sex v Toyotě-zkušenosti,hodnocení,rady

Tlachání o všem - bez zaměření!
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Jimmi píše:
Toro píše: ...s bratrem jsme v něm přenocovaly... ...upozorňuji, že jsme oba na ženské...
A nemáš problémy s identitou, že ne......? :wink:
promiň, ale jsem dislektik a disgrafik (nestydím se za to)... Nějaké ty slova a spojení mam našrocené na zpaměť, někde pomůže strýček Googl, někde se mi to dané I/Y nezamlouvá... Jinak mi to přijde jedno a to samé, stejně jako "me,mě,mne"...
Smith píše:Musíš mu omluvit ty pravopisné chyby, má to napsané v podpisu... 8)
Děkuji za zastání :wink: :bigups:
Jimmi píše:Už to vidím, ale je to tak mrňavé, že to skoro nepřečtu. Spíše vytuším...
No jasně, dysgrafici mají úlevu i ve škole :wink:
malé to je schválně... Jsou jedinci s nižším IQ co se díky tomu snaží nad "jedince" jako jsem já povznést... Realita je taková, že jsem měl na škole naopak vědší peklo, než bych měl normálně... Někteří kantoři si mě zcela cíleně dobíraly, ačkoliv jsem v jinejch oblastech X-násobně předčil i je samotné... Ale takovej je tento svět :wink:
Jinak když jsem zadal do Googla dislektik disgrafik tak první co mi to hodilo bylo toto... Doporučuji lehce pročíst :tellme:

Doufám, že jsem se nikoho (a hlavně tebe Jimmi) nedotkl... Pouze chci uvést na pravou míru nepravé doměnky :wink:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Myfune
Věčnej rejpal

OT

Příspěvek od Myfune »

Musím !!!DŮRAZNĚ!!! protestovat, aby jste se v tomto vláknu drželi daného tématu. Takováto zdělení, a vůbec veškerá OT si prosím řešte buď prostřednictvím SZ a nebo si na to založte zvláštní vlákno.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jde to i v Supre (vzadu), ale hrozi zlomeniny vseho mozneho... :) Postel je proste postel.

Jinak pro ty, co pletou I a Y mam spatnou zpravu. Dislexie ani disgrafie za tohle nemuzou, proste jenom serete na pravopis :) Je mi lito, ale je to tak, disgrafici spatne pisou (rukou, psacim), dislektici hlavne zamenuji poradi pismen.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Upřimě v čeldě nic moc, jediná reálná poloha pro mě byla: slečna na 4, ruce na zadních sedačkách a nožky roztažené jedna na řidičově sedačce a druhá na spolujezdcově. Já stáhnul střešní okénko protáhl jsem se a šlo se na to, ale je to spíše pro milovníky přírody pač je krásnej rozhled po okolí a nebo pro milovníky toyoty pač když se podíváte pod sebe vydíte tam jen střechu (slečna je schovaná pod ní), ale na rychlovku to stačí :twisted:
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

hehe dobre tema, miluju tu packu v celice, kdy ji dam nahoru a za sekundu sedak lezi... kua ted me napadlo jak dam skorepiny, tak uz to nepujde :lol: noo tak to nevim teda :shock:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

czmk5 píše:....nebo pro milovníky toyoty pač když se podíváte pod sebe vydíte tam jen střechu (slečna je schovaná pod ní), ale na rychlovku to stačí :twisted:
To je lepší než Rudé právo(kdysi velkorozměrové) nebo tma :) ,ale nejlepší je pořádná kára než tyhle akrobatické kousky,užívat si maj oba :wink:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Chlapi to je zase téma :lol:

Já jen můžu potvrdit, že to jde ve všech toyotách, které jsem kdy vlastnil, a to na milión způsobů :lol:

Nejlepší z nich už ale zmínil Jimmi, a to položit zadní sedačky a je z toho letiště...

A nebo klasika bez nějakých kreací, prostě :o - každej hezky na své sedačce.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Bůvol
Řidič

Příspěvek od Bůvol »

Beaver píše:Jde to i v Supre (vzadu), ale hrozi zlomeniny vseho mozneho... :) Postel je proste postel.

Jinak pro ty, co pletou I a Y mam spatnou zpravu. Dislexie ani disgrafie za tohle nemuzou, proste jenom serete na pravopis :) Je mi lito, ale je to tak, disgrafici spatne pisou (rukou, psacim), dislektici hlavne zamenuji poradi pismen.
Ano toto je je správný výklad těchto výrazů.
Camry SXV10L
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km

V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

ja_ma píše:hehe dobre tema, miluju tu packu v celice, kdy ji dam nahoru a za sekundu sedak lezi... kua ted me napadlo jak dam skorepiny, tak uz to nepujde :lol: noo tak to nevim teda :shock:
Rěšeni...dej tam jen jednu skorepinu, tu řidiče, tu spolujezdkině nech odklopovaci... :D
7g, ZZ231
černa
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

v autě se netucá, s autem se jezdí! :crazy:
Já jsem to v Corollce moc nezkoušel a ani neplánuji, při mým štětí bych si dokázal vykopnout i čelní sklo :(
Naposledy upravil(a) Ahold dne pon 10.05.2010, 15:23, celkem upraveno 1 x.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Jen bych rad doplnil, ze je to teoreticky mozne i v MR2 SW20 ... na sedadle spolujezdce, oba po smeru jizdy ... ale vyzaduje to silne ruce samce, nebot si samici musis nadzvedavat - ona jaksi musi mit natazene nohy dopredu ... PODOTYKAM, ZE SE TYKA O TEORII NETESTOVANOU V PRAXI ... vychazim pouze ze zkusenosti, kdy jsme takhle kdyysi jeli v MR2 ve trech a kamaradka mi sedela na kline ... OBLECENA :-D
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Po posledním využití relativně malé corolly jsem zhodnotil, že příště dám na multikáru matračky a bude. A vyvýšený bočnice pro větší soukromí :D
Holomek!
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Rampa89 píše: ...že příště dám na multikáru matračky a bude...
Nojo, pán si teda žije. Udělěj si na to rovnou zahradní boudu :D

Jinak onehdy jsem viděl v Libni jet po tamní děravé dlažbě multikáru, na jejíž korbě seděl zády o kabinu opřený maník v montérkách a v rukách držel obrovskou, ale obrovskou tabuli skla. Řidič mazal zjevně maximálkou. Jenom jsem čekal, až to na některém hrbolu více nadskočí a poteče krev :shock:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Jimmi píše:

Jinak onehdy jsem viděl v Libni jet po tamní děravé dlažbě multikáru, na jejíž korbě seděl zády o kabinu opřený maník v montérkách a v rukách držel obrovskou, ale obrovskou tabuli skla. Řidič mazal zjevně maximálkou. Jenom jsem čekal, až to na některém hrbolu více nadskočí a poteče krev :shock:
:lol: :lol: :lol: magoři
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

meryz.07 píše:
Jimmi píše:

:lol: :lol: :lol: magoři
Bespečnost na pracovnim mistě nade vše, podle BOZP:
Pri prevozu skla podobnym spusobem skontrolovat jestli je v lekarničke naplast a deficitne zakriveny nužky na krajeni naplastu pro připadna poraněni a jestli neni prošla
Pri odbore upravy multikary matracima, dovybavit lekarničku dvěma kondomy...
7g, ZZ231
černa
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“