Mám Corollu 1,3 4EFE 2000 E11,benzín.Mám problém s otočením klíče v zapalování.Z ničeho nic se stalo,že jsem vysunul klíč ze skříně zapalování a po znovu vložení s ním nejde otočit,až po ixkrát otočení sem tam a vysunutí se podaří otočit a nastartovat,se zámkem volantu to asi nemá nic společné,protože ten to dovolí odemknout.Klíč mám jen jeden,je pravda,že je dost jetý,ale doteď nebyl problém.Myslíte,že je to zámkem nebo klíčem.Klíč má imobilizér.Klíč nechám udělat druhý(2000,-),ale má to smysl když nevím jestli je to klíčem nebo zámkem?
díky
Problém s otočením klíče v zapalování
Zámek
Takže opraveno.Je to prý běžný problém.Nejhorší bylo se dostat k zámku a všechno odmašlit.Volant,páčky a pak už jen strčit šroubovák do dírky v z boku v zámku a klíčem vytahnout.Rozdělat samotný zámek už bylo v klidu.Vzal jsem vyčnívající stavítka na brusce a je po problému.Netřeba nic měnit!!!
Ráfek
teďka mám problém už taky, napřed to dělalo jen občas že jsem strčil klíč co spínačky a jako v poho naskočily kontrolky a otíčím start a jen cvaknutí startéru a jen běží naprázdno...ale vždycky to pak napodruhé naskočilo no ale já to furt odkládal a odkládal a dneska ráno jsem neojel do práce už...
nevíte co s tím?? poraďte:-))) pro nouzovku je možné roztlačit?? díkec:-( nevím po čem jít jestli spínačka nebo startér:-(

1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Jelikož máš rozvodovej řemen, tak bych to neriskoval 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Tak jako roztlačit to půjde, jedno z rizik ti tady už napsal fildis, to jsou rozvody, a výrobci vždycky straší s katalyzátorem. Zkus to opatrně na vyšší rychlostní stupeň a pokud možno se na to vyprdni a startér kdyžtak odnes na kociánku na repas.XLi píše:teďka mám problém už taky, napřed to dělalo jen občas že jsem strčil klíč co spínačky a jako v poho naskočily kontrolky a otíčím start a jen cvaknutí startéru a jen běží naprázdno...ale vždycky to pak napodruhé naskočilo no ale já to furt odkládal a odkládal a dneska ráno jsem neojel do práce už...nevíte co s tím?? poraďte:-))) pro nouzovku je možné roztlačit?? díkec:-( nevím po čem jít jestli spínačka nebo startér:-(
Holomek!