brzdy
více než srozumitelné, teď jen doufat, že ho mám [/quote]
POdle toho co pisou kluci to zalezi nejspis na tom jestli mas napravu SS. Koukni na ni jestl jsi jeste nekoukal a pak uz budes vedet vic.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, teraz neviem či poviem k veci, ale mne sa tak zdá že 1,8 Celica, nemala ani SS ani LSD, táto "vymoženosť" pri 6 gen. bola iba u 2,0 Alebo sa mýlim? Tým pádom to čo má Wladimeer v podpise, to naznačuje že má klasiku McPherson a tiež NO LSD
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
- Avensis Slovakia
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ono by to nebol zlý nápad, dať do 1,8 SS, lenže či to má zmysel Predsa to nieje trhač asfaltu, síce to ani 2,0 CelicaKubrt píše:Uz jsem si toho taky vsiml, mas pravdu je to tak ....Avensis Slovakia píše:Hoši, teraz neviem
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Yamaha WR
ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
Jsem rád, že tvoje modrá krasavice má starostlivého majiteleAvensis Slovakia píše:Ahoj chlope, teba som nevidel ani nepamätám Noooo ja to už mám dávno v pohode, už mám cez 7000 tis. kmRaimok píše:Takže ty už to máš v pohodě Štefo?
Vymenené mám: brzdové obloženie komplet, okrem tých gumičiek v strmeňoch a prachovky, nový chladič, prevodovka hotová, spojka celý set, prelepené zadné sklo.
Nutné vymeniť: zadné tlmiče, tyčky stabilizátorov, gumové uloženia tyče stabilizátora, zavariť výfuk (malá dierka), + tá spomínaná sada na brzdy(prachovky, gumové tesnenie na tie kolíky čo sú v strmeni), rozdelovač komplet na výmenu, to je asi tak všetko čo ma napadlo
A ty ako
Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim, popravde mi prislo ze v nekterych pasazich si ten typek tak nejak protireci a moc chytrej jsem z tohohle clanku nebyl... to pak sem cet jine kde se venovali presne funkci rozdilnych diferaku a uz je to jasnejsi... ale zaver pro me je asi takovy, ze pokud je ta svornost oproti absolutni takova mala, tak to vazne asi nema moc smysl resit... (krom toho jsem teda mel trochu jinou predstavu o funkcnosti a co jsem si myslel ze by mi dalo, tak to tak nefunguje ) A jezdit na hrane tak, aby mi vnitrni kolo litalo ve vzduchu to asi urcite nebuduWladimeer píše:Tady to borec pomerne dobre vysvetluje.
http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=3
více než srozumitelné, teď jen doufat, že ho mám
Takze zmena, od LSD upoustim, ale predni dvoupistkove trmeny stale chci
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda buduKysi píše:No ja nevim, popravde mi prislo ze v nekterych pasazich si ten typek tak nejak protireci a moc chytrej jsem z tohohle clanku nebyl... to pak sem cet jine kde se venovali presne funkci rozdilnych diferaku a uz je to jasnejsi... ale zaver pro me je asi takovy, ze pokud je ta svornost oproti absolutni takova mala, tak to vazne asi nema moc smysl resit... (krom toho jsem teda mel trochu jinou predstavu o funkcnosti a co jsem si myslel ze by mi dalo, tak to tak nefunguje ) A jezdit na hrane tak, aby mi vnitrni kolo litalo ve vzduchu to asi urcite nebuduWladimeer píše:Tady to borec pomerne dobre vysvetluje.
