promiň, ale jsem dislektik a disgrafik (nestydím se za to)... Nějaké ty slova a spojení mam našrocené na zpaměť, někde pomůže strýček Googl, někde se mi to dané I/Y nezamlouvá... Jinak mi to přijde jedno a to samé, stejně jako "me,mě,mne"...Jimmi píše:A nemáš problémy s identitou, že ne......?Toro píše: ...s bratrem jsme v něm přenocovaly... ...upozorňuji, že jsme oba na ženské...
Děkuji za zastáníSmith píše:Musíš mu omluvit ty pravopisné chyby, má to napsané v podpisu...
malé to je schválně... Jsou jedinci s nižším IQ co se díky tomu snaží nad "jedince" jako jsem já povznést... Realita je taková, že jsem měl na škole naopak vědší peklo, než bych měl normálně... Někteří kantoři si mě zcela cíleně dobíraly, ačkoliv jsem v jinejch oblastech X-násobně předčil i je samotné... Ale takovej je tento světJimmi píše:Už to vidím, ale je to tak mrňavé, že to skoro nepřečtu. Spíše vytuším...
No jasně, dysgrafici mají úlevu i ve škole
Jinak když jsem zadal do Googla dislektik disgrafik tak první co mi to hodilo bylo toto... Doporučuji lehce pročíst
Doufám, že jsem se nikoho (a hlavně tebe Jimmi) nedotkl... Pouze chci uvést na pravou míru nepravé doměnky