samosvor

vše ohledně modelové řady MR2
maromachine
Navigátor

samosvor

Příspěvek od maromachine »

zdar pánové, nevíte náhodou jestli se dá do mr2 sw20 vykutit samosvor? :lol: nebo dá se to třeba obejdnat i přímo z převodovkou? :wink: díkes
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

v turbínách byl samosvor-ale jak je to jednoduchý dostat do atmosféry-to fakt nevim
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Zkus to třeba u Quaife, ale není to úplně levná sranda :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
maromachine
Navigátor

hm,to se mi moc nelíbí takové navrhy,já bych ho tam rád měl :D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

maromachine píše:hm,to se mi moc nelíbí takové navrhy,já bych ho tam rád měl :D
tady ti navrhují jak ho tam dostat a ty odpovíš že s eti návrhy nelíbí že bys hotam rád mel, nevím jak si topředstavuješ ale sám se na LSD nepředelá :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

určitě bude nejjednodušší vybrat ho z nějaký starý turbíny a dát ho tam-těch je všude jako mraku...chachááá, jinak kdysi tady samosvor na mr2 někdo prodával v inzerci, na ebayi bys ho možná taky sehnal, víc ti asi nikdo neporadí, protože počítám že ho odsud do atmosféry ještě nikdo nedával, tudíž nikdo netuší jak je to složitý, navíc jak jsem se bavil s cipolinim, kerej turbínu má, při síle atmosféry je samosvor asi zbytečná sranda...
maromachine
Navigátor

no asi začnu přemyšlet jestli ho tam vůbec dám,ale stejně bych potřeboval vyměnit synchornya proto mě tak napadlo,jestli bych už ji tak kuchal,tak jestli by se tam ten svor dal dát.
a když se zeptám za kolik by se mi mohlo podařit sehnat novou převodovku na sw20?
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

TAKY ME TO VCELKU PRUDI KDYZ NA JEDNICKU STOJIM A HRABU BEZ TOHO SE MOC NEDA JEZDIT ,JINAK SEM SE PO TOM DIVAL A MAJ HO I U NAS STOJI OKOLO TRICETI A ZA PRACI TO ASI ZAS TAK MOC NEBUDE
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

z vlastnej skusenosti ti odporucim presne to, co marty: skus tych anglicanov, ceny su tam velmi dobre (lacnejsie ako kaaz a podobne).

Ci ti bude pasovat LSD z turba, to netusim, iste je len to, ze uz bude mat HODNE za sebou a preto silno odporucam kupu noveho.
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

o tomkhle jsem si hodně zjištoval, a převodovka z turba tam nabastlit jde ale jsou potřeba nějaké ůpravy,protože turbo má jinou spojkouvou sadu a nepasujou všechny šrouby takže by se vařilo a vařilo a brousilo,lepší varianta je nechat si ho udělat v anglii jsou firmy které ti to na zakázku předělají a vyjde to na naše okolo 20 000kč i s dopravou, a nemysli si že to s autem nic neudělá, vem si AE86 120 koňový auto se samosvorem a je z něho driftovací bestie známá po celym světě, když budeš mít nastavený LSD tak na 30kg tak to bude dobré do provozu ale jakmile si ho necháš postavit od 55kg výš tak to už na normální ježdění nedoporučuji protože budeš každou zatáčku štorcovat:)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

částečně souhlasim, ale nevim jak je vhodný přirovnání s AE 86-předomotorem s náhonem na zadek, kerý rozhodně nemá jako mr2 1290kg
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

toYokohama- já nevim-ale mě se rozhodně nestává na suchu, že bych stál na jedničku a hrabal, de vo to popřemejšlet kde je chyba-jestli u mě v motoru(nebo mezi sedačkou a volantem), nebo u tebe v pneumatikách :D , na moku to je samozřejmě něco jinýho, ale to neblbnu
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

srovnání to není v poloze motoru ale v tom samosvoru, zažil jsem už několik aut které si nechali udělat samosvor do méňě výkoných aut a šlo to strašně znát na stopě auta, třeba prosche 911 targa atmosféra s motorem vzadu ještě za nápravou v sérii má 140 koní a se samosvorem se z ní stal stroj na drifty, a i mr2 atmosféra na to výkon má sám jsem si taky zablbnul i bez samosvoru a myslím si že kdyby tam byl šlo by to samo
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:toYokohama- já nevim-ale mě se rozhodně nestává na suchu, že bych stál na jedničku a hrabal, de vo to popřemejšlet kde je chyba-jestli u mě v motoru(nebo mezi sedačkou a volantem), nebo u tebe v pneumatikách :D , na moku to je samozřejmě něco jinýho, ale to neblbnu
no bud si bůh nebo máš tak těžký kola že si zabil výkon ale myslim že bys mohl zahrabat i se 17", když pálíš rovně nehrabeš o tom žádná ale když prasíš jako já :roll: a na jedničku bereš ostrou zatáčku mě neříkej že se ti ještě nikdy nepřevážilo auto tak že hrabalo jen bohužel to jedno kolo a to pak doslova byť jen na vteřinu stojiš a to mám podvozek tvrdej jak židovská víra a jezdím na 225/50/16 bridgestone RE-01(mám slabou verzi)hmmmm takže chyba bude v převodovce,bez špéry není sporťáku :twisted:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno bůh počítám nebudu a kola každopádně těžký mám-keskin kt7 není žádnej váhovej král mezi kolama-jednoduše designovka, bude to možná tím že ať je zatáčka jakákoliv, podřazuju maximálně za dvě, jedničku fakt používám jen k rozjezdu-myslel jsem že se bavíme o rozjezdech a máš pravdu-při rozjezdu většinou jedu rovně a ještě se mi nestalo, že by to na suchu prohrabávalo
Odpovědět

Zpět na „MR2“