*VYRESENO* vhodny motorovy olej do E11 1,4 VVTi *VYRESENO*

vše ohledně modelové řady Corolla
TOY OTA
Navigátor

Příspěvek od TOY OTA »

Božínku ty si vůl žádná plná syntetika se nevyrábí, ale to by ti řekl jen technolog...:) to že to tam píšou je jen reklamní trik ale zase nepíšou že je to minerál tzn. dělají to synteticky...:) Dneska je jedno jakej olej hlavně že tam je...:) Řešit jaké čísla by měl mít olej je úplná blbost... Jsou to teploty tak si to každý musí uvážit co se mu na jeho styl jízdy hodí... :?
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

TOY OTA píše:Božínku ty si vůl žádná plná syntetika se nevyrábí, ale to by ti řekl jen technolog...:) to že to tam píšou je jen reklamní trik ale zase nepíšou že je to minerál tzn. dělají to synteticky...:) Dneska je jedno jakej olej hlavně že tam je...:) Řešit jaké čísla by měl mít olej je úplná blbost... Jsou to teploty tak si to každý musí uvážit co se mu na jeho styl jízdy hodí... :?
Možná jsem vůl, ale nemávám termíny "plná syntetika" a nepapouškuji reklamní pindy výrobce, abych je v zápětí popřel s tím, že to je reklamní trik. Sytetické oleje, tedy PAO, se samozřejmě vyrábí, ale ne castrolem.
Obrázek
peterstr
Člen Týmu

Příspěvek od peterstr »

Mám 1,6 VVTI, dávám tam zásadně Mobil1 5w40, motor běží jako fík, během výměny (cca. 12000km) nedolévám ani decku oleje.
Corolla E12U, 1,6VVTI, 2003
TOY OTA
Navigátor

Příspěvek od TOY OTA »

Jo Jo všichni ho vyrábí ale jen castrol nééé!!! Ha Ha právě jedinou stáčírnu olejů má Castrol pro sebe:) ostatní si to nechávají vyrábět v rafinériích a jenom na to dávaj obaly. Nevím co ti Castrol udělal ale asi to muselo být zlé když si takoví odpůrce tohoto výrobce olejů... Omlouvám se ti, že jsem tě Ombre nazval volem, Vůl jsem já, že se vůbec zmiňuji o syntetice... Ale zkus tu někoho přesvědčit, že je jedno v 21. století jaký olej... Všechny jsou stejně kvalitní. Mám rád castrol protože mám na něj dobrou cenu tak ho tam dávám. Příště se zkus nad tím povznést... Né vše je tak jak si myslíme... :?:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“