http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=3
více než srozumitelné, teď jen doufat, že ho mám
Takze zmena, od LSD upoustim, ale predni dvoupistkove trmeny stale chci
Taky jsem to cetl no a necemu jsem taky moc nerozumnel, no kazdopadne jsem rad ze to tam mam, jen ta udrba a nahradni dily jsou dost drahe
Toyota Celica ST202, SS, LSD
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No nerikam ze nebudu zatacky projizdet rychle, ale pro me je priorita jet je pokud mozno s co nejlepsim gripem spraveneho a dobre nastaveneho podvozku
Jasne, ty investice nejsou zrovna male, jak do Phersona tak do SS, ale pro vas uz to taky neni tak hrozne jak to byvalo
Jasne, ty investice nejsou zrovna male, jak do Phersona tak do SS, ale pro vas uz to taky neni tak hrozne jak to byvalo
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hoši přesně nevím co tady řešíte, ale když budeš mít SS vs nějaký dobrý podvozek nastavitelný, tak podvozek bude lepší, pokud ti ho někdo dobře nastaví. Co se týče špéry, tak tam je už docela rozdíl. Dobrá investice, ale pokud nejsi vyložene závodník, tak ji nepotřebuješ a na těch 180k to stačí, ptž to umí přenést.
Třeba já na závodech bych ji docela využil, jak dopředu, tak dozadu (zadek snad bude). Když jedu vracáky tak mi neustále hrabou vnitřní kola... ale to je taky podvozkem.. předky koni a zadky o ničem obyč, jde to vidět na fotkách.. auto se moc naklání.
Ve vašem případě bych ale určite zainvestoval do podvozku, jako Kysi, bude to mít určitě větší význam, jak LSD.
Z vlastní zkušenosti můžu říct že vím co je to, když auto funguje podvozkově, pak ani nepotřebuješ 300koni, protože si to užíváš úplně jinak...
Co se týče brzd, tak docela jednoduchý kit se dá z audi TT, sice 1pístek, ale neměl by být složitý adaptér. Kotouče jsou 312x25. Dá se to dobře pořídit.
Pak poreferuji, až hodím dopředu 4pist 324mm kotouč a dozadu 4pístek 288mm origo. Mám to doma nachystané, ale pořád to někde vázne....
Třeba já na závodech bych ji docela využil, jak dopředu, tak dozadu (zadek snad bude). Když jedu vracáky tak mi neustále hrabou vnitřní kola... ale to je taky podvozkem.. předky koni a zadky o ničem obyč, jde to vidět na fotkách.. auto se moc naklání.
Ve vašem případě bych ale určite zainvestoval do podvozku, jako Kysi, bude to mít určitě větší význam, jak LSD.
Z vlastní zkušenosti můžu říct že vím co je to, když auto funguje podvozkově, pak ani nepotřebuješ 300koni, protože si to užíváš úplně jinak...
Co se týče brzd, tak docela jednoduchý kit se dá z audi TT, sice 1pístek, ale neměl by být složitý adaptér. Kotouče jsou 312x25. Dá se to dobře pořídit.
Pak poreferuji, až hodím dopředu 4pist 324mm kotouč a dozadu 4pístek 288mm origo. Mám to doma nachystané, ale pořád to někde vázne....
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude v nejbližší době objednávka na polyurethany, tak poreferuju taky. Teda když se zadaří a čelda chytne a pokud se mi podaří na předek nějak nabastlit ty hliníkové 4 pístky s 312 kotouči z RS kokty. Na ty jamovi wilwoody sice nemají, ale já zas mám snížený a tvrdý podvozek
Uploaded with ImageShack.us
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
A je po probleme Zda sa ze to bolo v dostickach teraz mam Ferodo premier FDB 868 a tie brzdia jak das a miluju teplo . Vdaka za tip Idahovi a KrosmenovistefancelicaT20 píše:Gumicky v hlavnom brzdovom valci mam vymenene, tesnia dobre pri stlaceni neprepustaju kvapalinu do nadobky, valceky chodia dobre, nepreteka ani jeden brzdovy valcek v strmeni, prachovky su OK, ako som uz spominal su bez hrdze, vzadu su nove dosticky, vpredu maju este 3-3.5mm hrubku, su odvzdusnene asi 5krat aj pri zapnutych kontrolkach aj pri nastartovanom motore.
Kua a ten brzdovy pedal je vzdy pruzny!!!!!!
Proste slapnem na brzdu a brzdy hned reaguju ale ked chcem prudko brzdit musim ho stlacit viac a ide asi do polovice a potom uz je "tvrdy".
Co to moze byt? Mozu to robit aj tie takmer zbrusene predne dosticky?