jak rychle se vam ohreje motor?

vše ohledně modelové řady Celica
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Vazli píše:
cera píše:Tak po dvou minutach a cca 2km shipka ukayatele teploty odlepise od spodni hranice, po cca 6km je uprostřed, asi ta nějak :roll:
takze je to u me cca v poradku
Nebo mame oba auta v pr...li :twisted:
7g, ZZ231
černa
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

:!: záleží na množství vody kdo kolik máte, na termostatu,jeho těsnění,na vaší jízdě atd atd, ale ne na motoru:-)) benál hoří stejnou teplotou :D navíc ty naše potvůrky mají shodné materialy na motůrku:-)
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Neus píše::!: záleží na množství vody kdo kolik máte, na termostatu,jeho těsnění,na vaší jízdě atd atd, ale ne na motoru:-)) benál hoří stejnou teplotou :D navíc ty naše potvůrky mají shodné materialy na motůrku:-)
Schodne materialy..to jako z čeho se dělaji?... to... jak se jmenuje...a, vspomněl...železo... :twisted:
7g, ZZ231
černa
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

cera píše: ...shodné materiály..to jako z čeho se dělaji?... to... jak se jmenuje...a, vzpomněl...železo...
Litina, vole. Taky se dělají motory z hliníku (tedy jeho slitin) :)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

microne to ja to mam uplne stejne az na to,ze sem predtim nemel klimu.Uz je to rok co sem komplet celej motor pretesnoval a od te doby ani zminka o nejakem vyzsim narustu teploty.Jo a kdyz jedu delsi dobu z kopce tak dost pada teplota,ale snad je to O.K. Zahrati mi trva tak cca do 8 min. 4A-FE
celica 1,6
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

cera píše:
Neus píše::!: záleží na množství vody kdo kolik máte, na termostatu,jeho těsnění,na vaší jízdě atd atd, ale ne na motoru:-)) benál hoří stejnou teplotou :D navíc ty naše potvůrky mají shodné materialy na motůrku:-)
Schodne materialy..to jako z čeho se dělaji?... to... jak se jmenuje...a, vspomněl...železo... :twisted:
no jestli ty máš motor ze železa tak to poteš prdel. :P víš co by to bylo za váhu
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

pokud ty maš v autě 7a-fe 1,8 nebo 3s-ge 2,0 motor tak máš ze slitiny hliníku pouze hlavu a spodní díl vany, blok je litina. celohlinikove jsou motory 1zz a 2zz v 7g.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

warrior> fain... tak to bude kvalitní prací a finanz investicí 8) to ochlazení... ale fakt razantní... a to mam původní chladič možná z roku 1989 ještě 8) ale opečovávanej. dřív sem měl strach jak šla ručička nahoru... a od tý doby jí checkuju prakticky nonstop- ale jen klesá což je potěšující :bigups: má to fakt skvěle udělaný chlazení--- možná až moc 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

libor12 píše:pokud ty maš v autě 7a-fe 1,8 nebo 3s-ge 2,0 motor tak máš ze slitiny hliníku pouze hlavu a spodní díl vany, blok je litina. celohlinikove jsou motory 1zz a 2zz v 7g.
Potěž koště. To až se doví zdejší morgoši tak už nebudou přes plot krást dřevo, ale rovnou vemou motor a popodál to prodaj do sběrny. :( Taky mě to trva do 10km...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

to by ten motor museli očesat a to je na ně moc práce :D
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

sice se jedná o Corollu ale dnes jsem se na to díval. Cesta z domu do práce cca 10km mimo město, žádný semafor, jen 1 přednost. Čili sednu a sfištím si to do kanclíku, po 2km se mi ručička zvedne o 1 čárečku výš a po 7km byla voda akorát na kafé, 90°. Venkovní teplota 10°, tlak a vlhkost vzduchu nevím. Jízda byla klidná od 2 do 3 tisíc otček s maximálkou 90km a spotřebou 5 litru :)
Neus píše:to by ten motor museli očesat a to je na ně moc práce :D
Nikdy nepodcenuj cigoše, když je schopnej vléct na vozíku s píchlíma dušama přes 3km vozík s víkem od kanálu, tak ten motor by taky nějak pořešili. By mě zajímalo jestli si ty 2 kolky a ty vozíky na čem vozí šrot odepisují z daní aneb Ukradnem s.r.o.
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

je fakt že nám pořád chodí na dílnu a chtějí tu brát kde co. Jakej problém je se jich zbavit, neslyší na nemám nedám:-DD
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Neus píše:je fakt že nám pořád chodí na dílnu a chtějí tu brát kde co. Jakej problém je se jich zbavit, neslyší na nemám nedám:-DD
Taky u nás jednou zabouchal na dílně, že by si rád odvezl naše odřezky. Tak jsem mu řek že nejsme líní a vozíme si je samy :) posledně nám to hodilo 2300kč. Kdyby raději šli dělat něco užitečného tak i ten jejich "rasismus", jak se s nim furt ohání, nebude.

Za jak dlouho se ti ohřeje čelika? :)
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Ahold píše:Jízda byla klidná od 2 do 3 tisíc otček s maximálkou 90km a spotřebou 5 litru :)
to sme na tom podobne ale jen by me zajimalo jak to ze jezdis za polovicni spotrebu:-D ze bych mel moc tezkou nohu?:-D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Pavel Liška
Věčnej rejpal

jak rychle se vám ohřeje olej

Příspěvek od Pavel Liška »

Všichni máme jiné podmínky,je rozdíl najet 5 km po Zlíně nebo po těch našich kopcích,pokud jedu stejnou trasu plynule tak po 9 km na 70 a při několika zastavení 88.Záleží na tom jak každý jezdí,ale myslet si,že olej je zahřátý jak ručička ukazuje vodu na 90 je hloupost.
Odpovědět

Zpět na „Celica“