Toyota svolává v Evropě téměř dva milióny aut
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
cera> taky nesouhlasim... v době před 20-18 lety bylo japonsko "někde" a produkovalo výrobky "takhle" : chceme aby to bylo mega kvalitní a vydrželo to !maximálně! dlouho (ale zase nepočítali že to bude až tak dlouho- cca 20+ let! a maj mnohem na víc! to je docela mazec... to se týkalo i některých elektronických vychytávek jako jsou třeba přehrávače minidisc Sony. mam ho doma 1999 -2010 a točí a točí i když každej ti tvrdí že co se točí, to se posere... blbost! hraje líp než ty vaše ipody a mp3 mrdky!
Pak sis koupil auto Mitsubishi z roku 1996 a v roce 2004 ti začaly reznout prahy a další šásti auta... držáky mlhovek, odpadly osvětlení spz, atd... mitsubishi, jenže máme v rodině ještě krasavce mitsubishi galant GLS 2.0 ve vínový metle, a to je rok 92 last of best... a ten je až na vady laku a vyšisovaným plastům na klikách jako novej.... nikde ani milimetr rzi! tak že... mi netvrď že to jde nahoru... ne jde to dolu... šlo to dolu, ale otázka je pude to zpátky nahoru???? ten svah je totiž hodně strmej, a je tam hodně sněhu a bláta... víš co zlatý časy byly a to byly roky 1990-1994, resp. než se Japonsko dostalo do "krize" o který ani většina tady ani netuší, že vůbec nějaká byla.
Jediná věc co se změnila za 20 let je plejáda airbagů--- já jim řikám spíš killbagy, a do sportovních aut podle mě nepatřej... nemaj tam co dělat důvod? když si vezmu že někdo jede na motorce 500-1300-xxccm a nemá airbag? a jede? seru na airbag... kdo jede jako prase ať se zabije... ale spíš bych ihned deaktivoval všechny airbagy v autech po nasednutí... platit vystřelení k ničemu vyjde dost draho, a nebo ti zlomí vaz... když se nepřipoutáš což většina řidičů nejen sporťáků dělá. proroto killbag a je na hovno spíš tě zabije. Nechápu že to neni normálně možný deaktivovat jen dálkáčem.... většinou jde deaktivovat jen spolujezdec... nechápu??? ale vim to, že u dalšího auta do sbírky nechám killbagy deaktivovat u elektrikáře... ihned po koupi a checknout brzdy. To bude první věc.
Příklad, jel jsem s kámošem a dupnul sem nabrzdu, kámoš vlítnul do okna... vymrštilo ho to... udělal tam pavučinu, já nic, držel sem volant... ale kdyby měl on aktivovanej bag... tak budu mít v autě mrtvolu!!!! bohužel po pár měsících ho přejela tramvaj, ale to je jiná story... v nebeským autě ale byl zachráněn... proto nechci airbag!!!! nikde!!! a on kdyby žil tak by to potvrdil. měl jen menší bouli na palici a to až druhej den... lepší než kdyby byla jeho hlava na zadních sedačkách... ne? kurvafix
docela by mě zajímalo jakej kokot dělá u toyoty PR... všude jsou jen dokola články degradující tuhle značku... to je totální neschopnost... už se tomu fakt jen směju... dobře toyota nenabízí žádný volný místa? dobře tak se uduste v těch sračkách! hňupi... co se neuměj ani bránit... asi se maj dobře... teplý židle maj všichni pořád i když připosraný. no prostě demence... total suckitdown
+ přeju dacii duster vše nej, i když nevypadá jako ten prototyp, ale stejně je GOOD INAF--- protože se mi líbí!, aby nakopala škodu yeti... Duster je lepší! dobrej design.... dobrej tah
Pak sis koupil auto Mitsubishi z roku 1996 a v roce 2004 ti začaly reznout prahy a další šásti auta... držáky mlhovek, odpadly osvětlení spz, atd... mitsubishi, jenže máme v rodině ještě krasavce mitsubishi galant GLS 2.0 ve vínový metle, a to je rok 92 last of best... a ten je až na vady laku a vyšisovaným plastům na klikách jako novej.... nikde ani milimetr rzi! tak že... mi netvrď že to jde nahoru... ne jde to dolu... šlo to dolu, ale otázka je pude to zpátky nahoru???? ten svah je totiž hodně strmej, a je tam hodně sněhu a bláta... víš co zlatý časy byly a to byly roky 1990-1994, resp. než se Japonsko dostalo do "krize" o který ani většina tady ani netuší, že vůbec nějaká byla.
