Celica T23 s vadou motoru
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ventilova vůle o 7desetin mm není nic západního s čím by se chvíli nedalo jezdit. Její seřízení také za 10k není.
kdyby vůle byla taková že by docházelo k netěsnosti ventilu,odporovalí by sami sobě tvrzením že komprese jsou ok. Je tam jiný důvod a ten se musí zjistit. Vezmi auto a přivez ho. Kontrolka motoru je jen signál že se něco děje. Pokud by byla chyba opravdu závažného charakteru ecu přechází do nouzového režimu s omezením otáček.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Mi dneska vysvětloval,že jak jsou ty vůle,tak neodchází spaliny správně výfukovým systémem a vrácí se to jako do válce a znova reaguje a vzniká něco siřičitého říkal myslímlibor12 píše:ventilova vůle o 7desetin mm není nic západního s čím by se chvíli nedalo jezdit. Její seřízení také za 10k není.kdyby vůle byla taková že by docházelo k netěsnosti ventilu,odporovalí by sami sobě tvrzením že komprese jsou ok. Je tam jiný důvod a ten se musí zjistit. Vezmi auto a přivez ho. Kontrolka motoru je jen signál že se něco děje. Pokud by byla chyba opravdu závažného charakteru ecu přechází do nouzového režimu s omezením otáček.

Celica 7 gen. silver metalic
---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi

Chrysler 300c 5.7 Hemi

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes nás navštívil HBOSS. Musím říct že v Sokolovském autorizovaném servisu Toyota jsou opravdu "odborníci". Mají asi nějakou novou techniku.
ventilové vůle určují rentgenovým pohledem na auto.
hboss u všeho byl a viděl. Na motor nikdo ani nesáhl,ani se neobtěžovali sundat ventilové víko. Za toto "odhalení" závady si řekli 3000. No ale jinak chyba kontrolky objevena. Stejný důvod jako i jinde. Měření komprese ukázalo netěsnost 3válce (syndrom 1zz) a tím se rozsvecujici se kontrolku motoru s chybou P0303. Tedy vynechávání zapalování v důsledku ne vadné cívky ale žádné komprese a tím není co zapalovat. Verdikt jasný,výměna polomotoru.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-