Dneska (resp. včera - 13. 7.) v 9:15 v Praze na Bolevecké stříbrná 6. gen, polepená nějakou reklamou na tiskárnu a bůhví co ještě, akorát se točila a odjížděla směr Milánská =)
Šla jsem pěšky, tak jsem neměla jak zdravit, ale nutno říct, že se do práce šlo hnedle líp
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
já pravidelně vídám černou corolu GTi E9 pak plynovou corolu 1,3 E8,pak celicu 4G cabrio potom sem dnes zahlíd 6G prej nějakou příšeru či co....Jo a vlastně i jednu 5G Gti celdu.....
He He v dobříši je vídám celkem často i když tu 6G jen zřídka díky bohu......
14.7.2010 - Plzeň, Borská pole, kolem deváté hodiny, černá Celica 6G, s malým křídlem, ale označení Gt-Four... Krásnej kousek a myslím, že měl i možná veteránskou nebo rozhodně nějakou atypickou ale českou SPZ... Jel jsem autobusem, když kolem prosvištěla. Musel jsem otírat sklo i sedačky, jak jsem slintal...
Wladimeer píše:V posledních dnech se potkávám v Malenovicích u Tesca se stříbrnou GT, černou GT a červenou Celicou (vše 6. gen), někdo odtud???
Cerna 6G budu asi ja 3Z4....... Ja tam taky potkavam celicu 6g takova modro zelena nevim jak presne bych tu barvu nazval obcas jsem stal naproti ni, pod tema stromama
Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já .
To Vazli: jestlis našel pozdrav za stěračem, tak se omlouvám: že seš to Ty mi došlo, až jsem odjel. První co mě napadlo, když jsem ji tam uviděl bylo: Jihlava + stříbrná 7g = Haky. Hakyho samozřejmě zdravím taky.
Kk
Kk píše:Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já .
To Vazli: jestlis našel pozdrav za stěračem, tak se omlouvám: že seš to Ty mi došlo, až jsem odjel. První co mě napadlo, když jsem ji tam uviděl bylo: Jihlava + stříbrná 7g = Haky. Hakyho samozřejmě zdravím taky.
Kk
v pohode heled ale dneska tam tech sedmicek bylo jeste sem potkal kousek od onu smerem do mesta modrou sedmicku ale nejhorsi je ze v cityparku sem prehlidl rezerve dve mista pro policii a na to druhy sem jim stoupnul a bylo to za 1000kc:(
EDIT: ten pozdrav sem nasel a myslel sem si ze to je od Hakyho:-D
Kk píše:Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já .
Kk
v pohode heled ale dneska tam tech sedmicek bylo jeste sem potkal kousek od onu smerem do mesta modrou sedmicku ale nejhorsi je ze v cityparku sem prehlidl rezerve dve mista pro policii a na to druhy sem jim stoupnul a bylo to za 1000kc:(
Hm, to Ti teda nezávidím . Ale ber to pozitivně: za litr byla vystavená na exkluzivním místě, kde ji nikdo nemohl přehlídnout Tady máš památku. (Z tohohle pohledu to zas tak drahý nemáš, mě fotky v souvislosti s policií vyšly většinou dráž )
Kk
Kk
Hm, to Ti teda nezávidím . Ale ber to pozitivně: za litr byla vystavená na exkluzivním místě, kde ji nikdo nemohl přehlídnout Tady máš památku. (Z tohohle pohledu to zas tak drahý nemáš, mě fotky v souvislosti s policií vyšly většinou dráž )
Kk
ale podle ty fotky koukam ze to sou pekny svine protoze ja kdyz tam parkoval tak staly za mnou a pak kdzy si me nechaly zavolat tak staly zase zamnou tak ze by me prvne nechaly a pak se vratily pro prachy na svacinu?:-D