neviete niekto co by to mohlo byt ?
KLepavy zvuk pri prejazde nerovnosti
KLepavy zvuk pri prejazde nerovnosti
Ahojte teraz som si vsimol (uz to teda sledujem asi tyzden ) ze pri prejazde takych pekny nerovnosti pri ktorych sa auto rozhupe pocut niekde vpredu ako keby to vychadzalo s motora taky kovovy klepavy zvok ako keby nieco o seba buchalo
myslím, že ti tam bouchá něco jiného. Pokud je to auto nové a ty gumy nejsou ztvrdlé, zdeformované, vydrolené, tak tam nemá co bouchat ani kdyby to nebylo dotažený. Žádný čep jako u jiných aut na tyčkách stabilizátoru není.
Prohlídnul bych spíš nějaké nečistoty okolo brzd apod. Jinak jsem zvědav na co ti v servise přijdou..
Prohlídnul bych spíš nějaké nečistoty okolo brzd apod. Jinak jsem zvědav na co ti v servise přijdou..
tak v piatok idem do servisu tak uvidime
inak skusal som tie tycky a nemaju ziadnu volu tak tie to asi nebudu
ale nemoze to byt vyfuk ? zeby klepal o nejaku cast karoserie ? lebo pri prejazde horizontalnych nerovnosti to neklepe len ked sa auto hybe zo strany na strane ( ked jedno koleso napr. prechadza po riadne zvlnenej ceste a druhe nie )
dik
ale nemoze to byt vyfuk ? zeby klepal o nejaku cast karoserie ? lebo pri prejazde horizontalnych nerovnosti to neklepe len ked sa auto hybe zo strany na strane ( ked jedno koleso napr. prechadza po riadne zvlnenej ceste a druhe nie )
dik
tak v piatok idem do servisu tak uvidime
dik
dik
U nového auta vždy existuje možnost špatné montáže, poškození dílu při montáži apod.
Mě u Corolly klepala pravá přední tyčka, ale při kontrole na heveru vůli nevykazovala. Náprava musela být v "pracovní poloze", takže se vůle projevila až na velkém heveru. Ani to jako vůle nevypadalo, jenom s tou tyčkou šlo lehce otáčet, na rozdíl od ostatních tří, které šly ztuha.
Mě u Corolly klepala pravá přední tyčka, ale při kontrole na heveru vůli nevykazovala. Náprava musela být v "pracovní poloze", takže se vůle projevila až na velkém heveru. Ani to jako vůle nevypadalo, jenom s tou tyčkou šlo lehce otáčet, na rozdíl od ostatních tří, které šly ztuha.