sooso16 píše:ja sice avika este nemam planujem ho kupovat ale uz tu asik tyzden citam vsetky kecy na forume a viem ze si to davaju opravit vsetci bud u p. Jaceka tusim vo Wroclavy alebo idu do katowic a cele ich to stoji aj so servisom okolo 130euro a nevedia si to vynachvalit ved precitaj si to forum...jozko píše:musis si uvedomit, ze to "odchadzanie" svetiel nie je o vybojkach...vybojky dlho vydrzia a kupis ich za facku - to nie je problem.dodulo píše:mozem len potvrdit, ze poznam viacero ludi, co dostali pokuty za denne svetla na Skoda Octavia najnovsej generacie, kde su denne svetla umiestnene v hmlovkach, pripajam sa k tomu, ze budem svietit xenonmi cely den, ved ked odidu nie je ich problem vymenit ( uz mam jedny doma v zalohe) a take denne svetla za 6 tacov fuuuu tak za to kupim vybojok
, samozrejme vydrz vybojok ani pisat nemusim s halogenmi fakt neporovnatelne
problem je, ked ti "prestanu" svietit cele svetlomety tak ako na avensise 2g odchadzaju - vypali sa ti parabola co je sposobene tym, ze je to nekvalitne vyrobene alebo teda, ze to nie je dimenzovane na celodenne svietenie...
a potom mozes ist do toyoty a kupit si za 1500 eur nove...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12099
no ja viem, ze sa daju opravit - ved aj ja som bol u Jaceka...ja som len hovoril, kolko stoja nove...