Jediná věc co se změnila za 20 let je plejáda airbagů--- já jim řikám spíš killbagy, a do sportovních aut podle mě nepatřej... nemaj tam co dělat důvod? když si vezmu že někdo jede na motorce 500-1300-xxccm a nemá airbag? a jede? seru na airbag... kdo jede jako prase ať se zabije... ale spíš bych ihned deaktivoval všechny airbagy v autech po nasednutí... platit vystřelení k ničemu vyjde dost draho, a nebo ti zlomí vaz... když se nepřipoutáš což většina řidičů nejen sporťáků dělá. proroto killbag a je na hovno spíš tě zabije. Nechápu že to neni normálně možný deaktivovat jen dálkáčem.... většinou jde deaktivovat jen spolujezdec... nechápu??? ale vim to, že u dalšího auta do sbírky nechám killbagy deaktivovat u elektrikáře... ihned po koupi a checknout brzdy. To bude první věc.
Příklad, jel jsem s kámošem a dupnul sem nabrzdu, kámoš vlítnul do okna... vymrštilo ho to... udělal tam pavučinu, já nic, držel sem volant... ale kdyby měl on aktivovanej bag... tak budu mít v autě mrtvolu!!!! bohužel po pár měsících ho přejela tramvaj, ale to je jiná story... v nebeským autě ale byl zachráněn... proto nechci airbag!!!! nikde!!! a on kdyby žil tak by to potvrdil. měl jen menší bouli na palici a to až druhej den... lepší než kdyby byla jeho hlava na zadních sedačkách... ne? kurvafix
docela by mě zajímalo jakej kokot dělá u toyoty PR... všude jsou jen dokola články degradující tuhle značku... to je totální neschopnost... už se tomu fakt jen směju... dobře toyota nenabízí žádný volný místa? dobře tak se uduste v těch sračkách! hňupi... co se neuměj ani bránit... asi se maj dobře... teplý židle maj všichni pořád i když připosraný. no prostě demence... total suckitdown
+ přeju dacii duster vše nej, i když nevypadá jako ten prototyp, ale stejně je GOOD INAF--- protože se mi líbí!, aby nakopala škodu yeti... Duster je lepší! dobrej design.... dobrej tah
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem poslouchal napřatelske radio BBC a konečně pochopil oč v tom připadě s odvolanim aut jde...Prej nějaky amik jel ve svim autě, ono začalo zrychlovat tak zavolal na call linku toyoty co ma s tim dělat, kecal asi pul minuty a v přimem přenosu to napalil při 160km...Čtýři mrtvoly a medialni uspěch, Hollywood co chcete, každy chce byt slavnej...tak nevim...asi o mrtvech jenom dobry nebo nic, ale proč tam nedal neutral...jestli nedokazal to jinak vypnout...a nepochopil jsem co se stalo s brzdami, nebo ten motor byl silnějši než brzdy a odrovnal je...?
7g, ZZ231
černa
černa
Docela jsem se kvuli tomu pohadal s ucitelem angliny, je z noveho mexika. Uz 14 dni se nebavime. Je to az dementni jak nekdo zavola na call linku ve zrychlujicim aute. Jenze oni tam takhle zijou, ke kazdy kokotine potrebujou presnej manual a postradaji logiku. Jsou tak vycviceni a jsou schopni se soudit kvuli kazde debilite. Jejich pravni rad je v tom dokonce podporuje. Ohranuji se tim, ze za svoje penize chteji jen to nejlepsi, coz se da chapat, ale nedava to pravo vypustit rozum a chovat se jak neandrtalec. Amiky celkove nemusim a tohle me jen urvrdilo v tom, ze si snema nemam co rict. POkousel jsem se snim navest diskuzi na toto tema a skoncili jsme tim, ze ja jsem zapsklej evropan. Na to video co tu je mi rekl ze to neni americky auto ze je jiny ze oni maji automatickou prevodovku a jen dva pedaly. Nekolikrat jsem mu ukazoval ze tohle je to samy, ale ne neni, podle nich ne. A tim konci diskuze. Nenechaji si nic vysvetlit a uz vubec ne pripustit ze jsou stado ovci ktery krmej pohadkama. Ano stado ovci v peknym chlivku, kterejm dame videohry a nazrat za malo penez. Serou me tim ze neprijimaji zadny argumenty a tupe veri masmediim a tomu co tam je. idiotismus.cera píše:Včera jsem poslouchal napřatelske radio BBC a konečně pochopil oč v tom připadě s odvolanim aut jde...Prej nějaky amik jel ve svim autě, ono začalo zrychlovat tak zavolal na call linku toyoty co ma s tim dělat, kecal asi pul minuty a v přimem přenosu to napalil při 160km...Čtýři mrtvoly a medialni uspěch, Hollywood co chcete, každy chce byt slavnej...tak nevim...asi o mrtvech jenom dobry nebo nic, ale proč tam nedal neutral...jestli nedokazal to jinak vypnout...a nepochopil jsem co se stalo s brzdami, nebo ten motor byl silnějši než brzdy a odrovnal je...?
