Nebo mame oba auta v pr...liVazli píše:takze je to u me cca v poradkucera píše:Tak po dvou minutach a cca 2km shipka ukayatele teploty odlepise od spodni hranice, po cca 6km je uprostřed, asi ta nějak
jak rychle se vam ohreje motor?
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Schodne materialy..to jako z čeho se dělaji?... to... jak se jmenuje...a, vspomněl...železo...Neus píše: záleží na množství vody kdo kolik máte, na termostatu,jeho těsnění,na vaší jízdě atd atd, ale ne na motoru:-)) benál hoří stejnou teplotou navíc ty naše potvůrky mají shodné materialy na motůrku:-)
7g, ZZ231
černa
černa
microne to ja to mam uplne stejne az na to,ze sem predtim nemel klimu.Uz je to rok co sem komplet celej motor pretesnoval a od te doby ani zminka o nejakem vyzsim narustu teploty.Jo a kdyz jedu delsi dobu z kopce tak dost pada teplota,ale snad je to O.K. Zahrati mi trva tak cca do 8 min. 4A-FE
celica 1,6
no jestli ty máš motor ze železa tak to poteš prdel. víš co by to bylo za váhucera píše:Schodne materialy..to jako z čeho se dělaji?... to... jak se jmenuje...a, vspomněl...železo...Neus píše: záleží na množství vody kdo kolik máte, na termostatu,jeho těsnění,na vaší jízdě atd atd, ale ne na motoru:-)) benál hoří stejnou teplotou navíc ty naše potvůrky mají shodné materialy na motůrku:-)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
warrior> fain... tak to bude kvalitní prací a finanz investicí to ochlazení... ale fakt razantní... a to mam původní chladič možná z roku 1989 ještě ale opečovávanej. dřív sem měl strach jak šla ručička nahoru... a od tý doby jí checkuju prakticky nonstop- ale jen klesá což je potěšující má to fakt skvěle udělaný chlazení--- možná až moc
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Ahold
- Věčnej rejpal
Potěž koště. To až se doví zdejší morgoši tak už nebudou přes plot krást dřevo, ale rovnou vemou motor a popodál to prodaj do sběrny. Taky mě to trva do 10km...libor12 píše:pokud ty maš v autě 7a-fe 1,8 nebo 3s-ge 2,0 motor tak máš ze slitiny hliníku pouze hlavu a spodní díl vany, blok je litina. celohlinikove jsou motory 1zz a 2zz v 7g.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Ahold
- Věčnej rejpal
sice se jedná o Corollu ale dnes jsem se na to díval. Cesta z domu do práce cca 10km mimo město, žádný semafor, jen 1 přednost. Čili sednu a sfištím si to do kanclíku, po 2km se mi ručička zvedne o 1 čárečku výš a po 7km byla voda akorát na kafé, 90°. Venkovní teplota 10°, tlak a vlhkost vzduchu nevím. Jízda byla klidná od 2 do 3 tisíc otček s maximálkou 90km a spotřebou 5 litru
Nikdy nepodcenuj cigoše, když je schopnej vléct na vozíku s píchlíma dušama přes 3km vozík s víkem od kanálu, tak ten motor by taky nějak pořešili. By mě zajímalo jestli si ty 2 kolky a ty vozíky na čem vozí šrot odepisují z daní aneb Ukradnem s.r.o.Neus píše:to by ten motor museli očesat a to je na ně moc práce
- Ahold
- Věčnej rejpal
Taky u nás jednou zabouchal na dílně, že by si rád odvezl naše odřezky. Tak jsem mu řek že nejsme líní a vozíme si je samy posledně nám to hodilo 2300kč. Kdyby raději šli dělat něco užitečného tak i ten jejich "rasismus", jak se s nim furt ohání, nebude.Neus píše:je fakt že nám pořád chodí na dílnu a chtějí tu brát kde co. Jakej problém je se jich zbavit, neslyší na nemám nedám:-DD
Za jak dlouho se ti ohřeje čelika?
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
jak rychle se vám ohřeje olej
Všichni máme jiné podmínky,je rozdíl najet 5 km po Zlíně nebo po těch našich kopcích,pokud jedu stejnou trasu plynule tak po 9 km na 70 a při několika zastavení 88.Záleží na tom jak každý jezdí,ale myslet si,že olej je zahřátý jak ručička ukazuje vodu na 90 je hloupost.