antena nefunguje
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Leon> ten prut neni obyčejnej.... neni to ten samej prut co vidíš na všech autech... dá se říct, že sem nikde asi za 4 roky neviděl na autě ten samej... 169kc... gumovej pendrek a ne prut... má jenom svý + a žádný -. prostě pasuje do spoileru naprosto perfektně, akorát dáš ze spod kousek plíšku... a hotovo. ale když tě- vás to pořád ještě baví.... tak se bavte, já se budu zase jen smát jinak vypadá takhle... www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=2693 a vohejbat si ho můžeš sám jen tak pro zábavu...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ja mam teraz taky problem. dnes som rozobral antenu. prut ok, struna ok nezlomena. prevody sa nezasekavaju a su ok, motor neviem ci ide, nemam merak ale co ma zaujma je, ze do anteny ide 6 dratov do takej krabice a z nej 2 draty do motora. naco je tych 6 dratov, mam ich vsetky profesionalne odrezane a za druhe ako ten box ovlada vysuvanie anteny. kedy vie ze je antena na max a vypne motor? ak by som chcel antenu cisto na gombik mozem obehnut cely ten black box a zapojit stavu priamo na svorky motorka? ovladat to jednoducho 3 polohovym vypinacom a zasuvat prepolovanim? neodfajcim volaco ked sa zabudnem a podrzim gombik pridlho? he?
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
vy si fakt vyhrajete koukám já sem v pátek jel do myčky i s antenou- poprvý mi nešla povolit a... perfektní ani ty kartáče s ní nehly to je kvalitka GUMA, zase si pro jednu zajedu tenhle test sem zkoušet ani nechtěl, ale prošla
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mam NEPOŠKOZENOU, neohnutou od větru (jízda při vysoké rychlosti) a hlavně funkční pohyb nahoru a dolu
Je z LS400 UCF2... (zatím je stále v blatníku) Co mám info, tak jde i na celici a jinné vozy s ele.anténou... (stačí přehodit plastík a gumu co je venku z blatníku)...
Případní zájemci pište SZ...
Je z LS400 UCF2... (zatím je stále v blatníku) Co mám info, tak jde i na celici a jinné vozy s ele.anténou... (stačí přehodit plastík a gumu co je venku z blatníku)...
Případní zájemci pište SZ...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby