spínací skříńka
spínací skříńka
Zdravím všechny-nejde mi elektrická část spínací skřínky-dá se koupit samotná,ale nejde mi se k ní dostat-blízko středové části volantu jsou na spodním krytu dva šroubky-přístupné až po sejmutí volantu......kdo poradí jak sundat volant a záludnosti kolem toho???jako airbag atd............je to na AVENSIS 1.6 sedan rv. 1998......4A FE.......díky za radu...........zatím startuju pod kapotou:-))................uvítám i kdo to umí vyměnit...u nás se mi nedaří a do znač. servisu se mi nechce..............díky za radu
Re: spínací skříńka
Ty šroubky pod volantem jsou přístupné až po otočení volantu.Spodek volantu je menší tak ho natoč na každý šroubek zvlášť.Jinak elektrická část se dá koupit.Nedávno se tu o tom psalo i s číslem výrobku.(NECHYTÁ STARTER)tonicek píše:Zdravím všechny-nejde mi elektrická část spínací skřínky-dá se koupit samotná,ale nejde mi se k ní dostat-blízko středové části volantu jsou na spodním krytu dva šroubky-přístupné až po sejmutí volantu......kdo poradí jak sundat volant a záludnosti kolem toho???jako airbag atd............je to na AVENSIS 1.6 sedan rv. 1998......4A FE.......díky za radu...........zatím startuju pod kapotou:-))................uvítám i kdo to umí vyměnit...u nás se mi nedaří a do znač. servisu se mi nechce..............díky za radu
spínací skřínka
ahoj všem a dík za radu ohledně té spínačky....nejhorší je oddělat plasty-praskají ty západky ale jinak to jde a skřínka mi šla i opravit-stačilo malinko natahnout pružiny-špatně se to dává do kupy-zalepeno-jinak malý posun západek a rozskočí se to-pružina povyskočí a nefachá to...ALE JINAK DOBRÝÝÝÝÝ
spínací skřínka
ahoj všem a dík za radu ohledně té spínačky....nejhorší je oddělat plasty-praskají ty západky ale jinak to jde a skřínka mi šla i opravit-stačilo malinko natahnout pružiny-špatně se to dává do kupy-zalepeno-jinak malý posun západek a rozskočí se to-pružina povyskočí a nefachá to...ALE JINAK DOBRÝÝÝÝÝ