Tak dnes jsem namontoval svíčky pulstar iB1,výrobce tvrdí že už se prý nebudou muset nikdy měnit. no uvidíme každopadně asi to nebude jen reklamní trik,subjektivni posit je že motor jede lépe.
Tak kdyby jste někdo přemýšlel o výměně svíček,rozhodně doporučuji tyto! www.pulstar.com garantují 30denní vrácení peněz,pokud nebudete spokojeni. Já je rozhodně vracet nebudu. Fungují přesně tak jak je na reklamním videu. Jiskra je daleko silnější než u normální svíčky. Start je okamžitý,volnoběh stabilní,motor má i chuť k akceleraci. Životnost je 150000km. Investice která se vrátí na následné údržbě.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
No mě ta žlutá economy svítila moc do oči a tak jsem to prostě ukostřil a zelená prý uklidňuje. no dnes v noci jsem psal do jpn,našel jsem totiž to nejdůležitější co potřebuji k dalšímu kroku a tím je rozdělovac z jdm verze ae92. Už před časem jsem u jedné jpn stáje pořídil tovární ecu N1. S tím co v motoru je bych se měl dostat lehce pod 185hp a pokud se mi podaří dobře zařadit rád bych šel na 6.5s/100km.
a nechces tam dat elektronicke zapalovanie namiesto JPN rozdelovaca?
tak ked budes mat 6.5sekundy to mozem ist potom pretekat s mojimi 11sekundami to bude akurat
jaroo021 píše:sama chvala libor....len tak dalej...
díky tak to víš snažím se. příští tyden dorazí zasilka se svíčkami tak mi pak napiš kam a jak je poslat. Kluci šikmoocí si mne předbíhají takže tu mam nabídku na pivot mega raizin vč earth kabelu za 125usd. Jeden budu objednávat tak kdyby se někdo chtěl přidat a ty pokud jsi již nekoupil.