odjezd na meeting z prahy
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych upřesnil jednu věc, na místo kde se máme na strahově sejít je zákaz vjezdu, protože tam pravidelně jezdili tuneři blbnout s autama, takže doporučuji se tam chovat slušně a zaparkovat před tou halou na squash s barem či co to je a nedělat rozruch, jinak tam bude do 10ti minut policejní hlídka (osoně odzkoušeno ) Určitě to poznáte, je to pár metrů od souřadnic co tu postnul Dacan a je tam dostatečně velký parkoviště
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
see ya at benzina gas stacione. musim otestovat dneska kameru sony HD, jestli vydrží na zadním platu při brždění a v zatáčkách--- abych vás moh nafilmovat... když spadne, seru na ní... stejně chci radši pustit večer muziku, než filmovat, brácha nejede, chce se poctivě učit... a bez spolujezdce je HD filmování na prd... fuckin school sucks... a to neni k smíchu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, asi spíš vemu svuj foťák samsung NV3... dá se upevnit krásně na clonu u spolujezdce... gumičkama a bude "po ruce" sice to neumí HD, ale mam pocit že stejně bude lejt jak z konve... takže HD nechám asi až na celorepublikovej sraz až bude brácha v klidu... stejně nemam tu kameru "ochočenou" a riskovat 18.000,- se mi nechce.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Tak nahod naky misto setkani a pojedem v kolone v Praze budu kolem 8:00...cera píše:Take jsem chtěl v 8 00 vyrazit...v kolik budeš projiždět Prahou?Thomas CZ píše:pocasi stoji za ...ale tohle si nemuzu nechat ujit!!! V sobotu cca v 9:30 sem v kempu i kdyby trakare padaly pokud nekde nezabloudim pac navigace umrela
kdyztak sem na tel.: 728960683
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
8 00 Prvni pumpa směrem na Plzen, Benzina s Mcdonald...Thomas CZ píše:Tak nahod naky misto setkani a pojedem v kolone v Praze budu kolem 8:00...cera píše:Take jsem chtěl v 8 00 vyrazit...v kolik budeš projiždět Prahou?Thomas CZ píše:pocasi stoji za ...ale tohle si nemuzu nechat ujit!!! V sobotu cca v 9:30 sem v kempu i kdyby trakare padaly pokud nekde nezabloudim pac navigace umrela
kdyztak sem na tel.: 728960683
tel. 777734988
Nikdo jiny se nechce pripojit?
P.S. navigaci take nemam, vytiskl jsem nějake mapy...doufam že nezabloudime
7g, ZZ231
černa
černa