hej, T27 ma este menej kvalitny interier ako T25Axel1302 píše:Ale ty mas T27, ja T25, mal by tam byt nejaky rozdiel nie?

hej, T27 ma este menej kvalitny interier ako T25Axel1302 píše:Ale ty mas T27, ja T25, mal by tam byt nejaky rozdiel nie?
Tak s tym by som bol zatial opatrny. Uvidim neskor, design je v T27 o generaciu dalej, a ked tam supnes nejaku NAVI, tak mnam mnamMatoji píše:hej, T27 ma este menej kvalitny interier ako T25Axel1302 píše:Ale ty mas T27, ja T25, mal by tam byt nejaky rozdiel nie?
Ak chces limuzinu (ticho, pohodlie, slusne zakladne audio), tak ber Avika, ak chces sportovejsie auto (sedacky, zvuk), tak Magdu.joeqr píše:ja citam samu chvalu na T27 co sa interieru tyka ale samozrejme, ze vela sa prejavi az po roku, dvoch alebo troch a zavisi to od toho, po akcyh cestach clovek deno denne jazdi. ja som prave vo finalnej faze pred kupou aviku alebo m6 a idem si este raz poriadne osahat interier oboch aut.
no mna osobne toyota sklamala, globalizacia jej velmi ublizila, nikdy to sice nebola moja srdcova znacka to skorej honda, ale.. je to u nej to iste co u subaru, interier s novou generaciou isiel co sa tyka kvality dole vodou, samozrejme su vinimky atd, teraz nemam na mysli dizajn, mam na mysli celkovu kvalitu a ta je bohuzial horsia, foter ked kupoval auto tuho uvazoval nad T27 takze mam ju omakanu. BTW, skus si sadnut do nejakeho volva ked chces vediet ako vyzeraju kvalitne sedackyCommonUser píše:Tak s tym by som bol zatial opatrny. Uvidim neskor, design je v T27 o generaciu dalej, a ked tam supnes nejaku NAVI, tak mnam mnam.
Mne zatial velmi vyhovuje, vyborne citatelna palubka aj s NAVI. Najhorsie na tom je klima, ale tu tak casto nestelujem. To je ale rovnake s T25.
Sedacky su ovsem v T27 pre mna bombove - proste podhodlne kreslo a po 1000 km vobec necitim, ze som sedel v aute na rozdiel od A4. V lepsich som sedel uz len v Medure E a S Klasse. POZOR nemyslim sportove sedaky, tie ja fakt nemusim. Ja proste nechcem sediet v kajaku s ohnutym krkom dopredu
Ja som sedel len vo V50 a tam to bolo slabe (ja opakujem nechcem sportove sedaky v limuzine !!! ) A malo miesta - ano musim porovnavat s V70, ale kde je to uz potom auto cenovo ? A to nehovorim o prevadzkovych nakladoch. Dat 30 litorv v akcii za 2.0 107kW so spotrebou turbo motorov je podla mna nezmysel. Ja som dnes tolko za auto nie ochotny vycalovat.Matoji píše: no mna osobne toyota sklamala, globalizacia jej velmi ublizila, nikdy to sice nebola moja srdcova znacka to skorej honda, ale.. je to u nej to iste co u subaru, interier s novou generaciou isiel co sa tyka kvality dole vodou, samozrejme su vinimky atd, teraz nemam na mysli dizajn, mam na mysli celkovu kvalitu a ta je bohuzial horsia, foter ked kupoval auto tuho uvazoval nad T27 takze mam ju omakanu. BTW, skus si sadnut do nejakeho volva ked chces vediet ako vyzeraju kvalitne sedacky(teraz netvrdim ze toyota je zla je vysoko nadpriemerna, ja si takisto v T25 nestazujem, ale volvo je niekde inde....l)
Ty stale porovnavas dako divne. Hovorme o Avikovi KOMBI vs V70, ziadna S60 nie je kombi. Priestorovo V50 na Avika absolutne nestaci.Matoji píše:no benzinove motory neviem, lenze 2.4D5 dokonca nacipovana na vyssi vykon ma lepsiu spotrebu ako toyotacky 2.2 D4D, takze o prevadzkovych nakladoch by som nehovoril, a porovnanvat to treba s S60, a to nove je uplne inde ako avik