silentbloky motora avensis2,0td

vše ohledně modelové řady Avensis
goreopsy
Člen Týmu

silentbloky motora avensis2,0td

Příspěvek od goreopsy »

zdravím toyoťáci,prosím o radu. mám takýto problém nedávno som tu riešil búchanie prednej nápravy a medzičasom som pomenil všetky čapy tyčky stabilizátora a aj gumové púzdro stabilizátora. problém sa ale nevyriešil stále tam niečo bubnuje pri prejazde po dlhšej rozbitej ceste (viac za sebou nasledujúcich nerovností) už som s toho zúfalý.pozeral som sa na silentbloky motora a zdá sa mi za dva sú trošku načaté, ale neviem či môžu bubnovať aj počas jazdy cez nerovnosti. a potom ma napadá ešte že je problém v tlmičoch.vytečené nie sú vôbec ale počul som že ked sú "unavené" tak velké nerovnosti tlmia celkom fajn ale tieto malé často za sebou idúce už nedokážu stlmiť tak bubnujú.čo vy nato? vopred dakujem za odpovede
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

moze byt. neskace ti koleso napr. ked ides prudko do kopca v zakrute? ako keby "driblovalo" to na vnut. strane? no ved skus ist na test do nejakeho servisu kde to robia a uvidis. Aj ked n a 100% by so sa tym neriadil ( skusenost - nie moja - jeden den , dva servisy - uplne iny vysledok - obidva samozrejme "zo stroja" :? .
Este sa zvykne rozpadnut doraz tlmica - aj ked neviem ako by sa to potom prejavilo - mne sa nestalo , pocul som od Fabiatikov . :D
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

na mojej mazde to robilo uchytenie tlmicov .. tiez som vymenil pol napravy a nic nepomohlo :)
Corolla Verso D-CAT 130kw
goreopsy
Člen Týmu

Příspěvek od goreopsy »

presne tak vhodný výraz je driblovanie nerobí to len v kopci a zákrute ale aj na obyčajných nerovnostiach na rovnej ceste ,niekedy viac a niekedy menej ale najviac to dribluje rano vtedy je to citelné som z toho úplne chorí.bol som na testoch pred vianocami a vyšlo mi že predok 95% a zadok 92% preto som vymenil pol napravy a žiaden efekt. takže mám teda skúsiť tie tlmiče aj z dorazmi?kolko to zhruba vyjde na taketo auto. Ináč musím to auto len pochváliť, mám ho 1,5 roka a okrem tohoto a rozvodou som nemenil vobec nič motor šlape ako hodinky. len tá náprava ma jeduje.dik
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

jojo to zní jako horní uložení tlumičů-větší nerovnosti pohltí společně s tlumičem ale na těch malých to jakoby pruží jn v těch uloženích a okud jsou volnější tak klepou.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
goreopsy
Člen Týmu

Příspěvek od goreopsy »

to znamená že by som mal dať skontrolovať tie horné uloženia.kolko to asi stojí takáto sranda?mám pocit že na japonca to bude pekelne drahé...
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

ale nie, to stoji par stovak.. ale robota (treba vybrat tlmice) je drahsia..

na tvojom mieste by som pockal a menil to az z tlmicmi..

/edit pozeral som to v Elite a stoji to okolo 30 euro (pozeral som T22, neviem aku mas, ale cena bude porovnatelna)
Naposledy upravil(a) keko dne stř 14.07.2010, 15:05, celkem upraveno 1 x.
goreopsy
Člen Týmu

Příspěvek od goreopsy »

ako to vlastne vyzerá please neviem či si to náhodou s niečím nemýlim...
goreopsy
Člen Týmu

Příspěvek od goreopsy »

aha takže to bude asi len doraz toho tlmiča v elite značka sachs 30euro však?
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

myslim ze je to toto:

http://www.elitecat.sk/ArticleDetail.as ... eId=100372

ale to uz nech sa radsej vyjadri nejaky odbornik.. mne to robil servis a na tej mazde to stalo okolo 30 euro
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

goreopsy píše:ako to vlastne vyzerá please neviem či si to náhodou s niečím nemýlim...
...nespekuluj, chod na slovenske forum, najdi tam vlakno nipponcars, alebo rovno napis uzivatelovi AndyGT. Poradia a zozenu. A nie Sachs, ale Kayaby a za dobre ceny. A doraz to asi nebude - bud vymlateny tlmic, alebo to horne ulozenie - podla mna. Ako vravim , napis tam - mas obchod aj poradnu 2v1 :lol: Nie ze by v CZ nevedeli takisto zohnat, ale bude problem zrejme s dopravou, resp. s jej cenou. Tu to mas za par dni doma.
ex.Carina AT191L 1996 UK
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

goreopsy
Člen Týmu

Příspěvek od goreopsy »

dakujem vam pomoc skusim to slovenské forum ja si tie myslim ye to bude tlmic alebo horné uloženie no radsej by som bol keby to bol tlmic lebo uloženie stoji 350evri sada
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

mozno v toyote to tolko stoji . Ale zatial nezufaj, najprv pozistuj, potom sa rozhodnes. Najpravdepodobnejsie to bude tlmic. To ulozenie by muselo mat v sebe veeela KM na zlych cestach aby sa rozsypalo.
ex.Carina AT191L 1996 UK
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

no tak nevím co je hodně km ale většinou se mnění společně s tlumiči a ani ty většinou nevydrží přes 100 000km....
Odpovědět

Zpět na „Avensis“