http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=3
více než srozumitelné, teď jen doufat, že ho mám
Ono by to nebol zlý nápad, dať do 1,8 SS, lenže či to má zmyselKubrt píše:Uz jsem si toho taky vsiml, mas pravdu je to tak ....Avensis Slovakia píše:Hoši, teraz neviem
Jsem rád, že tvoje modrá krasavice má starostlivého majiteleAvensis Slovakia píše:Ahoj chlope, teba som nevidel ani nepamätámRaimok píše:Takže ty už to máš v pohodě Štefo?Noooo ja to už mám dávno v pohode, už mám cez 7000 tis. km
![]()
Vymenené mám: brzdové obloženie komplet, okrem tých gumičiek v strmeňoch a prachovky, nový chladič, prevodovka hotová, spojka celý set, prelepené zadné sklo.
Nutné vymeniť: zadné tlmiče, tyčky stabilizátorov, gumové uloženia tyče stabilizátora, zavariť výfuk (malá dierka), + tá spomínaná sada na brzdy(prachovky, gumové tesnenie na tie kolíky čo sú v strmeni), rozdelovač komplet na výmenu, to je asi tak všetko čo ma napadlo![]()
A ty ako![]()
No ja nevim, popravde mi prislo ze v nekterych pasazich si ten typek tak nejak protireci a moc chytrej jsem z tohohle clanku nebyl... to pak sem cet jine kde se venovali presne funkci rozdilnych diferaku a uz je to jasnejsi... ale zaver pro me je asi takovy, ze pokud je ta svornost oproti absolutni takova mala, tak to vazne asi nema moc smysl resit... (krom toho jsem teda mel trochu jinou predstavu o funkcnosti a co jsem si myslel ze by mi dalo, tak to tak nefungujeWladimeer píše:Tady to borec pomerne dobre vysvetluje.
Ja teda buduKysi píše:No ja nevim, popravde mi prislo ze v nekterych pasazich si ten typek tak nejak protireci a moc chytrej jsem z tohohle clanku nebyl... to pak sem cet jine kde se venovali presne funkci rozdilnych diferaku a uz je to jasnejsi... ale zaver pro me je asi takovy, ze pokud je ta svornost oproti absolutni takova mala, tak to vazne asi nema moc smysl resit... (krom toho jsem teda mel trochu jinou predstavu o funkcnosti a co jsem si myslel ze by mi dalo, tak to tak nefungujeWladimeer píše:Tady to borec pomerne dobre vysvetluje.
více než srozumitelné, teď jen doufat, že ho mám) A jezdit na hrane tak, aby mi vnitrni kolo litalo ve vzduchu to asi urcite nebudu
Takze zmena, od LSD upoustim, ale predni dvoupistkove trmeny stale chci

A je po problemestefancelicaT20 píše:Gumicky v hlavnom brzdovom valci mam vymenene, tesnia dobre pri stlaceni neprepustaju kvapalinu do nadobky, valceky chodia dobre, nepreteka ani jeden brzdovy valcek v strmeni, prachovky su OK, ako som uz spominal su bez hrdze, vzadu su nove dosticky, vpredu maju este 3-3.5mm hrubku, su odvzdusnene asi 5krat aj pri zapnutych kontrolkach aj pri nastartovanom motore.
Kua a ten brzdovy pedal je vzdy pruzny!!!!!!![]()
Proste slapnem na brzdu a brzdy hned reaguju ale ked chcem prudko brzdit musim ho stlacit viac a ide asi do polovice a potom uz je "tvrdy".
Co to moze byt? Mozu to robit aj tie takmer zbrusene predne dosticky?