E10 - nefunkcni tachometr
E10 - nefunkcni tachometr
Ahoj, znamymu prestal u E10 (1995) fungovat tachometr (nefunguje ani pocitadlo km). Vsechny ostatni budiky a kontrolky jsou OK.
V autech se moc nevyznam a proto se chci zeptat, jestli netusite cim to muze byt a jestli je neco, co muzu udelat (zkontrolovat kontakty apod), nebo jestli to radsi odvezt rovnou do servisu (a kolik to asi muze stat).
Bohuzel neni manual a ani na netu ho nemuzu najit, tak ani nevim kam presne se podivat :/
Diky moc.
V autech se moc nevyznam a proto se chci zeptat, jestli netusite cim to muze byt a jestli je neco, co muzu udelat (zkontrolovat kontakty apod), nebo jestli to radsi odvezt rovnou do servisu (a kolik to asi muze stat).
Bohuzel neni manual a ani na netu ho nemuzu najit, tak ani nevim kam presne se podivat :/
Diky moc.
ex Toyota Corolla 1.4 XLI sedan, r.v. 1995
Toyota Auris 1.6 Luna, r.v. 2011
Diky moc za rady, doufam ze je to jen to cidlo. Akorat nevim jestli jsem schopen to sam opravit, pac ani nevim kde je prevodovka
Znamy se byl ptat v Tsusho kam pravidelne jezdi a rekli mu pry za opravu 10 tis. To se mi zda sakra moc
Tak premyslim co ted s tim? Poradite?
Znamy se byl ptat v Tsusho kam pravidelne jezdi a rekli mu pry za opravu 10 tis. To se mi zda sakra moc
Tak premyslim co ted s tim? Poradite?
- Pizzamancz
- Řidič
Možná by se ti vyplatilo sehnat to čidlo z převodovky a pokud problém je tam (99 %), máš jasno, v opačné případě ti chcípl tišťák v palubce, ale to je spíše nepravděpodobné.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Jak psal Pizzamancz, sežeň čidlo na vrakovišti - v samotné praze je jich několik (stačí zadat do vyhledávače vrakoviště praha toyota) a pak v jakýmkoliv servise - pokud si na to netroufáš sám, požádat o výměnu, čidlo je z vrchu, dole v prostoru pod hadicí od sání (od filtru k motoru). Ale to už si poradí, práce maximálně na hodinu aji s 45 minutovým kafem.
Pak uvidíš. 10 tisíc je fakt blbost, ale jak se říká, za blbost se platí.
Pak uvidíš. 10 tisíc je fakt blbost, ale jak se říká, za blbost se platí.
Holomek!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Do Tsusho jezdí jen lidi co neví co s prachama 
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Diky moc. Kouknu o vikendu pod kapotu a zkusim to najit, zkontrolovat kontakty a pripadne i vymenit (jestli ho sezenu). Nejakou realnou fotku, nebo manual asi nikdo nema co? Ten manual pro E10-E11 co je ke stazeni nic o cidlu nerika :/
Tak jen, abych dokoncil nacate tema - opravdu to bylo tim cidlem. Koupeno na vrakaci tady v Praze za litr. Nejhorsi cast byla to cidlo pod kapotou najit. Pak uz jen stacilo odpojit kabel, uvolnit jeden sroub a vymenit. Pravda, pristup k tomu byl hroznej, ale dalo se to. Jelikoz jsem to zvladnul levou zadni jakozto naprostej laik, potvrzuju, ze se jedna o opravdu velmi jednouchou akci 
Diky vsem za rady
Diky vsem za rady