1) není kontrola dálkového centrálu - bliknutí směrovek, houknutí - při každém zamknutí je třeba kontrolovat!
2)chybí průchod opěradlem zadních sedadel, buď odvezete lyže nebo lyžaře, obojí ne!
3)chybí držák na kávu, lahev - to co je mezi sedačkami je příliš velké a nepraktické
4)není tónované přední sklo v horní části proti slunci
5)neosvětlené zrcátko v sluneční cloně spolujezdce
6)nepraktické sdružené přepínače světel, stěračů, cyklovače, předních a zadních mlhovek pod volantem - neustálá nutnost něčím kroutit
7)nevýrazná tlačítka na klíči s DO, špatně se nahmátnou, když se na ně nedíváte
8)netypický rozměr orig autorádia Toy, při výměně za jiné (Pioneer) nejde použít ozdobný rámeček nového rádia (viděl jsem i jiné typy rádií taky bez rámečku - vypadá to blbě
9)při ofuku předního skla teplým vzduchem fouká ze středového průduchu vzduch studený - nepříjemné v zimě, když se přední sklo dost mlží a nejen tehdy
10)při rychlosti větší než 100km/h v zimě intenzivně táhne okolo dvířek úložného prostoru před spolujezdcem - nutno jezdit s dekou na kolenou!!
11)pravá část výdechů topení výrazně míň topí - vlevo hic, vpravo kosa!!
12)při použití střešního nosiče fouká, hučí a zatéká okolo těsnění předních dveří (není vystárlé nebo popraskané)
13)zatéká do prostoru rezervy a zvedáku
14)nízko umístěné loketní opěrky, při standartní výšce 180cm se neopřete
15)pro "odkládání" ruky používám držák ruční brzdy, který zase neprakticky trčí do prostoru
16)odkládací kryt HB za zadními sedadly není ohýbací (dělený), při otevření kufru vám všechny věci zezadu spadnou na zadní sedačky!
17)neregulovatelná intenzita osvětlení přístrojů - v noci vidíte prd, protože vás to oslňuje!
18)debilní otvírání nádrže na podlaze pod řidičem, velice praktické hlavně v zimě, držák zátky nádrže na dvířkách nádrže je taky super, už jsem to vzdal a pokaždé dávám zátku raději na střechu!
19)líný motor, velká spotřeba, nemá žádný "drajv", auto pro dědky!
To jsem si jen tak namátkově vzpomněl! Upřímně - žádný nadšení!
Jinak to jezdí!