kdyby ses ji nahodou zbavoval, tak bych mel zajem o predni naraznik , ale jestli ji chces zprovoznit tak muzu porad nabidnou 4A-FE na dily, zadřenej neni, jen neni komplet, ale to by pro tebe asi nebyl problem
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
no zvenku plechy moc zrezly nejsou, interier celkem pekne zachovalej - po zensky , ma to 319 tis. km , a navic jeste nemam OTP z rakouska , nez ho budu mit ( snad ) tak nic moc kutit nebudu, hlavne nemam uz zadny prachy , o tom motoru budu uvazovat ale jak rikam casu mam spoustu jen zadny prachy
navic je v predeli chladic a kdo vi co jeste , jdu ted rozebrat interier at vidim do kapes a na podlahu a zjistit jak z toho dostali benzin - snad nebude dira v nadrzi - protoze takovi experty zname ne
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
tak interier je venku , prahy pod dverma v pohode , rez je akorat tradicne v tom konci pred zadnim kolem - ale jeste je celkem nizko , trochu lizly dvere dole , a trosku rzi v zadnich kapsach ale nic moc zavaznyho , kapota a blatnik byly urcite lakovany , sem tam neco nejde ale nic zvlastniho - nejde otevrit klikou u spolujezdce , dojebany zamky , nevyjizdi okno spolujezdce - mozna jen to ta baterka uz neutahne , svetlo nevyjizdi ale zase to bude asi baterkou , chladic v pi... , motorovej prostor celkove spatne , ale na motoru jsou 9 tis. km rozvody - remeny jako nove
predni naraznik je dolamanej - na prvni pohled to neni videt ale ty pricle dole jsou vyrvany podlaha vypada dobre a sabotaz s odpojenou hadici k pali. pumpe jak sosali benzin se jim taky nepovedla , antena menena a bez motorku kua , predni sklo osklive praskly
pokud byses chtel toho predniho nakonec zbavit tak mi nevadi ani dolamanej, mam s nim svoje plany
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
přední nárazník tu mám navíc 2x dopkonce jeden aní nemá vylámané šprincle dole ,a rozřezat by ji byla rozhodně škoda !!! jinak motoru tu mám :)a kdyby ses jí chtěl zbavit celé taky bych asi mel kupce
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
ja to jetse nafotim, ale porad nevim, kdyby to byl 2,0 tak nevaham , kdyby mela klimu tak nevaham ale ani jedno nema , a zas kupovat motor , jednou mi to vyslo a koupil sem dobre , nemusim mit zase stesti ,
jinak vyfuk - stredni cast jako nova , predni uz bastlena - novej vlnovec , zadni tlumic asi v poho - ma jen urvanou koncovku ,
me stve traba to predni sklo , chladic - to sou polozky zbytecne navysujici cenu kterou je mozne investovat ,
to nevim jak je zhuntovana prevodovka - preci jen to mela zenska a pak 18letej ........ kterej to znicil
kdyz si vzpomenu co jsem do moji natrkal penez a stejne jeste porad neco odchazi a znova rezne tak uz me ta chut prechazi
kazdopadne na dily bych celkem vydelal , nejenom ze pouziju plechy na moje a ze dvere treba potrebuju a blatnik , zadni listu pod svetla , mel bych zadni viko s kridlem a steracem , kola na bratrovo , interier pro Martase , zadni svetla , lista ani nemluve , ale je co prodavat - central , okna
ako je an tom laktova opierka Pavo? Pant je OK? Zamok funkcny? ja som vcera prvykrat videl dobru opierku aj so zamkom
A z kapoty ten vetrolam pred stieracmi by si mi nepredal?
stenky píše:ako je an tom laktova opierka Pavo? Pant je OK? Zamok funkcny? ja som vcera prvykrat videl dobru opierku aj so zamkom
A z kapoty ten vetrolam pred stieracmi by si mi nepredal?
loketni operka neznicena jako nova ale je zamluvena , ten vetrolam bych tu mel mit jeste jeden dalsi uz sundanej , podivam se po nem taky v cerny barve ale mozna metalize
Idaho píše:přední sklo bych tu mel a chladič taky tak zvaž zda by to nestálo za to ji oživit..
prave na tohle cekam , jeste par radostnych zprav a mohlo by to jit , jak se rika uvidime , uvidime , i motoru se zacina nejak objevovat , on me premlouva i otec abych to zpravil - ale prehozenim z moji coz se mi nechce - precijen tam je vse nove , tak kdyz si to zaplati tak to zpravim