SČÍTÁNÍ počtu celicy turbo 4WD typ ST165

vše ohledně modelové řady Celica
jose.porsche
Člen Týmu

Příspěvek od jose.porsche »

martinm10 píše:
jose.porsche píše:
Diablo píše:Tak to je moje :) Vpodstatě vstává z prachu (neplést ,,z prachů" ).Je na ní práce jak na kostele.Takže každého z okolí uvítám.Pište odkaď jste.

http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=229
Tak to přeju hodně štěstí, já ji renoval minulej rok od března do podzimu a jsem rád, že to je hotový, protože to bylo hrozný. Ale ted je ve stavu novýho auta... Ale už je problém s dílama !!! Objednával jsem v Toyotě pravej blatník a ten už neměli ani v Japonsku.... a některé plasty z toho továrního bodykitu už taky nemaj a průser u toho je, že ty plasty mají pod sebou takovou kostru z hodně slabýho plechu, aby ten plast nějak držel tvar a hlavně držel na kastli. Jenže právě zubem času ta kostra zreziví a úplně se vysype a jakmile to rozděláš, tak pak to blbě sedí na tý kastli... :roll:
to byl taky jeden z důvodů proč já ty plasty (lamináty) sundal, ty na dveřích a prahy. celica se mi s nima nelíbila, na origo rallye verzy nebyli, jsou těžký a když je tam máš tak kola vypadají moc zalezle. Dám tam prahy z atmosféry a bude to. Kdyby jste o nějakých věděli sem s nima. Ta rallyeová vypadala nádherně...
Tak onu bez plastů si dělali japonci pro sebe, ta v podstatě vypadá jako ST162, jen má přední nárazník ST165 (jinak nemá plasty a má zadní nárazník ST162). Ale já ji zachoval originál, nechci, aby si mě nějakej ňouma pletl s ST162... :lol:

Tahle je ale náááááádhernááá..... :shock:

Obrázek

A copak říkáte na tuhle rallye verzi, taky nemá plasty.... :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Engine Type 3S-GTE. Cast iron block, aluminum head construction. Transversally mounted.

1998 cm3 , water cooled in-line 4, 185 Bhp@6000 rev/min, 240 NM@3200rev/min.

Bore: 86mm, stroke 86mm compression ratio 8.5:1. Toyota CT26 oil lubricated , water cooled turbo (0.7 bar max. pressure) and water/air intercooler. 2 OHC belt driven and hydraulic tappets. 4 valves per cylinder (50°). Oil cooler. Electronic fuel injection (Bosch L-Jetronic licensed ).

Performance 0-100Km/h acceleration: 7.7S
Max speed: 215Km/h

0-1000m acceleration: 28.2S
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD ST165
Obrázek
auta, fotky, videa ;o)
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

martinm10 píše:
to byl taky jeden z důvodů proč já ty plasty (lamináty) sundal, ty na dveřích a prahy. celica se mi s nima nelíbila, na origo rallye verzy nebyli, jsou těžký a když je tam máš tak kola vypadají moc zalezle. Dám tam prahy z atmosféry a bude to. Kdyby jste o nějakých věděli sem s nima. Ta rallyeová vypadala nádherně...

Obrázek
Tyhle prahy se normálně dávaly na ST162 mimo Evropu a na Cabrio i v Evropě. Taky je shánim.
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

BRunner píše:Tyhle prahy se normálně dávaly na ST162 mimo Evropu a na Cabrio i v Evropě. Taky je shánim.
aha, a jaký se dávali na evroupskou ST162, můžete sem někdo z vás kluků kdo jí vlastní nafotit detailně svůj práh? jestli teda nějakej má. díky
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Tam se prahy nedávaly, jenom takový lišty. Je to vidět na těhle obrázcích.
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) BRunner dne pát 17.02.2006, 19:49, celkem upraveno 1 x.
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

BRunner píše:Tam se prahy nedávali, jenom takový lišty. Je to vidět na těhle obrázcích.
ty by mi uplně stačili, nemá to někdo na prodej?
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

BRunner píše:Tam se prahy nedávali, jenom takový lišty. Je to vidět na těhle obrázcích.
Obrázek
Obrázek
Se dívám že to má blinkr před kolem já ho mám za kolem trošku to před kolem sem ještě na žádné neviděl. Jak si sundával ty plasty z té turbínky dají se znovu nalepit nebo jsi je zničil mně se to celkem líbí ale asi by mi to nelícovalo s předním a zadním nárazníkem co?
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Celica2.0GTI píše: Se dívám že to má blinkr před kolem já ho mám za kolem trošku to před kolem sem ještě na žádné neviděl. Jak si sundával ty plasty z té turbínky dají se znovu nalepit nebo jsi je zničil mně se to celkem líbí ale asi by mi to nelícovalo s předním a zadním nárazníkem co?
To je americká verze. Má i sdružené blinkry vepředu a vzadu. To je vidět třeba tady:
Obrázek
Obrázek
David - Celica 4g
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David - Celica 4g »

Já mám ty lišty místo prahů :lol: , ale na prodej budou až seženu nějaký prahy nebo ty plasty co má fajry, ty jsou super. Brácha je měl kdysi na své celice a moc se mi líbily.

Ještě jedna otázka pro Martina: Neprodal jsi náhodou ty prahy a ty boky z tvýho turba jednomu klukovi z Černošic?
Toyota Celica 2.0 16V GT 4. generace
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

David - Celica 4g píše:Ještě jedna otázka pro Martina: Neprodal jsi náhodou ty prahy a ty boky z tvýho turba jednomu klukovi z Černošic?
:lol: ten svět ale malej
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
David - Celica 4g
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David - Celica 4g »

Holt čelikáři držej při sobě. :lol: Ptal jsem se kvůli tomu, že jsi psal, že jsi ty prahy sundal a on je zrovna sháněl. Bohužel je ale nebude dávat na celicu, a tak mi je nabízel... Přemýšlel jsem o tom, že bych je od něj koupil, ale nechci mít rozšírený boky a pak obyčejný nárazníky, tak si raději seženu celou sadu.
Toyota Celica 2.0 16V GT 4. generace
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

kluci s turbama máte tam kontrolku mazání? červenou nebo oranžovou olejničku nebo něco takového :?: Já vůbec nic.
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

... ja jsem si jednu st165 prave kupil, ale problem je v tom, ze ma odfajcenu spojku (takze je nepojazdna)...
poznate niekoho v prahe kto by mi na nej vymenil spojku.... podla skusenosti s carlosom, je to trochu piplacka a najlepsie je aby to robil niekto kto uz na 4kolce spojku menil
dik za kontakty

5g, 4g turbo positive :P
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

CS píše:... ja jsem si jednu st165 prave kupil, ale problem je v tom, ze ma odfajcenu spojku (takze je nepojazdna)...
poznate niekoho v prahe kto by mi na nej vymenil spojku.... podla skusenosti s carlosom, je to trochu piplacka a najlepsie je aby to robil niekto kto uz na 4kolce spojku menil
dik za kontakty

5g, 4g turbo positive :P
Gratuluji ke koupi mít na ni peníze tak jsem do ní taky asi šel. PS: ta moje už jede konečně
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

to jsem rad ze jede...
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Na lak ještě pořad neni ten správný čas,ale pořidil sem nove papučky,a par ,,Blbinek"do motoru... +- 300HP :twisted:

Obrázek

Obrázek
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“