Servisni intervaly na 7th generaci - kdy a co měnit?

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

všechny sernviní bulletiny tykajici se 1 i 2zz jsem už sem daval. Odpoved mistniho technika v toyotě na otazku ohledne regulatoru byla nasledujici: Myslite že se nekomu chce vyhazovat 6500bez dph za vymenu pružiny v hodnote 400... a tak změřime tlak oleje..Ti pečlivějši,ty ostatni řeknou vše ok. pro jistotu když vubec nekdo přijede to nechaji s kontrolou retězu protoře to pak tak jako tak musí ven. oni delaji penize na 1-3letych autech kde jim skaci normohodiny a tim i vyplata. vše nad 5let je pro ne prace navic,bohužel to tak ale funguje v 95% bez ohledu na značku.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

vis co - ono je to tezko ale ber tak ze ti udela kamos rozvodak, ventily a pak se ti to za pul roku stejne nejakou blbou nahodou hryzne. Pak je lepsi se dohadovat s lidma ktere neznas a kamaradovi nechat at si vydela spotrebnim zbozim ktere na aute menis a je to bez rizika. Ja mam ve Zlineru zkusenost takovou ze po vymene prevodovky mi teklo gufero. Bez debat a s omluvou si vse v zaruce poresili. Dnes kdyz jsem se tam byl poptat tak jsem jen valil oci nad casem kdy mi manik zadarmo hodinu cvicil kolem auta a poslouchal, cistil klapku vahy vzduchu a hledal co je treba a co neni - vsechna cest. Jde o to ze pokud je to opravdu znackovy servis tak ti lidi co ve finale praci delaji nejsou obvykle v takovem presu jako zivnostnik - ktery kdyz udela tak ma zaplaceno. Pak je tady faktor stejnych aut kdy mechosi delaji jen tu dannou znacku tak nelaboruji nad vecma. Jasne. zkusenosti mohou byt ruzne to nepopiram a to dokonce ve stejnem servise...

TO LIBOR > uff bohuzel pri procesavani fora fulltextem jsem bulletiny nenasel. Cekal bych je nekde v samostatnem topicu nebo v zahlavi topicu celica. Manualy jsou zde > http://www.celicatech.com/imagearchive/ ... gb.php#4th ale bohuzel v nich jsem nic o servisnich intervalech nenasel.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Odpovědět

Zpět na „Celica“