odjezd na meeting z prahy
odjezd na meeting z prahy
takže pánové,pomalu se to blíží,takže jak uděláme s bodjezdem?jako místo navrhuji o5 strahov.hodinu bych upravil podle dohody.pokud ude mít někdo dotazy,moje číslo je 777866689
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Chválím chválím aktivitu. Ano jde o společnou jízdu z Prahy na Celica meeting http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13879
Program akce Celica meetingu 2016
http://fooost.rajce.idnes.cz/Celica_mee ... g.2016.jpg
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
pomalu ale velice pomalu se to blíží... já nikdy neslibuju tak dlouho dopředu... ale asi pofrčim... každopádně ne ze strahova, ale tady z barrandova... strahov mi nepřirost k srdci po tom co sem se dočet že tam někdo odřel celicu klíčema... ale může do toho něco vlítnout...třeba sopečnej prach z "KATY" takže resolutní rozhodnutí přijde v čas... tj 2 dny před. brácha se učí na zkoušku z ekonomie a má 3. pokus... tak doufám že pojede taky a udělá HD videa... sony ... no uvidíme času dost... sem zvědavej na honzisův úlovek... čerou 4okou rybku
ps: je možný pustit v kempu muziku? jediný co potřebuju je aby tam byl konektor na "jacka" nebo "cinch" a nejlépe aby se nepřestalo čepovat pívo min do 3h do rána... rád bych měl reference, jestli se hudba lidem líbí, nebo ne, mam totiž velkej repertoár.. od jazzu ambientu... dále k reggae, latino-cubano, raggajungle, brakes, jungle, dnb, psytrance až tekno... a taky český srandovní songy... všechno je možný jen si stačí říct, stačí když víc lidí řekne, že chce "změnu"... rád to tam pustim... (mam v krabici od prošlý lékárničky svoje minidiscy... a je jich opravdu hodně... taková léčba zvukem...
na minulým srazu v hlubokáči mi vadilo právě jen to, že najednou zavřeli moc brzo... a navíc tam nebyla žádná hudba... žádnej doprovod... protože kdyby tam ten doprovod byl, nezavřelo by se tak brzo... logicky když hudba hraje, tak se chlastá... a pak sem tam nemusel pouštět z auta ve 4 ráno na plný koule svoje oblíbený sety... jako magor já prostě hudbu potřebuju k životu a když je party a session celica tak obzvlášť... a ještě mě dacan zhulil! ej fakt to chce hudbu! energii... poskytuju zdarma... ale jak řikám, pustil bych tam to, co lidi chtěj... ten rytmus, kterej je zrovna ten večer/noc nejvíc energickej- nejenergičtější. A právě by mě zajímalo, jaká rychlost BPM je pro celikáře nej... jestli se to tedy dá vůbec říct. třeba chtěj všechny rychlosti 12345+6
ps: je možný pustit v kempu muziku? jediný co potřebuju je aby tam byl konektor na "jacka" nebo "cinch" a nejlépe aby se nepřestalo čepovat pívo min do 3h do rána... rád bych měl reference, jestli se hudba lidem líbí, nebo ne, mam totiž velkej repertoár.. od jazzu ambientu... dále k reggae, latino-cubano, raggajungle, brakes, jungle, dnb, psytrance až tekno... a taky český srandovní songy... všechno je možný jen si stačí říct, stačí když víc lidí řekne, že chce "změnu"... rád to tam pustim... (mam v krabici od prošlý lékárničky svoje minidiscy... a je jich opravdu hodně... taková léčba zvukem...
na minulým srazu v hlubokáči mi vadilo právě jen to, že najednou zavřeli moc brzo... a navíc tam nebyla žádná hudba... žádnej doprovod... protože kdyby tam ten doprovod byl, nezavřelo by se tak brzo... logicky když hudba hraje, tak se chlastá... a pak sem tam nemusel pouštět z auta ve 4 ráno na plný koule svoje oblíbený sety... jako magor já prostě hudbu potřebuju k životu a když je party a session celica tak obzvlášť... a ještě mě dacan zhulil! ej fakt to chce hudbu! energii... poskytuju zdarma... ale jak řikám, pustil bych tam to, co lidi chtěj... ten rytmus, kterej je zrovna ten večer/noc nejvíc energickej- nejenergičtější. A právě by mě zajímalo, jaká rychlost BPM je pro celikáře nej... jestli se to tedy dá vůbec říct. třeba chtěj všechny rychlosti 12345+6
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Dacan píše:honzismen:a jedou obe tvoje celky ?
už sem o tom přemejšlel ale asi jenom 6ka pac je zbytečny abych jel s mladou každej v jednom autí a navíc potřebuju dat 5ku do servisu koupil sem na ni novy tlumiče KYB+kotouče +desky +zadní obložení bubnů.nechci aby se mi v tom nekde přerazila
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
A něco od Evy s Vaškem máš taky?micron píše: A právě by mě zajímalo, jaká rychlost BPM je pro celikáře nej... jestli se to tedy dá vůbec říct. třeba chtěj všechny rychlosti 12345+6
Sory za OT pač nejsem z Prahy
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
honzis> taky budu měnit zadní brzdy... chci vyměnit vorejžovaný kotouče za JC, desky kashiyama (momentálně předražený o 200,-) a na ručku nový čelisti... obložení= čelisti? nebo to je něco jinýho? v těch bubnech se moc neorientuju... jen mam rád bubny jen jako hudební nástroj... zadní nejsou tak důležitý jako přední... ještě vydržej
Dacan> nene, já jedu z barr kdyžtak... mam to blíž ekolog
Dacan> nene, já jedu z barr kdyžtak... mam to blíž ekolog
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++