Tak onu bez plastů si dělali japonci pro sebe, ta v podstatě vypadá jako ST162, jen má přední nárazník ST165 (jinak nemá plasty a má zadní nárazník ST162). Ale já ji zachoval originál, nechci, aby si mě nějakej ňouma pletl s ST162...martinm10 píše:to byl taky jeden z důvodů proč já ty plasty (lamináty) sundal, ty na dveřích a prahy. celica se mi s nima nelíbila, na origo rallye verzy nebyli, jsou těžký a když je tam máš tak kola vypadají moc zalezle. Dám tam prahy z atmosféry a bude to. Kdyby jste o nějakých věděli sem s nima. Ta rallyeová vypadala nádherně...jose.porsche píše:Tak to přeju hodně štěstí, já ji renoval minulej rok od března do podzimu a jsem rád, že to je hotový, protože to bylo hrozný. Ale ted je ve stavu novýho auta... Ale už je problém s dílama !!! Objednával jsem v Toyotě pravej blatník a ten už neměli ani v Japonsku.... a některé plasty z toho továrního bodykitu už taky nemaj a průser u toho je, že ty plasty mají pod sebou takovou kostru z hodně slabýho plechu, aby ten plast nějak držel tvar a hlavně držel na kastli. Jenže právě zubem času ta kostra zreziví a úplně se vysype a jakmile to rozděláš, tak pak to blbě sedí na tý kastli...Diablo píše:Tak to je mojeVpodstatě vstává z prachu (neplést ,,z prachů" ).Je na ní práce jak na kostele.Takže každého z okolí uvítám.Pište odkaď jste.
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=229

Tahle je ale náááááádhernááá.....

A copak říkáte na tuhle rallye verzi, taky nemá plasty....

Engine Type 3S-GTE. Cast iron block, aluminum head construction. Transversally mounted.
1998 cm3 , water cooled in-line 4, 185 Bhp@6000 rev/min, 240 NM@3200rev/min.
Bore: 86mm, stroke 86mm compression ratio 8.5:1. Toyota CT26 oil lubricated , water cooled turbo (0.7 bar max. pressure) and water/air intercooler. 2 OHC belt driven and hydraulic tappets. 4 valves per cylinder (50°). Oil cooler. Electronic fuel injection (Bosch L-Jetronic licensed ).
Performance 0-100Km/h acceleration: 7.7S
Max speed: 215Km/h
0-1000m acceleration: 28.2S