"Mám se bát" :-( po recenzích na E12\05 D4D 85kW
"Mám se bát" :-( po recenzích na E12\05 D4D 85kW
Ahoj tak mám za sebou rok od koupě (původně italiana).Loni jsem projel dovču, hafo km (koupě prý 80tis,nyní 92tis) a vše vpoho. Ale po přečtení recenzí na D4D 85kW, se mi letos ani nikam nechce.To co je napsáno o DENSO a setrváku mě děsí. Venku nafta taky ne všude OK a setrvák, to je to tam snad lepší nechat to nezaplatim
.Tak co názor nějakého kolegi s D4D 85kW co má více nalítáno, našela by se vlastní "recenze"-názor-zkušenost.............

corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
100tkm nie je nic pre to auto. okrem toho mas uz pomerne vyosky rocnik ktory by mal byt vychytany.
zotrvacnik neodchadza len tak z nicoho nic myslim, skor sa nici postupne. Na neutrali skus postupne vytocit motor na cca 2500 ot. ak pri 2000 auto citelne vibruje, moze byt ze je zotrvacnik chyteny.
jedine o co by som sa staral je vymena rozvodov pri 105 tkm.
zotrvacnik neodchadza len tak z nicoho nic myslim, skor sa nici postupne. Na neutrali skus postupne vytocit motor na cca 2500 ot. ak pri 2000 auto citelne vibruje, moze byt ze je zotrvacnik chyteny.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
No já jsem moc nevěřil deklarovaným km, tak jsem raději po zakoupení vyměnil náplně, všechny klínové řemeny, nechal udělal sbíhavost, brzdové destičky a lehce "líznout přední kotouče",klimu, dutiny atd. O těch vybracích kolem 2-2500 jsem také slyšel, ale studenému "ropákovi" se mi to nechce nandat a když přijedu tak si na to vzpomenu až když jsem domahanz píše:100tkm nie je nic pre to auto. okrem toho mas uz pomerne vyosky rocnik ktory by mal byt vychytany.

corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW