Čelika nebo Selika?
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Možná by si japonci pleti Stalion ze Staniolemstenky píše:to ze japonci nevedia vyslovit L je davno zname. preto aj ten mytus o Mitsubishi Starion (vraj sa mal volat Stalion ale japonci a L neidu dohromady preto sa to zvrhlo na StarionArtie píše:Teda, já vám do toho nechci moc kecat, ale když už se tu tak na to narazilo, tak japonsky je to Serika![]()
)

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
co ja viem CororaTequilla píše:Možná by si japonci pleti Stalion ze Staniolemstenky píše:to ze japonci nevedia vyslovit L je davno zname. preto aj ten mytus o Mitsubishi Starion (vraj sa mal volat Stalion ale japonci a L neidu dohromady preto sa to zvrhlo na StarionArtie píše:Teda, já vám do toho nechci moc kecat, ale když už se tu tak na to narazilo, tak japonsky je to Serika![]()
)
A jak vlastně čtou Corolla, když nemaj to L a tady je dokonce dvakrát?

- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ono byla dost sranda, kdyz jsem se bavila s japonkou, ktera se me ptala na speciality CR a pak se po mem vzoru snazila vyslovit "kachna" =))
Ale at jsem k tematu, tak kdyz jsem rikala japonci selika, tak vedel o cem mluvim
Na druhou stranu, kdyz jsem americanovi rikala Toyota, tak na me koukal jak na blbce, co ze mu to rikam (a az jeho manzelka japonka mu to vysvetlila) =)
Kazdopadne, kdyz se to obecne vi, tak proc tu nikdo nerika to Serika, kdyz to chteji tak, jak to japonci rikaji =))
Jinak ta Corolla je [koróra]... (v pripade zajmu projdu zbytek wiki a prepisu dalsi nazvy aut =) sice si japonsky jeste moc nepoctu, ale na katakanu to fakt staci =))
Ale at jsem k tematu, tak kdyz jsem rikala japonci selika, tak vedel o cem mluvim

Kazdopadne, kdyz se to obecne vi, tak proc tu nikdo nerika to Serika, kdyz to chteji tak, jak to japonci rikaji =))
Jinak ta Corolla je [koróra]... (v pripade zajmu projdu zbytek wiki a prepisu dalsi nazvy aut =) sice si japonsky jeste moc nepoctu, ale na katakanu to fakt staci =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Praetorian
- Řidič
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
K...Y japonskeTomasGT20 píše:čelika, ale co jsem videl nejake zahranicni videa, tak vzdy rikali Selika

TeLe 1000R - rpm11200 
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo

1UZ-FE
H.-C32
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jako bych to už někde četla... že bych to tu psala já 30.05.2010, 20:40 ?Kk píše:Tak vážení, správně se to vyslovuje takto:

Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

Jo, jo. I "L" a "R" je tu už rozebrané, takže k dokonalosti tomu chybí už jen lehký přízvuk na slabiku "SE".Artie píše:Jako bych to už někde četla... že bych to tu psala já 30.05.2010, 20:40 ?Kk píše:Tak vážení, správně se to vyslovuje takto:
Akorát jsem to přepsala do latinky, protože pochybuju o tom, že víc jak 10 userů tohoto fóra tu katakanu přečte...

Celica 7g TS