaretami promin, znama pracuje jako tiskova mluvči Česke spravy letišt, a má toho ted, trochu moc... :lol: ale slibila že se tam podiva, dnes ji skusim zase provolat, jestli ano nebo ne, jinak, maš pravdu, v Čechah to asi nekoupiš (alespon nejsou ani v makru ani v tich velkych tabakovych kramech kde ti cigara Kochybu prodavaji, tak že "Vydržaj pionyr"... :wink:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

cera> pohoda... dneska sem se pustil do testu... mam pořád krabku s těma "falešnýma" lucky doma, 3/4 do baru sem vyrazil s winstonkama a s těma novýma lucky strike... abych udělal další test. poznatky: winston maj chuť... jak řiká reklama z dávných let- nelže... maj chuť hořkou "jak známe my z reklamy napivo " "bohudík" ale nový lucky a ty původní pravý nemaj chuť... prostě na rozdíl od winstonů nemaj chuť ... ale tim že nemaj chuť, tak chutnaj dobře i bez piva a chlastu... kdežto winston zanechaj v puse hořkost, kterou přebije nebo se s ní souzní právě pivko... lucky chutnaj i bez pití.
Ale další objev... koupil jsem si na tom baru lucky starší... kod podezřelej 00BhRAEE : ten. před kterým jsem varoval... ale! ALE! když jsem otestoval ty co mam na skladě 00BhRAEA versus tyhle, tak ty co jsem koupil jsou v pořádku! ????????? zapálil jsem obě cíga zároveň a pak sem to falešný musel típnout po 2 potáhnutích kdy sem cejtil jak mě pálí krk... oleeeee
Takže je jasný, že se tu objevily falešný lucky strike... a měly právě oba ty kody, který měly ale i originály... dokonalý falsa... jediný na čem se to dá tedy poznat... dalo byl ten humus co člověku vypaloval krk a pak z estetickýho hlediska: volnej plastovej obal... jako by to někdo přebaloval! našel v koši, nacpal tam jiný cíga- dokonale naklonovaný a znovu zabalil (nekvalitně s kvalitním kolkem falešným- kterej nejde rozeznat od originálu.) nehoráznost.... už to nikdy nezkoušejte! punchovat luckies... vždycky se na to přijde!!!! nejdou napodobit, proto jsou jedinečný. :twisted: falešný si nechávám a dám ochutnat třeba na srazu kdo bude mít chuť... a nebude se bát o svoje zdraví. Ten rozdíl je opravdu neskutečně drzej!
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Hele, tak pošli to (obě krabičky) někam na občanskeho joudu nebo na nějakou certifikačni komoru se stižnosti, že se prodavaji padělky...přece jako spravnej, politicky vsdělany občan toho tak nenechaš... :mad:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ne já udělám to, že necham ochutnat lidi na srazu... :lol: pravý a levý aby věřili, že si z nich nedělám prdel... problem je, že jestli je pravdivá moje teorie... že někdo vybírá popelnice, a pak jen nalepí kolek, nacpe tam falešný cíga a má stroj na zabalení toho igelitu... tak to je pak hustý... jenže já poznám po 2 potáhnutích to, že to je v prdeli... ale i lidi na srazu by to poznali... to je totiž takovej humus co je v těch jakoby originálech... že cejtíš po 2 potáhnutích že tě to zabíjí... " ne jako v tý reklamě- "kouření může zabíjet" ale tohle vraždí :lol: to je moje hláška.... nidko nesmí použít na krabičkách od cigaret " "kouření vraždí" all right reserved... :twisted: :lol: ale právě tohle zjištění mi hraje do karet... protože nesouhlasim že kouření škodí zdraví.... jen některý "může" škodit víc... a některý přímo vraždí! :twisted: think n read--->
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nesnášim davidOFF já pokoj mam, winston + lucky + blackdevil ale dal bych si COHIBA-..... davidoff je jen sračka pěkně zabalená a předražená. tečka na to nenaletim---- nejsem sucks mainstream
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:nesnášim davidOFF já pokoj mam, winston + lucky + blackdevil ale dal bych si COHIBA-..... davidoff je jen sračka pěkně zabalená a předražená. tečka na to nenaletim---- nejsem sucks mainstream
Tak když chceš si dat Kochibu, budeš muset na letiště do Vidně...v Praze to prej nemaji... :roll: kdyby se to podařilo sehnat, tak dam ti vědět
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

biscuit> ano davidoff značí značkovou pomatenost... kvůli designu krabičky, kvůli ceně... to je ta pomatenost... kterou nemam rád... dej si black devil, který tě budou stát stejně jako tyhle humusy a pak řekni názor... to je podobnej luxus... ale výsledek je o pár tříd jinde.... jsem naprosto proti všemu co jde od philip morris... to je fakt jen komerční svinstvo... teď jedu, protože sem už pochopil, že i nový lucky strike stojej za hovno... přebalený... prostě nechutnaj jako ty původní... teď vedou Winston + black devil... luckies SUCKS but----- DAVID-OFF sucks more.... "luxury PRICE doesnot mean a quality".... not any more.....NEVER

Cera> no škoda... že v tý vídni neposílaj po evropě... kreteni... jinak je jen možnost otravovat lidi co lítaj na kubu a každýho požádat o 2 kartáče... :lol:
+ nechápu že tu jsou firmy co prodávaj cohiba pouze doutníky... ale tyhle cíga nemaj... jsou to totální hovada???? nebo sem já kreten?
ObrázekObrázekObrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

stále nekouřím :banana: :lol: a je mi líp - lepší pocit-víc času na práci,na sebe.........

