spínací skříńka

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
tonicek
Navigátor

spínací skříńka

Příspěvek od tonicek »

Zdravím všechny-nejde mi elektrická část spínací skřínky-dá se koupit samotná,ale nejde mi se k ní dostat-blízko středové části volantu jsou na spodním krytu dva šroubky-přístupné až po sejmutí volantu......kdo poradí jak sundat volant a záludnosti kolem toho???jako airbag atd............je to na AVENSIS 1.6 sedan rv. 1998......4A FE.......díky za radu...........zatím startuju pod kapotou:-))................uvítám i kdo to umí vyměnit...u nás se mi nedaří a do znač. servisu se mi nechce..............díky za radu
žafla
Navigátor

Re: spínací skříńka

Příspěvek od žafla »

tonicek píše:Zdravím všechny-nejde mi elektrická část spínací skřínky-dá se koupit samotná,ale nejde mi se k ní dostat-blízko středové části volantu jsou na spodním krytu dva šroubky-přístupné až po sejmutí volantu......kdo poradí jak sundat volant a záludnosti kolem toho???jako airbag atd............je to na AVENSIS 1.6 sedan rv. 1998......4A FE.......díky za radu...........zatím startuju pod kapotou:-))................uvítám i kdo to umí vyměnit...u nás se mi nedaří a do znač. servisu se mi nechce..............díky za radu
Ty šroubky pod volantem jsou přístupné až po otočení volantu.Spodek volantu je menší tak ho natoč na každý šroubek zvlášť.Jinak elektrická část se dá koupit.Nedávno se tu o tom psalo i s číslem výrobku.(NECHYTÁ STARTER)
tonicek
Navigátor

spínací skřínka

Příspěvek od tonicek »

ahoj všem a dík za radu ohledně té spínačky....nejhorší je oddělat plasty-praskají ty západky ale jinak to jde a skřínka mi šla i opravit-stačilo malinko natahnout pružiny-špatně se to dává do kupy-zalepeno-jinak malý posun západek a rozskočí se to-pružina povyskočí a nefachá to...ALE JINAK DOBRÝÝÝÝÝ
tonicek
Navigátor

spínací skřínka

Příspěvek od tonicek »

ahoj všem a dík za radu ohledně té spínačky....nejhorší je oddělat plasty-praskají ty západky ale jinak to jde a skřínka mi šla i opravit-stačilo malinko natahnout pružiny-špatně se to dává do kupy-zalepeno-jinak malý posun západek a rozskočí se to-pružina povyskočí a nefachá to...ALE JINAK DOBRÝÝÝÝÝ
Odpovědět

Zpět na „Avensis“