Čelika nebo Selika?
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Možná by si japonci pleti Stalion ze Staniolem A jak vlastně čtou Corolla, když nemaj to L a tady je dokonce dvakrát?stenky píše:to ze japonci nevedia vyslovit L je davno zname. preto aj ten mytus o Mitsubishi Starion (vraj sa mal volat Stalion ale japonci a L neidu dohromady preto sa to zvrhlo na Starion )Artie píše:Teda, já vám do toho nechci moc kecat, ale když už se tu tak na to narazilo, tak japonsky je to Serika
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
co ja viem CororaTequilla píše:Možná by si japonci pleti Stalion ze Staniolem A jak vlastně čtou Corolla, když nemaj to L a tady je dokonce dvakrát?stenky píše:to ze japonci nevedia vyslovit L je davno zname. preto aj ten mytus o Mitsubishi Starion (vraj sa mal volat Stalion ale japonci a L neidu dohromady preto sa to zvrhlo na Starion )Artie píše:Teda, já vám do toho nechci moc kecat, ale když už se tu tak na to narazilo, tak japonsky je to Serika
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ono byla dost sranda, kdyz jsem se bavila s japonkou, ktera se me ptala na speciality CR a pak se po mem vzoru snazila vyslovit "kachna" =))
Ale at jsem k tematu, tak kdyz jsem rikala japonci selika, tak vedel o cem mluvim Na druhou stranu, kdyz jsem americanovi rikala Toyota, tak na me koukal jak na blbce, co ze mu to rikam (a az jeho manzelka japonka mu to vysvetlila) =)
Kazdopadne, kdyz se to obecne vi, tak proc tu nikdo nerika to Serika, kdyz to chteji tak, jak to japonci rikaji =))
Jinak ta Corolla je [koróra]... (v pripade zajmu projdu zbytek wiki a prepisu dalsi nazvy aut =) sice si japonsky jeste moc nepoctu, ale na katakanu to fakt staci =))
Ale at jsem k tematu, tak kdyz jsem rikala japonci selika, tak vedel o cem mluvim Na druhou stranu, kdyz jsem americanovi rikala Toyota, tak na me koukal jak na blbce, co ze mu to rikam (a az jeho manzelka japonka mu to vysvetlila) =)
Kazdopadne, kdyz se to obecne vi, tak proc tu nikdo nerika to Serika, kdyz to chteji tak, jak to japonci rikaji =))
Jinak ta Corolla je [koróra]... (v pripade zajmu projdu zbytek wiki a prepisu dalsi nazvy aut =) sice si japonsky jeste moc nepoctu, ale na katakanu to fakt staci =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Praetorian
- Řidič
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
K...Y japonske A stejne je mame vsichni tak radi protoze evropa a TDI fuj hnus humus brikety At tomu kazdy rika "c" nebo "s" auto je to stejne a dulezite je se starat aby vydrzeloTomasGT20 píše:čelika, ale co jsem videl nejake zahranicni videa, tak vzdy rikali Selika
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Jako bych to už někde četla... že bych to tu psala já 30.05.2010, 20:40 ? Akorát jsem to přepsala do latinky, protože pochybuju o tom, že víc jak 10 userů tohoto fóra tu katakanu přečte...Kk píše:Tak vážení, správně se to vyslovuje takto:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Jo, jo. I "L" a "R" je tu už rozebrané, takže k dokonalosti tomu chybí už jen lehký přízvuk na slabiku "SE".Artie píše:Jako bych to už někde četla... že bych to tu psala já 30.05.2010, 20:40 ? Akorát jsem to přepsala do latinky, protože pochybuju o tom, že víc jak 10 userů tohoto fóra tu katakanu přečte...Kk píše:Tak vážení, správně se to vyslovuje takto:
Celica 7g TS