kašlete na hulení :P
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak po dlouhý době... jsem tu... biscuit> je jedno jestli je to phil mor, nebo imperial tabaco.... je to hnus... známej kouřil- cca 50 letej + davidoff a přestal kouřit... už cejtil že ho to zabíjí a řek to i doktor. tečka

Jak sem řek, tak se stalo... už cca 3 tejdny testuju doutníčky- cigarillos různých značek a musim říct, že mam i návod jak odnaučit lidi kouřit ty chemikálie a začít kouřit něco "co má vůni, sílu a navíc to dle mých poznatků má pozitivní reakci v organismu... čistej kvalitní tabák ze sumatry-javy. Navíc za lepší cenu, než ty sračky od morise, britishe, imperialů a dalších humus firem, který bych pojmenoval "global Toxic clan"
tímto přejmenovávám i tohle téma... a nikdo už nedostane ani korunu, moje přání je aby akcie pm a dalších klesly úplně do sraček...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

micron píše:tak po dlouhý době... jsem tu... biscuit> je jedno jestli je to phil mor, nebo imperial tabaco.... je to hnus... známej kouřil- cca 50 letej + davidoff a přestal kouřit... už cejtil že ho to zabíjí a řek to i doktor. tečka

Jak sem řek, tak se stalo... už cca 3 tejdny testuju doutníčky- cigarillos různých značek a musim říct, že mam i návod jak odnaučit lidi kouřit ty chemikálie a začít kouřit něco "co má vůni, sílu a navíc to dle mých poznatků má pozitivní reakci v organismu... čistej kvalitní tabák ze sumatry-javy. Navíc za lepší cenu, než ty sračky od morise, britishe, imperialů a dalších humus firem, který bych pojmenoval "global Toxic clan"
tímto přejmenovávám i tohle téma... a nikdo už nedostane ani korunu, moje přání je aby akcie pm a dalších klesly úplně do sraček...
jak na to... aby jsi uvěřil? dobře... návod... všechny cigarety jsou namáčený v chemikáliích... to je ta vůně/smrad když otevřeš krabku a čichneš si... ta vůně neni vůně tabáku, ale smrádek chemikálie... specifickej pro každou značku. Objasnění je tu: cigarety PUEBLO blue jsou bez přísad, voněj jako seno- chutnaj bez chuti... přírodní tabák!
Obrázek
pokračujem... tyhle pueblo jsou schopný... velmi schopný 85kč... když si koupíš 3-5 krabek a promixuješ to s touhle značkou: "Sundays Fantasy" což je tabák do dýmky s příchutí lesního ovoce- u mě evokuje teda spíš vůni v čajovně z šíši...
Obrázek
zjistíš, že Sundays jsou velmi zajímavý 83kč... dáš 5-6 krabek... ale začne se ti stejskat po tabáku, kterej si nepoznal...
a to je tenhle: muj favorit současnej..."trošku" jiná liga!
Obrázek
a tipni si cenu... mimochodem těch 10 cigarillos kvalitních ti vydrží dýl než 2 krabky moriso-britisho-imperial mrdek... a navíc ten rozdíl, co to udělá s organismem... nepopsatelný... najednou sem zase zdravej... bomba! :twisted: bez chemikálií, čistá práce čistá kvalita za směšnou cenu... ano, cena je 75kč... míň než ty prací prášky co hulíte a co sem hulil... time to change! :twisted:
nechci přestat kouřit... chci kouřit ale jen to, co mi dělá jen a jen dobře...
testoval jsem ještě jiný cigarilla ale zatim vedou tyhle... nejen že ta krabička má "šmrnc" jako hovado... ale to co je uvnitř je TOP TIP ŤOP delikatesa :lol: reference na baru: zatim mi všechny 3 barmanky řekly, že jim to voní... a jedna se přiznala (po tom co sem jí to tam zavoněl), že kouří cíga jen proto, že je na nich závislá a přitom jí nechutnaj!!!... a neví jestli by dokázala přejít na portugalce mořeplavce... jo je to boj dokázat se na ty toxický sračky vysrat... může to bolet, ale ne -NE díky týhle mý radě! jak přesně na to. zkus to a dej reference... ovšem jedině když cejtíš že ti kouření chemikálií už nedělá dobře, jinak to nemá cenu a vzdej to, sponzoruj obamu :wink:

ps: ta krabka vyklápěcí má opravdu tak krásnej design, že se nedá vyhodit... nene... a mam pro vás trick- jak se zbavit tý nálepky precizně nalepený "koření může zabíjet" atd... stačí jí jemně odloupnout a ta černá sračka co tam zbyde- to lepidlo nechutný se odstraní nejlíp benzinovým čističem... technickej benzin a design krabky bude panensky neposkvrněn a graficky neznásilněn 8)
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tyhle doutnicky mam taky rad , nejvice ty kresne vonavy vanilkovy , oproti cigarum je to uplne neco jinyho , i kdyz i tyhle se daj koupit pekne hnusny
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

.....že mam i návod jak odnaučit lidi kouřit ty chemikálie a začít kouřit něco "co má vůni, sílu a navíc to dle mých poznatků má pozitivní reakci v organismu...

SHSHSHSH..... :shock: :shock: :shock: ...ja takove věci take znam...sem po nich takovej...pozitivni

Promin, neudržel jsem se :lol: :lol: :lol:
7g, ZZ231
černa
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

joojoooo .. zahulime a uvdime :-D
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“