samosvor

vše ohledně modelové řady MR2
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to právě nevim, jednou se to tu už řešilo, protože někdo na foru tenhle samosvor nabízel, ale nedošlo se k jednoznačný odpovědi, zda jde jednoduše namontovat samosvor do atmosféry, nebo co všechno se musí ještě vyměnit-to by měl nejlíp vědět Pepamoto, jelikož teď dával do atmosféry 3sge motor 3sgte i se samosvorem, taky by mě to zajímalo-tak doufám že se nám k tomu Pepa vyjádří, mně by se samosvor i na atmosféře líbil
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

čau .jenomže já mněnil komplet celou převodovku , no ale ta je jiná než u atmo je větší taková macatější a náhon na tachometr který je vlastně od toho diferáku je jiný a jinde muselo by se to asi porovnat jestli se to tam vejde muže to mít i jiný počet zubu a tím poměr
Konečně mám auto s motorem uprostřed
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

ono to záměnné nebude to by se o tom vědělo protože je to věc co by chtělo víc lidí, je to fakt velká investice když si to člověk chce koupit....jako dívám se po webech kde prodávaj motory jestli se tam někde nenajde ta S54 z celicy ale když sem jednomu třeba psal na ebayi tak ani nebyl schopen říct co za typ prodává...a marně hustím do týpka že mu dám desítku plus obyč převodovku k tomu :-D jen se usmívá a nic neříká:-D
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak to je škoda-to bych zrovna taky uvítal ale třicku za to nedám
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

stále je tam za jedno ojro-tudíž by to stálo za to vzít za pár babek na zkoušku
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

spojka se pri rozjezdu na jednicku nemuze protocit musi pustit kola pokud ne je spojka v haji... dalsi vec vsichni porad rikaj jak je mrko tezke ja nasel udaje 1225kg pro targu a 1145kg pro coupe? vazili jste nekdo ty auta? predokolka potrebuje samosvor celkem dost nutne aby na rozjezdu a pri vyjezdu ze zatacek nehrebala jak sysel... jak nekdo zminil i na zadek se hodi zvlaste kdyz si tu atmosku poladite v zatackach se chova uplne jinak... turbina ma jinak seskladanou spajsku jienj stalej ajinak odsekane jednotlive kvalty..
Carlos Sainz limited 2468/5000
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no já myslím že techničák má psaný 1280, jinak to asi nikdo moc nevážil...jinak na ten zadek samsvor taky chybí, já mám sice trvrdej podvozek ale slabý stabiky a ve vracečkách se to taky převažuje a hrabe kolo jak pes...
Odpovědět

Zpět na „MR2“