Jendo pozitivum nase posledni hadka mela. Napsal mi posudek. cteni 3, psani 4, konverzace 3, agresivni konverzace 1. Ale jeste jsem snim neskoncil
Netvrdim, ze tam problem neni, treba je, ale prijde mi debilni delat z toho takovou saradu.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zatim mi furt nikdo nedokazal vysvetlit, proc se tolik lidi zabilo jen v USA a v Evrope nemame problem. jestli to nebude tim, ze US automobilky v Evrope zrovna moc aut neprodavaji a tim padem jim tu Toyota nekonkuruje.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mimo to z článku je zřejmý, že nějaký problémy s plynem jsou i u těch US made aut a to buď na stejné nebo i vyšší úrovni, jen se to nemedializovalo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
Společnost TÜV potvrdila, že Toyoty nemají s brzdami problém
http://www.novinky.cz/auto/195632-spole ... oblem.html
konečně
http://www.novinky.cz/auto/195632-spole ... oblem.html
konečně
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Berme to tak, že maji na netu, co psát a v televizi budou mít o čem mluvit A jestli se to stává zase jenom v Americe, tak to je no comment
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja si přidám vlastní zkušenost :
už 4 nesíc jezdím s US automatem a mel jsem převézt Aczashovu "boruvku" ( avík verso 2.0 vvti ) abehem cesty se mi opakovane stávalo že jsem si šlapal při brždení zároven i na plyn. Nohy mám malé, není to tím že bych mel extra velkou nohu, ale proste zvyk z automatu a zřejme blbe zvolená vzdálenost pedálu v avíkovi ( je zajímavé že v corollách, celicách a suprách se kterými přicházím do styku takřka denně s emi to nestává ).
Asi nekde inženýři udelali chybu, která se projeví při kombinaci přestupu z US automatu na toy manuál, ale muže to být i horší, jelikož s toy automatem sem nejel, pokud by byl problém i tam bylo by to závažnejší..
už 4 nesíc jezdím s US automatem a mel jsem převézt Aczashovu "boruvku" ( avík verso 2.0 vvti ) abehem cesty se mi opakovane stávalo že jsem si šlapal při brždení zároven i na plyn. Nohy mám malé, není to tím že bych mel extra velkou nohu, ale proste zvyk z automatu a zřejme blbe zvolená vzdálenost pedálu v avíkovi ( je zajímavé že v corollách, celicách a suprách se kterými přicházím do styku takřka denně s emi to nestává ).
Asi nekde inženýři udelali chybu, která se projeví při kombinaci přestupu z US automatu na toy manuál, ale muže to být i horší, jelikož s toy automatem sem nejel, pokud by byl problém i tam bylo by to závažnejší..
- nesto
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Nepřehání už to ty amíci trochu? Toyota je největší výrobce automobilů, je proslulá spolehlivostí a kvalitou a protože neni americká, tak se musí každá takováhle hovadina takhle rozmazávat... Navíc o pravdivosti se dá dost polemizovat... nemá někdo nějakýho známýho novináře? Mohli by sme vyrazit s protiútokem na GMC Třeba že mimořádně rezne karosérie a do dvou let se rozpadne a proto tady musí GMC stahovat celý 4 auta, co sem v potu tváře někdo dovez... až by to někdo napad, tak můžem říct, že sme si to spletli s favoritem