Celica T23 s vadou motoru

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

ventilova vůle o 7desetin mm není nic západního s čím by se chvíli nedalo jezdit. Její seřízení také za 10k není. :) kdyby vůle byla taková že by docházelo k netěsnosti ventilu,odporovalí by sami sobě tvrzením že komprese jsou ok. Je tam jiný důvod a ten se musí zjistit. Vezmi auto a přivez ho. Kontrolka motoru je jen signál že se něco děje. Pokud by byla chyba opravdu závažného charakteru ecu přechází do nouzového režimu s omezením otáček.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

libor12 píše:ventilova vůle o 7desetin mm není nic západního s čím by se chvíli nedalo jezdit. Její seřízení také za 10k není. :) kdyby vůle byla taková že by docházelo k netěsnosti ventilu,odporovalí by sami sobě tvrzením že komprese jsou ok. Je tam jiný důvod a ten se musí zjistit. Vezmi auto a přivez ho. Kontrolka motoru je jen signál že se něco děje. Pokud by byla chyba opravdu závažného charakteru ecu přechází do nouzového režimu s omezením otáček.
Mi dneska vysvětloval,že jak jsou ty vůle,tak neodchází spaliny správně výfukovým systémem a vrácí se to jako do válce a znova reaguje a vzniká něco siřičitého říkal myslím :D a že nějaký mystičky se musí vyměnit eště.Jinak prej ok.A hlavně ty komprese jsou v pohodě,což mě překvapilo a zároveň udělalo radost.Kdyby sis udělal čas nějak v týdnu(uterý,středa mám volno),určitě bych se stavil na seřízení a zároveň se tedy optám,na jak dlouho by to bylo,protože přec jenom to mám celkem daleko,tak jak bych to ošéfoval.Popřípadě finanční stránka,jenže to se asi špatně říká,když jsi to eště neviděl :) děkuji jo a otáčky pořád jdou až až :D
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

tak dnes nás navštívil HBOSS. Musím říct že v Sokolovském autorizovaném servisu Toyota jsou opravdu "odborníci". Mají asi nějakou novou techniku. :) ventilové vůle určují rentgenovým pohledem na auto. :) hboss u všeho byl a viděl. Na motor nikdo ani nesáhl,ani se neobtěžovali sundat ventilové víko. Za toto "odhalení" závady si řekli 3000. No ale jinak chyba kontrolky objevena. Stejný důvod jako i jinde. Měření komprese ukázalo netěsnost 3válce (syndrom 1zz) a tím se rozsvecujici se kontrolku motoru s chybou P0303. Tedy vynechávání zapalování v důsledku ne vadné cívky ale žádné komprese a tím není co zapalovat. Verdikt jasný,výměna polomotoru.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:shock: po dlouhe dobe sem nahlidl 10tycek za serizeni ventilu kdyby 8:) nic nereknu :lol: :lol:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Mame v rodine osobní zkušenosti se sokolovskou toyotou a řeknu jedno, je to firma ve které bych nenechal ani udelat kafe :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“