Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

červená mrkačka v nedělu na parkovišti u Machochy jako peknej karec ale nalepky Začátečník to k****sky kazijou :twisted: :lol:
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Dneska (resp. včera - 13. 7.) v 9:15 v Praze na Bolevecké stříbrná 6. gen, polepená nějakou reklamou na tiskárnu a bůhví co ještě, akorát se točila a odjížděla směr Milánská =)
Šla jsem pěšky, tak jsem neměla jak zdravit, ale nutno říct, že se do práce šlo hnedle líp :bigups:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Poslední dobou vídám stříbrnou 7g *A* 4747 na Ortenově náměstí v Holešovicích...
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

já pravidelně vídám černou corolu GTi E9 pak plynovou corolu 1,3 E8,pak celicu 4G cabrio potom sem dnes zahlíd 6G prej nějakou příšeru či co....Jo a vlastně i jednu 5G Gti celdu.....
He He v dobříši je vídám celkem často i když tu 6G jen zřídka díky bohu......
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

16.7. u sapy na libuši černá 5G zdravil sem,ale bez odezvy
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

14.7.2010 - Plzeň, Borská pole, kolem deváté hodiny, černá Celica 6G, s malým křídlem, ale označení Gt-Four... Krásnej kousek a myslím, že měl i možná veteránskou nebo rozhodně nějakou atypickou ale českou SPZ... Jel jsem autobusem, když kolem prosvištěla. Musel jsem otírat sklo i sedačky, jak jsem slintal...
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

dnes 16.7 desátá hodina ulice žitná v praze vínová 6G čirá zadní světla RZ 3Z1 .....
já jel v "zlatý" E8 rolce s hodně hlasitim výfukem.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

V posledních dnech se potkávám v Malenovicích u Tesca se stříbrnou GT, černou GT a červenou Celicou (vše 6. gen), někdo odtud???
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Wladimeer píše:V posledních dnech se potkávám v Malenovicích u Tesca se stříbrnou GT, černou GT a červenou Celicou (vše 6. gen), někdo odtud???
Cerna 6G budu asi ja 3Z4....... Ja tam taky potkavam celicu 6g takova modro zelena nevim jak presne bych tu barvu nazval :) obcas jsem stal naproti ni, pod tema stromama :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

Jo, tak to jsem já nebo přítelkyně, ale ta ne vždy stihne pozdravit (když tedy Celicu rozpozná :lol: ) jinak barva je prý modrá metla...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
kunaznory
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kunaznory »

a hele nebyly to u tej macochy ty rostenky z Kuřimy???ze by :twisted: :lol: :twisted:
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě :shock: Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já :lol: .
To Vazli: jestlis našel pozdrav za stěračem, tak se omlouvám: že seš to Ty mi došlo, až jsem odjel. První co mě napadlo, když jsem ji tam uviděl bylo: Jihlava + stříbrná 7g = Haky. Hakyho samozřejmě zdravím taky. :D
Kk
Celica 7g TS
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Kk píše:Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě :shock: Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já :lol: .
To Vazli: jestlis našel pozdrav za stěračem, tak se omlouvám: že seš to Ty mi došlo, až jsem odjel. První co mě napadlo, když jsem ji tam uviděl bylo: Jihlava + stříbrná 7g = Haky. Hakyho samozřejmě zdravím taky. :D
Kk
v pohode heled ale dneska tam tech sedmicek bylo jeste sem potkal kousek od onu smerem do mesta modrou sedmicku ale nejhorsi je ze v cityparku sem prehlidl rezerve dve mista pro policii a na to druhy sem jim stoupnul a bylo to za 1000kc:(

EDIT: ten pozdrav sem nasel a myslel sem si ze to je od Hakyho:-D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Vazli píše:
Kk píše:Dnes poo vysedmičkované parkoviště v city parku v Jihlavě :shock: Kousek za vjezdem Vazliho stříbrná kráska a o kus dál vpravo červená 7g 1AB **** s divně nalepeným TS (asi VVTi), no a + já :lol: .
Kk
v pohode heled ale dneska tam tech sedmicek bylo jeste sem potkal kousek od onu smerem do mesta modrou sedmicku ale nejhorsi je ze v cityparku sem prehlidl rezerve dve mista pro policii a na to druhy sem jim stoupnul a bylo to za 1000kc:(

Hm, to Ti teda nezávidím :( . Ale ber to pozitivně: za litr byla vystavená na exkluzivním místě, kde ji nikdo nemohl přehlídnout :wink: Tady máš památku. (Z tohohle pohledu to zas tak drahý nemáš, mě fotky v souvislosti s policií vyšly většinou dráž :mad: )
Kk
Obrázek
Celica 7g TS
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Kk píše:
Vazli píše:
Kk

Hm, to Ti teda nezávidím :( . Ale ber to pozitivně: za litr byla vystavená na exkluzivním místě, kde ji nikdo nemohl přehlídnout :wink: Tady máš památku. (Z tohohle pohledu to zas tak drahý nemáš, mě fotky v souvislosti s policií vyšly většinou dráž :mad: )
Kk
ale podle ty fotky koukam ze to sou pekny svine protoze ja kdyz tam parkoval tak staly za mnou a pak kdzy si me nechaly zavolat tak staly zase zamnou tak ze by me prvne nechaly a pak se vratily pro prachy na svacinu?:-D

odkud vlastne si ze jezdis do City parku?
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Odpovědět

Zpět na „Celica“