Corolla FX GT by MiTMaN
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Charlie : Pridrene to byt mohlo, kdo vi, ja sem to radci nezkoumal
, je mozny ze to bylo pridreny a nekdo uz to opavil a nebo taky ne
Libor : nakonec jsem to nezkoumal, a udelal jsem to co jsem nemel
ale alespon budu moct motor ozivit a budu to delat ted kdyz zatim prachy na generalku nejsou nez az potom...
Marty: Nevyhnu, ale oddalim ji, az na zimu.. ted penize nejsou
ale v zime byla stejne v planu, tak snad ten motor do ty doby vydrzi, ale neni s nim v planu moc jezdit
Jinak ja vim ze tohle bych delat nemel... ale :

Kurva, cely me to tak nasralo
, ale diky vsem kdo me dneska pomahali 
Libor : nakonec jsem to nezkoumal, a udelal jsem to co jsem nemel
Marty: Nevyhnu, ale oddalim ji, az na zimu.. ted penize nejsou
Jinak ja vim ze tohle bych delat nemel... ale :

Kurva, cely me to tak nasralo
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem vymyslel co dál.. do zimy casu dost.. takze udelam vse okolo:
brzdy
palivovy cerpadlo
Vejfuk
Komplet hadice
Komplet elektriku
A zkusim ozivit motor, kdyz ho nahodim nic se mu podle me nestane, preci jen jsem s tim neco najel kdyz jsem to privez a nikde nic nemlatilo a motor byl krasne tichy .. pokud by se zavada projevila .. tak okamzite auto odstavim ...
brzdy
palivovy cerpadlo
Vejfuk
Komplet hadice
Komplet elektriku
A zkusim ozivit motor, kdyz ho nahodim nic se mu podle me nestane, preci jen jsem s tim neco najel kdyz jsem to privez a nikde nic nemlatilo a motor byl krasne tichy .. pokud by se zavada projevila .. tak okamzite auto odstavim ...
to by ale musel este vymenit kryt rozvodu lebo silver ma iny ako black...a inak ma silver podtlaky na brzdy..a aj AFM sa neda prehliadnut oproti blackovi..ale ten co sa velmi nevyzna do 20v tak asi ani nerozorna co je to...
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
je to jedno jestli motor mlátil nebo ne-mě se na 4A-GE v 7tisících protočil šálek kliky,tak trochu se to kouslo a než jsem stihnul zareagovat tak prasknul ojniční šroub a ojnice prorazila blok.
Šálky nejsou prdel-osobně bych to rozdělal - vanu jsi měl dole a překontrolovaný to máš za hodinu
Šálky nejsou prdel-osobně bych to rozdělal - vanu jsi měl dole a překontrolovaný to máš za hodinu
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Libor : prace je kotel a elektrikar sem bohuzel zase ja (alespon co se tyka tohohle swapu)
Marty : Viko je cerny, ale mateni to neni
,protoze ten plastovej kryt co prijde jeste pres to je original stribrnej a takovej taky zustal
Jaroo : mas pravdu, par rozdilu tam na prvni pohled je no
Tonda : to jsi me moc nepotesil
Marty : Viko je cerny, ale mateni to neni
Jaroo : mas pravdu, par rozdilu tam na prvni pohled je no
Tonda : to jsi me moc nepotesil
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tondo, co v\řwší konktrolou pkdyž má 10mm dlouhé spony ve vaně tak jako tak se dozví že musí menit šály, tak jako tak se dozví že kliak s ebude muset minimálně přeleštit( pokud má vydržte otáčky a výkon na který je stavěný ), takže dle mého názoru si kontrolou moc nepomůže. Mějte mne třeb az ablázna, ale muj názor je že šály které jsou jeté na klice, a nekdo je sundá aby je skontroloval , tak nikdy neá šanci dát je zpet tak aby na 100% sedeli vydřené microdrážky a vse tak jako předtím a i dkyž najde "OK" sály a složí je zpět na "stejná" místa, musí proste zákonite snížit životnost motoru oproti puvodnímu stavu před "kontrolou" ( ted mylsím stav kdy se kontrolou ukáže že šály jsou "OK"...)Tonda píše: Šálky nejsou prdel-osobně bych to rozdělal - vanu jsi měl dole a překontrolovaný to máš za hodinu
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nestraším jen předkládám informace jak to také může vypadat. Pokud je čistý tak jediné dobře a je vidět že se k němu někdo dobře choval.Pavo.B. píše:my vcera na zkousku sundali viko z bratrova 3SGE a nastesti je cisty dokonale , tady Libor porad strasi tak je dobre ze aspon nekdo ma stesti
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo s brzdama dam vedet, urcite ;o)
Jinak nahodit ho zkusim, kdyz jsem ho privezl tak jsem s tim najezdil cca 1500km a chod byl krasnej, podle toho co jsem videl a spodku motoru je tak 90% pravdeodobnost ze to nejaky prase servisak melo otevreny uz. takze uvidim , a generalku stejne setrim,tak coz kdyztak se da objednat dalsi motor vzdyky

Jinak nahodit ho zkusim, kdyz jsem ho privezl tak jsem s tim najezdil cca 1500km a chod byl krasnej, podle toho co jsem videl a spodku motoru je tak 90% pravdeodobnost ze to nejaky prase servisak melo otevreny uz. takze uvidim , a generalku stejne setrim,tak coz kdyztak se da objednat dalsi motor vzdyky
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem prolejzal interní elektriku v Ceresoj , protoze konektor co de do ECU je 22 pin kdezto v Corolle je 16 pin a zjistil jsem ze to nebude jen tak
ale s tim se pocitalo,no asi ze me bude muset fakt bejt i autoelektrikar