odjezd na meeting z prahy
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, já jedu z Havl. Brodu a nejspíš po dálnici, nesrazíme se někde?Lucinka píše:Tady Pardubice, volám Prahu... Praho, vy jedete všichni po dálnici?
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
My jedeme z Pardubic asi 4 a zatím se rozhodujem jestli pojedem po dálnici nebo ne. Každopádně pokud pojedeš po dálnici, tak bysme se stejně asi srazili v Praze. Myslím, že by se ti nevyplatilo jet do Pce a pak s námi na Prahu.Hug0 píše:ahoj, já jedu z Havl. Brodu a nejspíš po dálnici, nesrazíme se někde?Lucinka píše:Tady Pardubice, volám Prahu... Praho, vy jedete všichni po dálnici?
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky fakt, tak nejspis v prazeLucinka píše:My jedeme z Pardubic asi 4 a zatím se rozhodujem jestli pojedem po dálnici nebo ne. Každopádně pokud pojedeš po dálnici, tak bysme se stejně asi srazili v Praze. Myslím, že by se ti nevyplatilo jet do Pce a pak s námi na Prahu.Hug0 píše:ahoj, já jedu z Havl. Brodu a nejspíš po dálnici, nesrazíme se někde?Lucinka píše:Tady Pardubice, volám Prahu... Praho, vy jedete všichni po dálnici?
Today:
KTM 625 SMC - for fun
KTM 625 SMC - for fun
po dalnici se pojede urco a z duvodu toho,že by se někteří měli přidat po cestě,navrhuju jako druhý sběrný bod, první benzínku na dálnici po sjezdu ze zličína .toto je jen doplnující info,uzávěrka místa a času odjezdu zítra .
vootec to jsem rád,že dorazíš,akorázt jsem ti chtěl nějak volat
vootec to jsem rád,že dorazíš,akorázt jsem ti chtěl nějak volat
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
praha odjezd
Jen se ujišťuju, Jardo, sraz na Strahově na stejném místě jako vloni? Se znalostí Prahy jsem na štíru : = ((((
Dacan: Mohl by jsi to pro nepražáka (pro mě) s tím Strahovem a s tou pumpou upřesnit? Třeba nějakej odkaz v mapě na Seznamu. Asi se budu muset v pátek motat po Praze protože budu vyzvedávat bratra z práce, takže asi pojedu z Hradce Králové sólo, abych to nějak stihl se tou Prahou v tu dobu prodrat. A ještě netuším co by pro mě bylo výhodnější.
Jo a taky časy setkání(odjezdu) z těch dvou míst.
Jo a taky časy setkání(odjezdu) z těch dvou míst.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
takže sraz bude na strahove,sjiždět se můžen začít okolo druhý na tomto místě,snad jsem to trefil , 50°4'57.637"N, 14°23'7.835"E.odjezd bude okolo půl třetí.a ta pumpa by měla bejt benzína a její souřadnice jsou 50°2'2.674"N, 14°12'54.582"E a z tý bych viděl odjezd ve čtvrt na čtyři.howgh domluvil jsem
ex 1,6 sti 1992
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
honzis> (ne to je pro všechny ) ... takže asi pojedu v pátek.... ale moje nálada jestli tam někdo kecne o práci... je taková že i bez panáku havany budu hodně nasranej a i můžu někomu ublížit... po více panáků... jako už mam chuť udělat pomalu raziii jako je v řecku... i když nesouhlasim s tim, a ani nevěřim že ty lidi co tam rasej- zabíjej... by měli cokoliv společnýho s komunistama... nevěřim tomu, maj toho jen fakt dost a jsou nasraný... a já sem taky už nasranej... a klidně naseru ještě víc lidí... protože to co je tu teď je fakt svinstvo... ale zpět k akci... těšim se na vás! na všechny, ale jakmile někdo nahodí téma zaměstnanost/nezaměstnanost.. a nebo... jak je mu skvěle... tak se neovládám! a to řikám dopředu. ale po jointu se klidně mírumilovně o tomhle tematu pobavim... jinak ale ne... byl bych agresivní. a tak to prostě je. už mě to všechno tady kurevsky sere! totiž.... ne na foru... ale tady v tý zemi... maximálně... a už mam chuť vzít pomalu něco a hodit to někam... viz řecko... ps: víte, že už nemůžete ani do anglie pro prachy? ne? ale je to tak... v anglii vás pošlou zpátky... protože už "konečně" přišla krize i na ně... a vy jim přec nebudete brát práci, no ne? to je ta svoboda? to je ta demokracie? .... tohle je to co před 20 rokama mělo bejt IN? neni pořád jsme ve !!!! "vězení" !!!! think! twice!!!! ok tak teď už jen australie a zéland... než nám zavřou hranice... goood !!! bav se, utrácej a pak fofrem vypadni, táhni tam odkud si přišel holomku/lehká děvo!!! live life 2010 ne jsem naprosto proti násilí... ale co je moc to je moc... takže kdyby mi někdo dal do ruky molotov... tak letí... a jo bavil bych se... už to nejde přehlížet.... tu ignoraci hovad co nechápou o co jde... a co se děje! někdo se ze mě snaží udělat snad ovečku? co bude jen tak čumět a nechat si to líbit? fakt že jo... já myslim že nikdo z nás co tam budem nejsme bílý ovečky (i když by někdo měl bílý auto)... ale že dokážem chápat... co se to děje... a nejen se nechat vést... hajzlama a věřit těm kecům---
nebo můžeme bejt ignoranti... ale to se jim taky hodí-to jsou dobrý voliči... takže ignoranti prosím ne... ty bejvaj vylízaný
no já když sem se dneska projel prahou a viděl sem ty ksichty ods/cssd všude... tak sem měl takovej pocit že si obě ty strany ze mě dělaj prdel... takže definitivně volim pirátskou stranu... ne pro ty kecy, co nemaj, ale práááávě proto, že žádný jejich ksichty a zasraný hemzy nikde nevidim. Nevěřim, chci něco co nebude ve statistikách... to, že třeba pirátská strana dostane víc... mnohem víc... protože lidi už toho maj dost... a to ikdyž nesouhlasim s pár věcma co tam "jakoby" maj ve scénáři, prostě by bylo na čase aby to tam někdo mladej a vtipnej... okořenil... ten santus hnijící
nebo můžeme bejt ignoranti... ale to se jim taky hodí-to jsou dobrý voliči... takže ignoranti prosím ne... ty bejvaj vylízaný
no já když sem se dneska projel prahou a viděl sem ty ksichty ods/cssd všude... tak sem měl takovej pocit že si obě ty strany ze mě dělaj prdel... takže definitivně volim pirátskou stranu... ne pro ty kecy, co nemaj, ale práááávě proto, že žádný jejich ksichty a zasraný hemzy nikde nevidim. Nevěřim, chci něco co nebude ve statistikách... to, že třeba pirátská strana dostane víc... mnohem víc... protože lidi už toho maj dost... a to ikdyž nesouhlasim s pár věcma co tam "jakoby" maj ve scénáři, prostě by bylo na čase aby to tam někdo mladej a vtipnej... okořenil... ten santus hnijící
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych upřesnil jednu věc, na místo kde se máme na strahově sejít je zákaz vjezdu, protože tam pravidelně jezdili tuneři blbnout s autama, takže doporučuji se tam chovat slušně a zaparkovat před tou halou na squash s barem či co to je a nedělat rozruch, jinak tam bude do 10ti minut policejní hlídka (osoně odzkoušeno ) Určitě to poznáte, je to pár metrů od souřadnic co tu postnul Dacan a je tam dostatečně velký parkoviště
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"