antena nefunguje

vše ohledně modelové řady Celica
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

vydelat 7tisic nebo kolik a zajit do Toyoty , origo reseni a bude fungovat celkem dlouho :idea: :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Pavo.B. píše:vydelat 7tisic nebo kolik a zajit do Toyoty , origo reseni a bude fungovat celkem dlouho :idea: :D
Takové řešení mi moc nevyhovuje :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Leon> ten prut neni obyčejnej.... neni to ten samej prut co vidíš na všech autech... dá se říct, že sem nikde asi za 4 roky neviděl na autě ten samej... 169kc... gumovej pendrek a ne prut... má jenom svý + a žádný -. prostě pasuje do spoileru naprosto perfektně, akorát dáš ze spod kousek plíšku... a hotovo. ale když tě- vás to pořád ještě baví.... tak se bavte, já se budu zase jen smát :lol: :lol: :lol: jinak vypadá takhle... www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=2693 a vohejbat si ho můžeš sám jen tak pro zábavu...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja mam teraz taky problem. dnes som rozobral antenu. prut ok, struna ok nezlomena. prevody sa nezasekavaju a su ok, motor neviem ci ide, nemam merak ale co ma zaujma je, ze do anteny ide 6 dratov do takej krabice a z nej 2 draty do motora. naco je tych 6 dratov, mam ich vsetky profesionalne odrezane a za druhe ako ten box ovlada vysuvanie anteny. kedy vie ze je antena na max a vypne motor? ak by som chcel antenu cisto na gombik mozem obehnut cely ten black box a zapojit stavu priamo na svorky motorka? ovladat to jednoducho 3 polohovym vypinacom a zasuvat prepolovanim? neodfajcim volaco ked sa zabudnem a podrzim gombik pridlho? he? :)
Obrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Mně antenna nevyjíždí,to nevadí,ale chci ji vysunout ručně.Jak ji vysouváte,je třeba sundat kolo a přes podběh? :evil:
Obrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

nie, treba dat dole kryt v kufri a tam to je :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Dík za radu,že mně to nenapadlo :oops: Já furt strkám hlavu do podběhu no :roll:
Obrázek
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

no ako ju chces vysuvat rucne? ja som si ju teraz spravil namanual.
z kufra som ju vymontoval. a vo vnutri antenky som vybral jedno klecko. takze rucne ide ale ja scem eletriku :D
Obrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

stenky píše:no ako ju chces vysuvat rucne? ja som si ju teraz spravil namanual
ano,tak jsem to myslel :)
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

vy si fakt vyhrajete koukám :lol: :lol: já sem v pátek jel do myčky i s antenou- poprvý mi nešla povolit a... perfektní ani ty kartáče s ní nehly :twisted: to je kvalitka GUMA, zase si pro jednu zajedu tenhle test sem zkoušet ani nechtěl, ale prošla :P
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

no ja ked sa chystam na jazdu a pribehnem k antenke a zacnem ju vytahovat, vezaram ze si idem svoju celicu pustat na dialkove ovladanie :D
Obrázek
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

mam NEPOŠKOZENOU, neohnutou od větru (jízda při vysoké rychlosti) a hlavně funkční pohyb nahoru a dolu :wink:
Je z LS400 UCF2... (zatím je stále v blatníku) Co mám info, tak jde i na celici a jinné vozy s ele.anténou... (stačí přehodit plastík a gumu co je venku z blatníku)...
Případní zájemci pište SZ...
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Odpovědět

Zpět na „Celica“