Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak aktualizace fotek - opravdu se tam da dostat s malou racnou , povolite dve matky , potom nasunete plisek se silikonem a date zpatky, resetete ECU a je to
http://pavob.galerie.cz/
http://pavob.galerie.cz/
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak jsem se v tom dneska vrtal a moc moudrej z toho nejsem... cosi mi vede pod klapkou, vedou do toho tři hadičky a nějaká elektrika a ústí z toho do sání ještě před klapku otvorem asi 8mm v průměru, který je očouzený. Bohužel jsem neměl jak to rozebrat, protože tam nejsou matky, ale klasický šrouby s křížovou hlavou a koukaj dolů, takže s tím bych bez sudnání celého sání nehnul. Jo, leda zespoda, ale to bych musel shodit převodovku
Asi počkám, až mi na to mrkne někdo zkušenější
Asi počkám, až mi na to mrkne někdo zkušenější
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ZAse nejaka aktualizace , celkem nic novyho, vymena oleje - Valvoline 10W40 , najeto 287 tisic km , vsechno slape , v tomto tydnu na aukru vydrazeny paradni lehky origo 13 palcu toyota litaky za 450 korun vsech pet i s matkama , opiskovane , na zimu jak delane ,
jinak musim zkontrolovat na jare brzdy , zkouknout zadni tlumice , zase tam nekde neco klepe asi to horni ulozeni , to zas bude opruz
jen na ten novej lak porad neni , uz zase zacina reznout , a taky na pojistku uz vymenit to celni sklo , a nechat udelat geometrii , a v lete nahodit repasle rizeni , no hlavne ze jezdi
jinak musim zkontrolovat na jare brzdy , zkouknout zadni tlumice , zase tam nekde neco klepe asi to horni ulozeni , to zas bude opruz
jen na ten novej lak porad neni , uz zase zacina reznout , a taky na pojistku uz vymenit to celni sklo , a nechat udelat geometrii , a v lete nahodit repasle rizeni , no hlavne ze jezdi
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
vsak dostala za posledni 3 roky poradnou "plastiku" tak aby si jeste na ty leta narikala , na podzim 20 let vsak vim jak vypadam ja po 22 letechKysi píše:Presne tak, hlavne ze jezdi a s tolika kilometrama na chomoutu to uz je celkem babicka
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jarni kontrola probehla dobre , brzdy jako nove , vzadu mi neco trochu klepe pri nerovnostech ale na silentbloky ramen to nevidim , spis jako kdyby neco jineho ( gumy na stabilizarotu , tycky sta. mam celkem nove a Yamato , takze tomu taky neverim , ulozeni tlumice jsem kontroloval a taky nic ) uvidime co se z toho vyklube , rez trosku nekde je ale na ty leta , vyfuk jako novy az na jednu prirubu co byla varena a to je uspech si myslim , motor slape jak hodinky a uz se tesim az prekonam na podzim 300tis. km at lidi vidi jak slusne muze vypadat toyota s trochou pece
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nakonec jo to je takt kdyz se vsechno meni ze dne na den, uz jsem ji tu mel mit ve stredu, pak teda ze ne a ted uz mi tu stojiLegon píše:Tak sa podarilo ?Pavo.B. píše:Skladacka dve , dnes se mi u garaze ocitla jeji cerna sestra po faceliftu , sice klika kouka z motoru ale to je detail, jen nevim jeste co dal , uvidime za par tejdnu bud ji ozivim , nebo prefiknu mrtvou
2,0 to neni , ale to mi nevadi , stejne nevim jeste co s ni udelam
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pon 14.06.2010, 08:29, celkem upraveno 1 x.