silentbloky motora avensis2,0td
silentbloky motora avensis2,0td
zdravím toyoťáci,prosím o radu. mám takýto problém nedávno som tu riešil búchanie prednej nápravy a medzičasom som pomenil všetky čapy tyčky stabilizátora a aj gumové púzdro stabilizátora. problém sa ale nevyriešil stále tam niečo bubnuje pri prejazde po dlhšej rozbitej ceste (viac za sebou nasledujúcich nerovností) už som s toho zúfalý.pozeral som sa na silentbloky motora a zdá sa mi za dva sú trošku načaté, ale neviem či môžu bubnovať aj počas jazdy cez nerovnosti. a potom ma napadá ešte že je problém v tlmičoch.vytečené nie sú vôbec ale počul som že ked sú "unavené" tak velké nerovnosti tlmia celkom fajn ale tieto malé často za sebou idúce už nedokážu stlmiť tak bubnujú.čo vy nato? vopred dakujem za odpovede
moze byt. neskace ti koleso napr. ked ides prudko do kopca v zakrute? ako keby "driblovalo" to na vnut. strane? no ved skus ist na test do nejakeho servisu kde to robia a uvidis. Aj ked n a 100% by so sa tym neriadil ( skusenost - nie moja - jeden den , dva servisy - uplne iny vysledok - obidva samozrejme "zo stroja"
.
Este sa zvykne rozpadnut doraz tlmica - aj ked neviem ako by sa to potom prejavilo - mne sa nestalo , pocul som od Fabiatikov .

Este sa zvykne rozpadnut doraz tlmica - aj ked neviem ako by sa to potom prejavilo - mne sa nestalo , pocul som od Fabiatikov .

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
presne tak vhodný výraz je driblovanie nerobí to len v kopci a zákrute ale aj na obyčajných nerovnostiach na rovnej ceste ,niekedy viac a niekedy menej ale najviac to dribluje rano vtedy je to citelné som z toho úplne chorí.bol som na testoch pred vianocami a vyšlo mi že predok 95% a zadok 92% preto som vymenil pol napravy a žiaden efekt. takže mám teda skúsiť tie tlmiče aj z dorazmi?kolko to zhruba vyjde na taketo auto. Ináč musím to auto len pochváliť, mám ho 1,5 roka a okrem tohoto a rozvodou som nemenil vobec nič motor šlape ako hodinky. len tá náprava ma jeduje.dik
jojo to zní jako horní uložení tlumičů-větší nerovnosti pohltí společně s tlumičem ale na těch malých to jakoby pruží jn v těch uloženích a okud jsou volnější tak klepou.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
ale nie, to stoji par stovak.. ale robota (treba vybrat tlmice) je drahsia..
na tvojom mieste by som pockal a menil to az z tlmicmi..
/edit pozeral som to v Elite a stoji to okolo 30 euro (pozeral som T22, neviem aku mas, ale cena bude porovnatelna)
na tvojom mieste by som pockal a menil to az z tlmicmi..
/edit pozeral som to v Elite a stoji to okolo 30 euro (pozeral som T22, neviem aku mas, ale cena bude porovnatelna)
Naposledy upravil(a) keko dne stř 14.07.2010, 15:05, celkem upraveno 1 x.
Corolla Verso D-CAT 130kw
myslim ze je to toto:
http://www.elitecat.sk/ArticleDetail.as ... eId=100372
ale to uz nech sa radsej vyjadri nejaky odbornik.. mne to robil servis a na tej mazde to stalo okolo 30 euro
http://www.elitecat.sk/ArticleDetail.as ... eId=100372
ale to uz nech sa radsej vyjadri nejaky odbornik.. mne to robil servis a na tej mazde to stalo okolo 30 euro
Corolla Verso D-CAT 130kw
...nespekuluj, chod na slovenske forum, najdi tam vlakno nipponcars, alebo rovno napis uzivatelovi AndyGT. Poradia a zozenu. A nie Sachs, ale Kayaby a za dobre ceny. A doraz to asi nebude - bud vymlateny tlmic, alebo to horne ulozenie - podla mna. Ako vravim , napis tam - mas obchod aj poradnu 2v1goreopsy píše:ako to vlastne vyzerá please neviem či si to náhodou s niečím nemýlim...

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
no tak nevím co je hodně km ale většinou se mnění společně s tlumiči a ani ty většinou nevydrží přes 100 000km....